Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Dünya sanki başıma yıkıldı.Anneliğimi ilk defa böle hissetceğimi düşünmemiştim bebğimden ayrılmak istemiyorummm.

dualarım seninle canım. aklına kötü şeyler getirme. bazen doktorlarda yanılabiliyor. belli mi olur. ağlayıp bebeğini de üzme. :Saruboceq:

ya bizde aksam yola atik bebis bakalim gelcek mi adet biti bende hafda da birde olsa deniyelim diyom ama okudum bazi arkadaslar bos durma 2 gunde yap diyo ama bebek tutusa ilk zaman iliski zararlimis bende aksam denedik birde adet 10 gun olcak sali ozaman yine denicem bu ay bakalim ne olcak

supriz_mucize cok uzuldum cnm cok kotu olmalisin uzgun ne desek yarani sarmaz insallah bisi yoktur ben bebeklere yiyamam bende uzuldum simdi :çok üzgünüm:

saol cnm.Zaten eşimin yanında ağlıyamıyorum bile..Ben üzülmeyim diye bişey yok diyo ama.Sabahtan beri intenette bi ümit araştırıyorum nerden nası bişiyle teselli bulsam diye.Yazıları testleri inceliyorum biyerlerde medet arıyorum işte.Çok zor Allahım anlatamam nasıl dayanıcam

idrar testi yaptım canım çıkmadı farlutal kullanıyorum 2 gündür yani ihtimal yok gibi

evet canım yeni elti alıyorum saol
kısmet cnm hayırlısı olsun beraber devam ederiz çalışmalara
hoşgeldin tekrar yani bir poponun üzerine oturduğunu görsem çöp kıracam kız
bana oturmak haram bacım
canım allah bilir onu
hele bi 4 lü testinin sonuçlarıda çıksın amniyo sentez neyse onuda yaptır cnm ihmal etme
allah korusun ayrıca bebeğini sana bağışlasın cnm üzme kendini nolursenağlama
ay canım nilüfercim üzülme sakın inşallah kötü bir durumm yotur saglıklı dır bbebişin
slm canım
a..s.. cnm hoşgeldin canımŞeniz
İnş.içimde bi his bebğim iyi olacak diyo ama gözümden süzülen yaşlarda bi yerlerde yüreğimi sızlatıyo.

içindeki hisse güven sen cnm dualarımız hep seninle olacak allah inşallah ayırmasın seni bebeğinden:Saruboceq:senağlama

cnm derdi veren allah dermanınıda verir
kimseye kaldıramıycağından fazla yük yüklemez
sabret cnm hele bi şu test sonucun temiz çıksın inşallah

İnş.içimde bi his bebğim iyi olacak diyo ama gözümden süzülen yaşlarda bi yerlerde yüreğimi sızlatıyo.

KIYAMAM CANIM BENİM YA VALLA BEBİŞİNİN HABERİNİ DUYUNCA ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM BENİM ALLAHIM İNŞALLAH BEBİŞİNİ SANA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VERİR CANIM BENİM İNAN GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKMAYA BAŞLADI CANIM ALLAHIM İNŞALLAH BEBİŞİNİ SANA VERİR CANIM KIYAMAM BEN SANA YAAAA senağlamasenağlamasenağlama

kuzum öncelikle sakin ol rabbim hepimiz için hayırlısı neyse onu verir dualarını et hergün down sendromu çok çocuk var genelde akraba evliliklerinde olur ama senin evliliğini bilmiyorum cnm benim teysemin kızıda down sendromlu ama bi o kadarda şeker onun dereceleri var %100 leride var % 10-20-30 olanda var sen sıkma canını testlerini yaptır ona göre bebeğinden vazgeçme zaten aldırmayı hiç düşünme

canım hayır henüz gelen giden yok bekliyorum hala ne oluyor bende anlamadım.
sen nasılsın canım

canım canını sıkma bence hemen kötü düşünme dr yanılmıs olabilir böyle örnekler cok üzülme insallah bişe olmaz

Zaten dr. organlarınlarını incelerken kalp ve böbrekte küçük önemsiz sorunlar var dedi tek başına bi anlamı yok ama ne olur ne olmaz diye ayrıntılı bi ultrason ve omurga ölçümü istedi.VE bizi detaylı ultrason için prof. a gönderdi.Oda kendi dr. mun sölediklerini onadı omurga ölçümünü sordu testi gösterdik onu beğenmedi bu 3 bulgu üst üste iyi değil dedi ve bu yüzden 4 lü test yaptı.

canım hemen umutlarını yitirme burda birisindede aynı sorun çıkmıştı kadın şuan bebişini kucağına aldı canım inşallah bebişin iyi olacak buna inan sadece belki konuşmak farklı uygulamak farklı ama moralini sağlam tut canım benim ya kıyamam ben sana biliyorsun benimde bebişimi kimyasal gebelik dediler bir hafta çektiğim sıkıntının haddi hesabı yok bu hafta bebişimi öğrendim umarım doktorununda sonuçlarında iyi sonuçlar çıkacaktır canım benim ya bu kadar üzme kendini

allahım korktuğuna uğratmasın cnm

akraba evliliği değil bu zaten 35 yaş üstü hamilelikte genlde görülüyomuş.Dr. hiçbişeyde çıkmayabilir dedi.Ama yinde herşeye hazırlklı olamamız gerekebilir.

canım sana bişey söylemek istiyorum.benimde arkadaşım doktora gittiğinde sana söylediklerini ona da söylemişlerdi oda çok üzülmüştü.Sonra araçtırıp başka doktora gittiler test sonuçları çok farklı çıktı.Olabiliryor yani canını çok sıkma stres yapma bebişini düşün.Başka drlara da danış mutlaka! Hayırlısıyla herşey yoluna girecek emin ol...içini ferah tut :teselli:

canım sen bebeğine sıkı sıkı sarıl ilk önce yüce allah sonra bebeğine güven canım göreceksin bak sağlıklı şekilde olacaktır bebeğin ya ben artık dr çokta inanmıyorum sakat diyorlar sağlıklı oluyor sağlıklı diyorlar sakat oluyor yani neyin ne olacağını allahtan başka kimse bilemez güzelim sen dua et bizimde dualarımız seninle bunu hiç unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…