ayy saçmamlama kısss bende tam tersini düşünüyorum biz evimizi göre göre bıkıyoruz sanırım...bende senın eve dedım ki negüzel cıvıl cıvıl benım eve bak allahaskına yaşlı evi gibi koyu koyu koltuklar..parkelerde çok koyu kasvet geliyo valla bazen niye böyle sectim diyorum ....söyle açık renkler yapmadım kir göstermesin diye tabii)))))hehehe))))
ama çook koyu seçmişim .....senın ev açık maviii süper...perdelerimi hep kahve mavi krem düşünmüştüm objelerde mavi düşünmüştüm ama olmadı bulamadım...renksiz bi ev oldu...
senınki bahar gibiii)))))))))))):lepi:
nilüş evin çok güzelmiş cnm
bende beklerim canım benim başımın üstüne yerin var valla :1hug:ayyy gel canım herzaman beklerim ..gelde tanışalım))))
sağol canımın içüü...benim evde arkataraftan iki odam boş hiç esya almadık...çocukodası olaraktan bekliyor...kızmı erkekmi bilelediğimizden yapmadık odayı...şimdi ikiside yok ama kısmett(((((((((
bende beklerim canım benim başımın üstüne yerin var valla :1hug:
Benim ev 2 oda 1 salon biri oturma odası biri yatak odası biride şimdilik bilgisayar odası burda bir çekyatla bilgisayar var aynen çocuk odası olmayı bekliyo :jeyyar:
inşallah olur canım ya evimiz şenlenir valla:sm_cool:
slm kızlar sengözlerimebaksanab
merhaba arkadaşlar nasılsınız biliyorum bana kırgın ya da kızgınsınız
sizi unuttum sanmayın
yatıyorum mide bulantıarı geçmiyo birşey yapamıyom yatıyom
başım da çok kötü ağırıyo
hepini çok özledim hepinizi tek tek öpüyorum canlarım benim
cnm o mavi oda oturma odam ...hayırlısıyla inşallah bu eve salon takımı alacam
kociş biraz daha idare et dedi
kopye çekecem senin salondan
halılarına bittim deri demi onlar
iyiyim cnm bende gezmeden geldim yenice bi bakıyım dedim size kaydirigubbakcemile5sağol bitanem ....nerelerdesin rozacımm Şeniz
tamam bitanem yarın açarsan evinin kapılarını sendeyizzzzzzzzz ozamannnnna.s.
hoşgeldin canım :1hug:slm kızlar sengözlerimebaksanab
ŞenizŞenizhb tatlım sen nasılsın :1hug:hoşgeldin canım :1hug:
isteriz isteriz foto eklemeni isteriz:lepi::lepi:
tamam canım becerebilirsem inşallah eklerim ok senin engin bilgilerinden faydalanmam lazım bunun için :jeyyar:
iyidir canım ne olsun ev muhabbeti yapıyoz sırnaşık şeyŞenizŞenizhb tatlım sen nasılsın :1hug:
hehehe)))))))))yook kız ne derisi...çakıl taşıı modelinden normal halı))) tikede ve pier cardinde var o halılardan canım..bakabilirsin..
az biraz çektim vildoşum oda şöyle adam gibi çekilmiyoki koltukları görüverin bari tabi becerebilirsem-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?