Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım üzülme nolur allah korusun bebeğinide senide üzme kendini bu kadar
değerlerin yüksekmiş inşallah bebişte görünür sizi sevindirir....sizinle beraber bizde seviniriz inşallah cnm:Saruboceq:

kızlar ne olur benim için de dua edin dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti.Ne yapacağımı bilemiyorum böle çaresizce bekliyorum.Allah kimseyi evladıyla sınamasın..

hoşgeldin canım benimde işlerim çok ama yapmak istemiyorum hiç adt olcakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor yarında kaynımın nişanı var yorucu olcak bugün dinleniyorum o yüzden

hayırlısı olsun cnm dedimya belli olmaz bu işler belirtiler hamilelik belirtileriyle çok benziyo
bakarsın adet olmazsın hamilesindir:Saruboceq:inşallah

sana yeni elti geliyo hee hayırlı uğurlu olsun allah bir yastıkta kocatsına.s.

idrar testi yaptım canım çıkmadı farlutal kullanıyorum 2 gündür yani ihtimal yok gibi

evet canım yeni elti alıyorum saol

iyiyim canım sen nasıslın dediğin gibi bende üzüldüm nilüfere inş boş değildir çok zor gerçekten
iyiyim canım ya ne olsun işte bu gün işe başladım iş yerindeyim ama sizinleyim yine-tatlicadiarzu- sabahtan ofisimi toparladım şimdi pek iş yok sizinle cene çalıyorum
hosbulduk kızlar dünden beri bi değişiklik varmı topikte sapık falan şüphelendinizmi hiiiiiiç
yok canım sapık felan yok

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
yeni haberler varmı
kayra test yaptınmı canım
günaydın canım hoş geldin

kıslar hepinize tekrar selam işlerimi birazcık hafiflettim geldim
hoşgeldin tekrar yani bir poponun üzerine oturduğunu görsem çöp kıracam kız

kızlar ne olur benim için de dua edin dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti.Ne yapacağımı bilemiyorum böle çaresizce bekliyorum.Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
ne oldu canım neden ağlıyorsun ağlama lütfen yaa

iyiyim canım ya ne olsun işte bu gün işe başladım iş yerindeyim ama sizinleyim yine-tatlicadiarzu- sabahtan ofisimi toparladım şimdi pek iş yok sizinle cene çalıyorum
hayırlı olsun canım işin bende öyle bir iş bulsamda girsem kızımı anaokuluna vercem eylülde bebekde olmazsa tek evde kafaya takıca iyice çalışmak istiyorum o yüzden

bebeğimde down sendromu riski varmış.dün dr. kan aldı 4 lü test için kötü çıkarsa amniyosenteze istersen yaptırırz dedi.Çok kötüyüm dün hem bunu öğrendim hemde bebğimin kız olduğunu öğrendim.Ama sevinemdim hiç bişye. Ben bu bebeğe çok kolay sahip olamdım ve çok zor bi hamilelik geçerdim şimdi nasıl vazgeçerim.

günyadın canım dün bir sapık dadandı topiğe onun dışında nilüferin gebeliği boş ebelik olabilirmiş haftaya belli olacakmış şimdilik bu kadar
ay canım nilüfercim üzülme sakın inşallah kötü bir durumm yotur saglıklı dır bbebişin
canım üzülme nolur allah korusun bebeğinide senide üzme kendini bu kadar
değerlerin yüksekmiş inşallah bebişte görünür sizi sevindirir....sizinle beraber bizde seviniriz inşallah cnm:Saruboceq:

kıslar hepinize tekrar selam işlerimi birazcık hafiflettim geldim

slm canım

canım vazgeçmek zorunda değilsin bu konuda doktorların yanıldığı birçok örnek var inş bişeyi yoktur

canım üzülme Allah büyük inşallah hiçbir sorun yoktur
üzme kendini

supriz_mucize cok uzuldum cnm cok kotu olmalisin uzgun ne desek yarani sarmaz insallah bisi yoktur ben bebeklere yiyamam bende uzuldum simdi :çok üzgünüm:

Dünya sanki başıma yıkıldı.Anneliğimi ilk defa böle hissetceğimi düşünmemiştim bebğimden ayrılmak istemiyorummm.
canım benim ne olur üzülme ağlama belki söylemesi çok kolay ama bunu bebeğin için yapmak zorundasın dua et sadece yüce rabbizmize aldırmak zorunda değilsin bebeğini hem daha 4 test yeni yaptı diyorsun onunbile sonucu çıkmadan dr nasıl böyle birşey söyler sana yaaa bak benimde burda arkadaşıma aynı şeyi söylemişler oda kalktı izmire gitti amino sentez bile yaptırdı ama hiçbirşey yokmuş bebeğinde sağlıklı yani hem sağlıklı olup olmuyacağını ancak yüce rabbim bilir lütfen canım yaa ağlama ve üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…