Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Cerrah netaraf oluyor hayatım???bıde senın mobılyanın markası neydı?? Aklımızda olsun kız sen Çok ucuza almıŞsın bende ınegÖl gÜr mobılyadan aldım 3000 ytl valla sehpasıda 500....
Ama bu ayardakı mobılyalar hep 4000-5000 arasıydı bızde uygun aldık sanıyoduk heee((((((((((((((((((((((((

googleye akkaya mobilya yaz bak güzelim çeşitlere
biz mağazadan değil direkt fabrikadan aldık gittim orda yapılmış modeller varsa görme imkanın da oluyo gördüm beğendim katalogtanda baktım kumaşı seçtim hemen yaptılar
Aynen dediğin gibi aynısını fabrikadan çıktığı anda 2 katı fiyat ekliyomuş mağazalar yani fabrikadan alman lazım ucuz alman için okiş tatlım kaydirigubbakcemile5

CANIM SANA DEDıĞıM BU TARZ BıR HALIYDI SıMLı ıP DıYE SALLAMIŞIM CANIM KUSURA BAKMA)))) bu aradaki şeyi parlak görünce öyle sanmışım...bunun siyah gümüşleri falan varr..süperrrr
dalgaları sadece 3 tane s şeklinde gelen modelleride var...bu tikede olan model...daha buluruk canım halıı bu modeller s şeklindeki dalgalı olan modeller çok yakışır senin salona..düşünemiyorum yaanii)))

kıs burdakilerde hep inegöl mobilya
3000 den başlıyo fiyatlar
kazıklanıyoz valla seneye inegöle gelip fabrikadan çıkmadanmı alak niydek

sağol canım inşallah tam tonu tutturabilirim yoksa sırıtır çünkü bunun aradaki renk gümüş olursa tamdırsositososito

şimd,i vildoş bu halıyada biterr)))) halı koleksiyonu yapcak hatun yeri olsa...yerde kaplar koca halılar)))

kıs burdakilerde hep inegöl mobilya
3000 den başlıyo fiyatlar
kazıklanıyoz valla seneye inegöle gelip fabrikadan çıkmadanmı alak niydek
Diyorum ya güzelim fabrikadan mağazaya gidiyor ya o andan itibaren 2 kat fiyat yani 2 kat kazık ayıptır söylemesi delikafadulden
bencede burdan al yatak odasını bile yenilersin valla o parayla 3 4 milyar ne demek ayol :jeyyar:

hb canım adete dönüsmedi ama hala kahve rengi akıntım devam ediyor cıldıracagım .ya adet olursun yada olmazsın bu ne cok gıcık yaaaaaaÇok üzgünüm çoook

canım selra kaç gündür leke görüyon test yaptınmı çok sters yapma ondan olabilir olmayışın kendini rahat bırak gevşeeeeeeeeeeeeee bak nasıl ya bebiş yeda kırmızılar geleceksengözlerimebaksanab

hee yaw 10.5 senelik evliyim eski eşyalarımdan sadece yatak odamla ocağım kaldı
darısı onlara inşallah onlarıda şutlarım bu evden kötükedihüso

huzeyfe selra hoşgeldiniz
anam biz bebek konusunu aşmışık mobilyada takılmış kalmışık

dilnur sil dedin ya nasıl siliniyodu canım kaldı senın koltuklar bende))))

hamile kalma konusunu aştık resmen bebek odası baksak neyse ne))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…