slm canım hoşgeldin
iyilik ne olsun canım senden nbr
selam cnm hoşgeldinslm herkeze
teyzesi kız arkadaşına gitti ben evde yalnızım yinede teklif ettiğin için saol cnmcanımcım hosbulduk senin kızıda al gel gidelim bizim parka biz sizi biraz bekleriz ama olsun deger herhaldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.
Umarım bu bana annelik testi olur ağır bi test olcak belki ama test olarak kalır inşallah..
SLM CANIM NASILSINcnlarım ne var ne yok ay çok yoğunum bennn
HAKLISIN BAŞLI BAŞINCA HAKLISIN AMA CANIM HEPİMİZ İNSANIZ HEPİMİZ BİR SIKINTI VE ÜZÜNTÜ YAŞIYORUZ AMA SIMSIKI AYAĞIMIZ YERE BASMALI VE SAPA SAĞLAM DURMALIYIZ CANIM BENİM SENDE BEBİŞİN İÇİN SIMSIKI YERE BAS CANIM BEBEĞİN İSE ALLAHTAN DİLEĞİM SAPASAĞLAM SANA GELİR CANIM BENIMYok asla ben en başından beri bebğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum zaten.Ama binde bir bile olsa bi ihtimalde olsa insan üzülüyo işte değerler yüzünden 2 kat risk taşıyo bebek deyince ister istemez insan üzülüyo..
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIMslm herkeze
Umarım bu bana annelik testi olur ağır bi test olcak belki ama test olarak kalır inşallah..
kızlar desteğiniz içim çoook ama çok teşekkür edrim.Umarım birdahaki görüşmemize çok güzel şeyler yazarım sizlere..Eşim gelmeden şu gözlerimin şişini indirmem lazım.Görüşürüz Alalha emanet olun ..
kızlar desteğiniz içim çoook ama çok teşekkür edrim.umarım birdahaki görüşmemize çok güzel şeyler yazarım sizlere..eşim gelmeden şu gözlerimin şişini indirmem lazım.görüşürüz alalha emanet olun ..
kızlar desteğiniz içim çoook ama çok teşekkür edrim.Umarım birdahaki görüşmemize çok güzel şeyler yazarım sizlere..Eşim gelmeden şu gözlerimin şişini indirmem lazım.Görüşürüz Alalha emanet olun ..
iyilik işte aynı değişen bişi yok cnm.... pzrtsi kanda bakılcak ayy varmı ki acaba yaa
hb escales hb vildan nolsun bekliyoz işte sizlerde iyisiniz inş
inşAllah canım güzel haberlerle dönersin sende kendini yıpratma canım dua et bolbo rabbim geri çevirmeyecektirkızlar desteğiniz içim çoook ama çok teşekkür edrim.Umarım birdahaki görüşmemize çok güzel şeyler yazarım sizlere..Eşim gelmeden şu gözlerimin şişini indirmem lazım.Görüşürüz Alalha emanet olun ..
inşAllah hamilesindir canım hamilelrin sayısı çoğaldıkca bizde ümitleniyoruz burda
iyiyim cnm çok şükür
ne kadar bekliycen daha neyi bekliyodunki cnm testmi yapacan ilaç kullandında adet olmayımı bekliyon ben iyice unuttum
kızlar ben geldim işler yoğun bakamıyorum nasılsınız bakalım
kız vildoş bu topik benim değil hepimizin sahip çıkın hem ben sapıklarlan başa çıkamam:sm_confused:ayrıca senin gazabından sapıkları korusun allah :roflol:kız öpüyorum seni çokk seviyorum dur seni bi repliyeyimalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?