Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

selam cnm hoşgeldin
canımcım hosbulduk senin kızıda al gel gidelim bizim parka biz sizi biraz bekleriz ama olsun deger herhaldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.
teyzesi kız arkadaşına gitti ben evde yalnızım yinede teklif ettiğin için saol cnm
Umarım bu bana annelik testi olur ağır bi test olcak belki ama test olarak kalır inşallah..

inşallah bu sınavdanda geçersin cnm :Saruboceq:

cnlarım ne var ne yok ay çok yoğunum bennn
SLM CANIM NASILSIN
HAKLISIN BAŞLI BAŞINCA HAKLISIN AMA CANIM HEPİMİZ İNSANIZ HEPİMİZ BİR SIKINTI VE ÜZÜNTÜ YAŞIYORUZ AMA SIMSIKI AYAĞIMIZ YERE BASMALI VE SAPA SAĞLAM DURMALIYIZ CANIM BENİM SENDE BEBİŞİN İÇİN SIMSIKI YERE BAS CANIM BEBEĞİN İSE ALLAHTAN DİLEĞİM SAPASAĞLAM SANA GELİR CANIM BENIM
HOŞGELDİN CANIM NASILSIN BAKALIM
Umarım bu bana annelik testi olur ağır bi test olcak belki ama test olarak kalır inşallah..

HAKLISIN CANIM BENİM AMA ALLAH HEPİMİZE BİR ŞEY VERİYOR ALLAHTAN DİLEĞİM ÖYLE OLUR TATLI KUŞUM ALLAHA GÜVEN CANIM VE ALLAHTAN HAYIRLSINI DİLE CAN KUŞUM KOLAY DEĞİL YAŞADIĞIN AMA YAŞIYORUZ İŞTE CANCAĞIZIM ÜZÜLME ALLAH BÜYÜK ÇARŞAMBA BURADA İNŞALLAH HALAYLAR ÇEKERİZ TATLI KUŞUM :çok üzgünüm:

kızlar desteğiniz içim çoook ama çok teşekkür edrim.Umarım birdahaki görüşmemize çok güzel şeyler yazarım sizlere..Eşim gelmeden şu gözlerimin şişini indirmem lazım.Görüşürüz Alalha emanet olun ..

güle güle cnm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah sana dua ediyoruz hepbir ağızdan cnm

tamam canım kenidne iyi bak canım dikkat et kendine tatlı kuşum

hoşçakal cnm allaha emanet ol haberlerini bekliyoruzz:teselli:

inşAllah canım güzel haberlerle dönersin sende kendini yıpratma canım dua et bolbo rabbim geri çevirmeyecektir

kızlar ben geldim işler yoğun bakamıyorum nasılsınız bakalım
kız vildoş bu topik benim değil hepimizin sahip çıkın hem ben sapıklarlan başa çıkamam:sm_confused:ayrıca senin gazabından sapıkları korusun allah :roflol:kız öpüyorum seni çokk seviyorum dur seni bi repliyeyimalkisalkisalkis

kızlar ben rejime başladım yine şimdi mazimi bilenler yinemi diyecek ama evet yine tam kilo vermeye başladım hamiş kaldım sonra düşük yaptım işin ucu kaçtı derken yavaş yavaş yukarıya doğru tırmanmaya başladım ama bu sefer ii sıkı tutayım temmuzdada korunmayı bırakacağız nasipse eh hamiş kalasıya biraz veririm belki yineeeeee

abla canım seni çok seviyom allah razı olsun çok saolsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…