Dünya sanki başıma yıkıldı.Anneliğimi ilk defa böle hissetceğimi düşünmemiştim bebğimden ayrılmak istemiyorummm.
supriz_mucize cok uzuldum cnm cok kotu olmalisin uzgun ne desek yarani sarmaz insallah bisi yoktur ben bebeklere yiyamam bende uzuldum simdi :çok üzgünüm:
kısmet cnm hayırlısı olsun beraber devam ederiz çalışmalaraidrar testi yaptım canım çıkmadı farlutal kullanıyorum 2 gündür yani ihtimal yok gibi
evet canım yeni elti alıyorum saol
bana oturmak haram bacımhoşgeldin tekrar yani bir poponun üzerine oturduğunu görsem çöp kıracam kız
canım allah bilir onubebeğimde down sendromu riski varmış.dün dr. kan aldı 4 lü test için kötü çıkarsa amniyosenteze istersen yaptırırz dedi.Çok kötüyüm dün hem bunu öğrendim hemde bebğimin kız olduğunu öğrendim.Ama sevinemdim hiç bişye. Ben bu bebeğe çok kolay sahip olamdım ve çok zor bi hamilelik geçerdim şimdi nasıl vazgeçerim.
a..s.. cnm hoşgeldin canımŞenizay canım nilüfercim üzülme sakın inşallah kötü bir durumm yotur saglıklı dır bbebişin
slm canım
İnş.içimde bi his bebğim iyi olacak diyo ama gözümden süzülen yaşlarda bi yerlerde yüreğimi sızlatıyo.
bencede bebeğin iyi olacak dur hemen bakalım sonuçları al boşuna göz yaşı dökmüşüm diyeceksin canım yaaaİnş.içimde bi his bebğim iyi olacak diyo ama gözümden süzülen yaşlarda bi yerlerde yüreğimi sızlatıyo.
saol cnm.Zaten eşimin yanında ağlıyamıyorum bile..Ben üzülmeyim diye bişey yok diyo ama.Sabahtan beri intenette bi ümit araştırıyorum nerden nası bişiyle teselli bulsam diye.Yazıları testleri inceliyorum biyerlerde medet arıyorum işte.Çok zor Allahım anlatamam nasıl dayanıcam
İnş.içimde bi his bebğim iyi olacak diyo ama gözümden süzülen yaşlarda bi yerlerde yüreğimi sızlatıyo.
iyi idim 5 dk öncesine kadar güzelim ma nülüfere sıkıldım şimdi biraz yavrum yazık kaç zamandır hep stres hep stres çok zor onunda durumu keşke elimizden birşey gelse anca dua edebiliriz yüce rabbim yardımcısı olsun bebeğine kavuşur inşallah
sen nasılsın kuşum varmı bir değişiklik geldimi adetin
bebeğimde down sendromu riski varmış.dün dr. kan aldı 4 lü test için kötü çıkarsa amniyosenteze istersen yaptırırz dedi.Çok kötüyüm dün hem bunu öğrendim hemde bebğimin kız olduğunu öğrendim.Ama sevinemdim hiç bişye. Ben bu bebeğe çok kolay sahip olamdım ve çok zor bi hamilelik geçerdim şimdi nasıl vazgeçerim.
canım benim ne olur üzülme ağlama belki söylemesi çok kolay ama bunu bebeğin için yapmak zorundasın dua et sadece yüce rabbizmize aldırmak zorunda değilsin bebeğini hem daha 4 test yeni yaptı diyorsun onunbile sonucu çıkmadan dr nasıl böyle birşey söyler sana yaaa bak benimde burda arkadaşıma aynı şeyi söylemişler oda kalktı izmire gitti amino sentez bile yaptırdı ama hiçbirşey yokmuş bebeğinde sağlıklı yani hem sağlıklı olup olmuyacağını ancak yüce rabbim bilir lütfen canım yaa ağlama ve üzme kendini
saol cnm.zaten eşimin yanında ağlıyamıyorum bile..ben üzülmeyim diye bişey yok diyo ama.sabahtan beri intenette bi ümit araştırıyorum nerden nası bişiyle teselli bulsam diye.yazıları testleri inceliyorum biyerlerde medet arıyorum işte.çok zor allahım anlatamam nasıl dayanıcam
iyi diyelim iyi olalım canım yaacanım hayır henüz gelen giden yokbekliyorum hala ne oluyor bende anlamadım.
sen nasılsın canım
Zaten dr. organlarınlarını incelerken kalp ve böbrekte küçük önemsiz sorunlar var dedi tek başına bi anlamı yok ama ne olur ne olmaz diye ayrıntılı bi ultrason ve omurga ölçümü istedi.VE bizi detaylı ultrason için prof. a gönderdi.Oda kendi dr. mun sölediklerini onadı omurga ölçümünü sordu testi gösterdik onu beğenmedi bu 3 bulgu üst üste iyi değil dedi ve bu yüzden 4 lü test yaptı.
kuzum öncelikle sakin ol rabbim hepimiz için hayırlısı neyse onu verir dualarını et hergün down sendromu çok çocuk var genelde akraba evliliklerinde olur ama senin evliliğini bilmiyorum cnm benim teysemin kızıda down sendromlu ama bi o kadarda şeker onun dereceleri var %100 leride var % 10-20-30 olanda var sen sıkma canını testlerini yaptır ona göre bebeğinden vazgeçme zaten aldırmayı hiç düşünme
saol cnm.Zaten eşimin yanında ağlıyamıyorum bile..Ben üzülmeyim diye bişey yok diyo ama.Sabahtan beri intenette bi ümit araştırıyorum nerden nası bişiyle teselli bulsam diye.Yazıları testleri inceliyorum biyerlerde medet arıyorum işte.Çok zor Allahım anlatamam nasıl dayanıcam
canım sen bebeğine sıkı sıkı sarıl ilk önce yüce allah sonra bebeğine güven canım göreceksin bak sağlıklı şekilde olacaktır bebeğin ya ben artık dr çokta inanmıyorum sakat diyorlar sağlıklı oluyor sağlıklı diyorlar sakat oluyor yani neyin ne olacağını allahtan başka kimse bilemez güzelim sen dua et bizimde dualarımız seninle bunu hiç unutmaZaten dr. organlarınlarını incelerken kalp ve böbrekte küçük önemsiz sorunlar var dedi tek başına bi anlamı yok ama ne olur ne olmaz diye ayrıntılı bi ultrason ve omurga ölçümü istedi.VE bizi detaylı ultrason için prof. a gönderdi.Oda kendi dr. mun sölediklerini onadı omurga ölçümünü sordu testi gösterdik onu beğenmedi bu 3 bulgu üst üste iyi değil dedi ve bu yüzden 4 lü test yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?