zaten dr. Organlarınlarını incelerken kalp ve böbrekte küçük önemsiz sorunlar var dedi tek başına bi anlamı yok ama ne olur ne olmaz diye ayrıntılı bi ultrason ve omurga ölçümü istedi.ve bizi detaylı ultrason için prof. A gönderdi.oda kendi dr. Mun sölediklerini onadı omurga ölçümünü sordu testi gösterdik onu beğenmedi bu 3 bulgu üst üste iyi değil dedi ve bu yüzden 4 lü test yaptı.
iyi diyelim iyi olalım canım yaa
akraba evliliği değil bu zaten 35 yaş üstü hamilelikte genlde görülüyomuş.Dr. hiçbişeyde çıkmayabilir dedi.Ama yinde herşeye hazırlklı olamamız gerekebilir.
tatlı kuşum benimde burda bir tanıdığıma ikili test mi üçlü testmi ne uygulamışlardı kıza senin bebğin özürlü olacak diye kesin bir şey söyledi inan hem kız mahvoldu hem ben üzüldüm çünkü başından beri kızın doğum zamanlarını biliyordum onunla oturduk ağladık bayan özele gitti durumu anlattı kadına yeniden test yaptılar çocukta hiç bir sorun çıkmadı inan neredeyse bebk beş aylıkken alınacak diye söyledi doktor isterseniz alabiliriz dedi diğer gittiği doktora renkli ultrasona girdiler bebişte hiç bir sorun yok dediler ve şuan bebk 11 aylık görsen ne zekasında ne vücudunun bir yerinde hiç bir sorun yok gülüm canım moralini tam tut allaha dua et canım inşallah seninde böyle bir şey olmuştur ve bebişin sapa sağlam sana gelicektir. Kıyamam ben sana tatlı kuşum
İnşallah kızlar Rabbim sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettiri sonra buldurumuş inş. banada tekaradan bebeğimi yeniden buldurur.Bide hep eşime derdimki içimde ki bebği hissetdemiyorum bende bi annelik duygusu neden yaratmıyo bu çocuk sanki hamile değilmişim gibi bi his gelmiyo içime derdim.Ama şimdi öle canım yanıyoki ben anneliğimi böle hissedeceğimi hiç düşünmemiştim..
merhaba supriz mucize insallah korkulacak birsey yoktur rabbim icini tez zamanda ferahlatır insallah.diger kızlar hepinize merhaba .
inşallah kızlar rabbim sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettiri sonra buldurumuş inş. Banada tekaradan bebeğimi yeniden buldurur.bide hep eşime derdimki içimde ki bebği hissetdemiyorum bende bi annelik duygusu neden yaratmıyo bu çocuk sanki hamile değilmişim gibi bi his gelmiyo içime derdim.ama şimdi öle canım yanıyoki ben anneliğimi böle hissedeceğimi hiç düşünmemiştim..
cnm inan boğazım düğüm düğüm oldu
allahım korusun inşallah sana bebeğini bağışlasın sağlıklı olarak kucağına almak nasip etsin cnm
saol cnm hepinize çok teşekkür edrim kızlar bebğim için dua edin nolur çarşamba günü testlerimiz temiz çıksın.
canım sakın ha sakın umudunu yitirme biz hepimizde öyle değilmiyiz sanki anneliği çoğumuz yaşadıkmı yaşamadık mı allah bize bir sınama yaptırıyordur inşallah canım sen ve bebişin bu sınavı sağlıklı bir şekilde geçersiniz inancını tam tut canım benim allaha sığın kendini bu kadar üzme doktor garantide vermemiş bak sonuçta olma ihtimali var demiş bendede bebişimin düşeceğini söylemişti ama bak bir şey olmadı canım benim
hoşgeldin cnm
slm canım hoşgeldinslm herkeze
CANIM O YÜCE YARADANDAN EN İÇTEN DİLEKLERİMLE DİLİYORUM ÇARŞAMBA GÜNÜ TESTLERİN TER TEMİZ ÇIKARIR BU YAŞADIKLARIN SADECE SANA ANNELİK DUYGUSUNUN NASIL BİR ŞEY OLDUĞUNU YAŞATMIŞ OLUR CANIM BENİM KIYAMAM BEN SANA KURBAN OLDUĞUMU ALLAHIM İNŞALLAH BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLAR SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBİŞİNİ KUCAĞINA VERİR CANIM BENİM :çok üzgünüm:
Yok asla ben en başından beri bebğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum zaten.Ama binde bir bile olsa bi ihtimalde olsa insan üzülüyo işte değerler yüzünden 2 kat risk taşıyo bebek deyince ister istemez insan üzülüyo..
İnşallah kızlar Rabbim sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettiri sonra buldurumuş inş. banada tekaradan bebeğimi yeniden buldurur.Bide hep eşime derdimki içimde ki bebği hissetdemiyorum bende bi annelik duygusu neden yaratmıyo bu çocuk sanki hamile değilmişim gibi bi his gelmiyo içime derdim.Ama şimdi öle canım yanıyoki ben anneliğimi böle hissedeceğimi hiç düşünmemiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?