osmaniyecim bu soğanı uygularken akıntının olması çok normalmiş ama bende hiç olmadı 14. günü adet oldum biraz yoğun geçti 12 sinde olmuştum sen soğanı yaparken hastalandınmı normalmi oldu adetin sen ayın kaçında oldun canım
SLM CANIM GENE BURA KARIŞMIŞ VALLA GENE SAPIKMI DADANDI SİTEMİZE ANAM NE BU YAabyosun escales ebrar42 gize vildangel dil nur nilaykisir sulezehra yeb2004 hepinize merhaba nasılsınız
hamişler nasıllllll
nilay sen nasılsın
ayy canım hastaymışda belli etmezmiş kıyamam yaa aferin sana albakalımŞeniz şifa olsunok cnm içerim kendimede iyi bakarım
kıs 1 aydır hastayım hiç belli ettimmisırnaşık şey
yaa efetişte buna sinirlendik
ve hala şu altta 1 misafir var ben kıl oldum ona kimsin sennnnnnnnn
selam kızlar nasılsınız ? :ecrin_bebek:
abyosun escales ebrar42 gize vildangel dil nur nilaykisir sulezehra yeb2004 hepinize merhaba nasılsınız
hamişler nasıllllll
olmayacaksın takıntı yapma stres yapma
arada geliyokızzzzzzzzz vildan gitti senin misafir onuda korkuttun yaaaa helel olsun
hoşgeldin cnm Şenizkızlar merhaba ben geldim..azıcık mola verdim kendime..nasılsınız bakalım..geçmişi okudum şimdi de..bir sapıkla uğraşmışsınız..ağzınıza sağlık hepinizin..siteden attırma olasılığı yokmu böylelerini..
ayy canım hastaymışda belli etmezmiş kıyamam yaa aferin sana albakalımŞeniz şifa olsun
SLM CANIM HOŞGELDİN ARAMIZAHerkese slm bİ geÇmİŞe bakam gelem
inş canım inş
abyosun escales ebrar42 gize vildangel dil nur nilaykisir sulezehra yeb2004 hepinize merhaba nasılsınız
hamişler nasıllllll
iyiyim canım saol sen nasılsınabyosun escales ebrar42 gize vildangel dil nur nilaykisir sulezehra yeb2004 hepinize merhaba nasılsınız
hamişler nasıllllll
h.g.ben geldim
SLM CANIM GENE BURA KARIŞMIŞ VALLA GENE SAPIKMI DADANDI SİTEMİZE ANAM NE BU YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?