öylemi..ben sordumda direk narkozla uyusturucu verip kürtaj yapıyorlarmış.çok korkuyorum nasıl birşey acaba acıyormu...
bebeğim inşallah çıkar ortaya ..hevesimiz kursağımızda kaldı dünden beri...hele ben bütün gece uyuyamadım...
hoşgeldin canım benimde işlerim çok ama yapmak istemiyorum hiç adt olcakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor yarında kaynımın nişanı var yorucu olcak bugün dinleniyorum o yüzdenkıslar hepinize tekrar selam işlerimi birazcık hafiflettim geldim
kızlar ne olur benim için de dua edin dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti.Ne yapacağımı bilemiyorum böle çaresizce bekliyorum.Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
rabbim yardımcın olsun canım hayırdır sorun nekızlar ne olur benim için de dua edin dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti.Ne yapacağımı bilemiyorum böle çaresizce bekliyorum.Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
yeni haberler varmı
kayra test yaptınmı canım
hoşgeldin canım benimde işlerim çok ama yapmak istemiyorum hiç adt olcakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor yarında kaynımın nişanı var yorucu olcak bugün dinleniyorum o yüzden
idrar testi yaptım canım çıkmadı farlutal kullanıyorum 2 gündür yani ihtimal yok gibihayırlısı olsun cnm dedimya belli olmaz bu işler belirtiler hamilelik belirtileriyle çok benziyo
bakarsın adet olmazsın hamilesindir:Saruboceq:inşallah
sana yeni elti geliyo hee hayırlı uğurlu olsun allah bir yastıkta kocatsına.s.
iyiyim canım ya ne olsun işte bu gün işe başladım iş yerindeyim ama sizinleyim yine-tatlicadiarzu- sabahtan ofisimi toparladım şimdi pek iş yok sizinle cene çalıyorumiyiyim canım sen nasıslın dediğin gibi bende üzüldüm nilüfere inş boş değildir çok zor gerçekten
yok canım sapık felan yokhosbulduk kızlar dünden beri bi değişiklik varmı topikte sapık falan şüphelendinizmi hiiiiiiç
günaydın canım hoş geldingünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
yeni haberler varmı
kayra test yaptınmı canım
hoşgeldin tekrar yani bir poponun üzerine oturduğunu görsem çöp kıracam kızkıslar hepinize tekrar selam işlerimi birazcık hafiflettim geldim
ne oldu canım neden ağlıyorsun ağlama lütfen yaakızlar ne olur benim için de dua edin dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti.Ne yapacağımı bilemiyorum böle çaresizce bekliyorum.Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
hayırlı olsun canım işin bende öyle bir iş bulsamda girsem kızımı anaokuluna vercem eylülde bebekde olmazsa tek evde kafaya takıca iyice çalışmak istiyorum o yüzdeniyiyim canım ya ne olsun işte bu gün işe başladım iş yerindeyim ama sizinleyim yine-tatlicadiarzu- sabahtan ofisimi toparladım şimdi pek iş yok sizinle cene çalıyorum
ay canım nilüfercim üzülme sakın inşallah kötü bir durumm yotur saglıklı dır bbebişingünyadın canım dün bir sapık dadandı topiğe onun dışında nilüferin gebeliği boş ebelik olabilirmiş haftaya belli olacakmış şimdilik bu kadar
canım üzülme nolur allah korusun bebeğinide senide üzme kendini bu kadar
değerlerin yüksekmiş inşallah bebişte görünür sizi sevindirir....sizinle beraber bizde seviniriz inşallah cnm:Saruboceq:
kıslar hepinize tekrar selam işlerimi birazcık hafiflettim geldim
canım vazgeçmek zorunda değilsin bu konuda doktorların yanıldığı birçok örnek var inş bişeyi yokturbebeğimde down sendromu riski varmış.dün dr. kan aldı 4 lü test için kötü çıkarsa amniyosenteze istersen yaptırırz dedi.Çok kötüyüm dün hem bunu öğrendim hemde bebğimin kız olduğunu öğrendim.Ama sevinemdim hiç bişye. Ben bu bebeğe çok kolay sahip olamdım ve çok zor bi hamilelik geçerdim şimdi nasıl vazgeçerim.
bebeğimde down sendromu riski varmış.dün dr. kan aldı 4 lü test için kötü çıkarsa amniyosenteze istersen yaptırırz dedi.Çok kötüyüm dün hem bunu öğrendim hemde bebğimin kız olduğunu öğrendim.Ama sevinemdim hiç bişye. Ben bu bebeğe çok kolay sahip olamdım ve çok zor bi hamilelik geçerdim şimdi nasıl vazgeçerim.
bebeğimde down sendromu riski varmış.dün dr. kan aldı 4 lü test için kötü çıkarsa amniyosenteze istersen yaptırırz dedi.Çok kötüyüm dün hem bunu öğrendim hemde bebğimin kız olduğunu öğrendim.Ama sevinemdim hiç bişye. Ben bu bebeğe çok kolay sahip olamdım ve çok zor bi hamilelik geçerdim şimdi nasıl vazgeçerim.
canım benim ne olur üzülme ağlama belki söylemesi çok kolay ama bunu bebeğin için yapmak zorundasın dua et sadece yüce rabbizmize aldırmak zorunda değilsin bebeğini hem daha 4 test yeni yaptı diyorsun onunbile sonucu çıkmadan dr nasıl böyle birşey söyler sana yaaa bak benimde burda arkadaşıma aynı şeyi söylemişler oda kalktı izmire gitti amino sentez bile yaptırdı ama hiçbirşey yokmuş bebeğinde sağlıklı yani hem sağlıklı olup olmuyacağını ancak yüce rabbim bilir lütfen canım yaa ağlama ve üzme kendiniDünya sanki başıma yıkıldı.Anneliğimi ilk defa böle hissetceğimi düşünmemiştim bebğimden ayrılmak istemiyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?