Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

orası öyle canım inşallah hayırlı haberler alırsın İNŞALLAH canım bu ay çok erken geldi adetim diğeri 10 gün sürmüştü ondan 13 gün sonra bugün tekrar adet oldum hiç böyle olmamıştım 23 gün üzerine yani benim hep geç olurlardı hayatımda ilk defa böyle erken şaşırdım kaldım 35 60 gün araları olurdum

demek düzene giriyot ne güzel bende iki aydır 17 20 gün geçerken oluyorum daha öncesi 2,5 3 ayda oda ilaçla oluyordum benmkide düzene girmeye çabalıyor sanırım şakkıdı

demek düzene giriyot ne güzel bende iki aydır 17 20 gün geçerken oluyorum daha öncesi 2,5 3 ayda oda ilaçla oluyordum benmkide düzene girmeye çabalıyor sanırım şakkıdı

demekki bebişlerimizin varolup yok olması adetlerimizin düzene girmesine sebeb oldu dedik ya bundaki hayırda demekki buymuş adetin düzene girmesi :teselli:

bende hamile değilim çok çok çok istiyorum ama henüz erken daha küçüğüm ben xD ayy bide olmazmış =(( 2 yıl sonra falan diye düşünüyorum ama insallah olur

bende hamile değilim çok çok çok istiyorum ama henüz erken daha küçüğüm ben xD ayy bide olmazmış =(( 2 yıl sonra falan diye düşünüyorum ama insallah olur

h.g kaç yaşındasın bakalım küçük olup olmadığına tecrübeli ablaların cevap versin hıı?sengözlerimebaksanab

kızlar ancak girebildım istanbuldayım.kaçgundurde acayıp üzgünüm muhsin yazıcığlu için.çok üzğünüm.
ne var ne yok slm . nbr cııtos neler oldu ben yooken gelişme varmı

evet yaa bizde çok üzüldük sabah akşam haberleri izliyoruz iyibir haber alırız diye ama maalesef olmadı hele o gazeteciye ayrı üzüldüm adam adam göz göre göre ölücez burda diye söylerken öldü garibim allah hepsine rahmet etsin inşallah

aminnn.bende gözümü ayıramadım.
hamile haberı var.bizim kiracı var burda alt kattaıkı dun geldı dedıkı sana mujdem var ruyamda gördum öle düğşünemedende yattıms en hamileydın dedı yenıymıs dedı.içimden ınss dedıma ma dısımdan düşünmuyorum dedım:)öncedende bişr akrabayı gördum dedı söledım dedı sonra 1 hafta sonra geldı hamileyım dedı acaba bundan umut kapmalaımıyım:)))5 gun kaldıadetıme suana kadar belirti olmadı burda kalabalık biraz yarında gecssın ptesı bir ara test yaparım ama umutsuzumm

kızlar yeni bir haber başbakan açıklama yaptı haberci hala bulunamadı allahım inşallah yaşıyodur nolur allahım yaşasın sevdiklerine eşine çocuklarına bağışla elifff hamile bebişi süpriz yaptı tedaviye başlıcakken hamile olduğunu öğrendi benimde günüme 1 hafta varken bugün adet oldum bildiğim son gelişmeler bunlar canım

sevındım cnm elif kımdı ben hatrlamadımkı.keısn konusmusumdur ama kafa kalmadı .onun ne zmaandır olmuyrdu tedavıye baslamdanda olmadıgına cok sevındım hayırlı olsun darısı basımıza

Back
X