kızlar evler yakıyor valla bir ev furyasıdır gidiyor.allah güle oynaya oturmak nasip kısmet etsin
valla kulaklarım hala delik değil yardımcı olamıycam, şeker
googleye akkaya mobilya yaz bak güzelim çeşitlereCerrah netaraf oluyor hayatım???bİde senİn mobİlyanın markası neydİ?? Aklımızda olsun kız sen Çok ucuza almıŞsın bende İnegÖl gÜr mobİlyadan aldım 3000 ytl valla sehpasıda 500....
Ama bu ayardakİ mobİlyalar hep 4000-5000 arasıydı bİzde uygun aldık sanıyoduk heee((((((((((((((((((((((((
kızlar benim koltukları edıt yapıp silin okiş
sağol canım inşallah tam tonu tutturabilirim yoksa sırıtır çünkü bunun aradaki renk gümüş olursa tamdırsositosositoCANIM SANA DEDİĞİM BU TARZ BİR HALIYDI SİMLİ İP DİYE SALLAMIŞIM CANIM KUSURA BAKMA)))) bu aradaki şeyi parlak görünce öyle sanmışım...bunun siyah gümüşleri falan varr..süperrrr
dalgaları sadece 3 tane s şeklinde gelen modelleride var...bu tikede olan model...daha buluruk canım halıı bu modeller s şeklindeki dalgalı olan modeller çok yakışır senin salona..düşünemiyorum yaanii)))
Diyorum ya güzelim fabrikadan mağazaya gidiyor ya o andan itibaren 2 kat fiyat yani 2 kat kazık ayıptır söylemesi delikafaduldenkıs burdakilerde hep inegöl mobilya
3000 den başlıyo fiyatlar
kazıklanıyoz valla seneye inegöle gelip fabrikadan çıkmadanmı alak niydek
şimd,i vildoş bu halıyada biterr)))) halı koleksiyonu yapcak hatun yeri olsa...yerde kaplar koca halılar)))
hb canım adete dönüsmedi ama hala kahve rengi akıntım devam ediyor cıldıracagım .ya adet olursun yada olmazsın bu ne cok gıcık yaaaaaaÇok üzgünüm çoook
Diyorum ya güzelim fabrikadan mağazaya gidiyor ya o andan itibaren 2 kat fiyat yani 2 kat kazık ayıptır söylemesi delikafadulden
bencede burdan al yatak odasını bile yenilersin valla o parayla 3 4 milyar ne demek ayol :jeyyar:
nerden bildin tamda wawww süpermiş yazacaadımsırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?