Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhaba arkadaşlar escales sen adet oldunmu 26 sında olacaktın bende o gün olacaktım ben adet oldum bu ayda bişey çıkmadı önümüzdeki ayı bekliycem artık

burdayım cnm benimle kimse konuşmayınca dolanıyordum bende :utangac:
5 gün oldu tatlım merakla bekliyom işte 10 gün sonra test yapcem :delphin:
bakalım tutacakmı bebiş :1closedeyes:
inşallah ilk denemende tutar rozalincim ama kendine stres yapma 2.de 3.de tutanlar var hayırlısı olur inşallah
meraba arkadaslar
herkse selam
benim su 3 ay adetim gememistiya sebebini ogrendim ve gercekten cook kotuyum
çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah tez zamanda atlatırsın korkma burada çok öyle arkadaşımız var doktor hap verdiğine göre demekki haplada geçme ihtimali var .kendine iyi bak .:1hug:

merhaba arkadaşlar escales sen adet oldunmu 26 sında olacaktın bende o gün olacaktım ben adet oldum bu ayda bişey çıkmadı önümüzdeki ayı bekliycem artık

selam orays nasılsın ,escales olmadı daha beklemede 2 gün önce negatif çıkmış ama erken daha 2 gün sonra tekrar yapacak.

selam orays nasılsın ,escales olmadı daha beklemede 2 gün önce negatif çıkmış ama erken daha 2 gün sonra tekrar yapacak.

bende bişey çıkmadı gününde adet oldum ama inşallah onun bebiş olur bişey sorucam ben prolaktin tedavisinden sonra nerdeyse son 3 adetim günü gününe oluyor çok şükür hamile kalma ihtimalim dahada yükselir demi bileniniz varmı

pişşttt ne yapıyosunuz burda yakaladım siziiiiiikaydirigubbakcemile3

merhaba canım hg nasılsın hani ben adetimi bekliyordumya gününde oldum escales de benimle aynı gündü o olmamış inşalahhhh bebiş geliyor ona
merhaba orayscım inşaalah bebişi vardır sende üzülme cnm gelcek aya kalırsın inşaalah :CüvCüv:

hb citos oo şikayetten bol ne var benimde 3 tane meleğim cennette 2 si kalp durmasından sonuncusu da kurban bayramında gelişememekten alındı ve korkuyorummmm hamile kalmaya senağlama
canım senin için üzüldüm rabbim hayırlısıyla versin inşaalah üzülme belki böylesi hayırlıymıştır senin için inşaalah sağlıkla bebiş sahibi olursun:teselli:

merhaba orayscım inşaalah bebişi vardır sende üzülme cnm gelcek aya kalırsın inşaalah :CüvCüv:

canım senin için üzüldüm rabbim hayırlısıyla versin inşaalah üzülme belki böylesi hayırlıymıştır senin için inşaalah sağlıkla bebiş sahibi olursun:teselli:

aminnnn inşallah stresten kilo aldım biraz ve adet düzensizliğim var kürtajdan beri ikiside hallolunca inşallah istiyorum hayırlısı bakalım

hb citos oo şikayetten bol ne var benimde 3 tane meleğim cennette 2 si kalp durmasından sonuncusu da kurban bayramında gelişememekten alındı ve korkuyorummmm hamile kalmaya senağlama

canım çok geömiş olsun allah bi daha böyle sonu acı ile biten hamilelikler yaşatmasın senin hamileliklerin tedaviylemi değil galiba öyle anladım ne kadarlıktılar bebişlerin gittikleri zaman peki araştırılmadımı neden böyle oluyo diye vardır muhakkah bi sebebi sebebsiz şey yoktur ama onlarında demekki dünyaya gelmemelerinde vardı mutlaka bi hayır öyle düşünüp teselli bulmak lazım benimde 2 meleğim gitti ama benimkiler çok küçüklerdi 1.si 7 haftalık 2.si 5 haftalıktı ultrasonda göremeden elveda dediler bana sanki biliyolardı görünce onları ayrılıklarının daha zor geleceğini annişlerine

canım çok geömiş olsun allah bi daha böyle sonu acı ile biten hamilelikler yaşatmasın senin hamileliklerin tedaviylemi değil galiba öyle anladım ne kadarlıktılar bebişlerin gittikleri zaman peki araştırılmadımı neden böyle oluyo diye vardır muhakkah bi sebebi sebebsiz şey yoktur ama onlarında demekki dünyaya gelmemelerinde vardı mutlaka bi hayır öyle düşünüp teselli bulmak lazım benimde 2 meleğim gitti ama benimkiler çok küçüklerdi 1.si 7 haftalık 2.si 5 haftalıktı ultrasonda göremeden elveda dediler bana sanki biliyolardı görünce onları ayrılıklarının daha zor geleceğini annişlerine

saolasın huzeyfe aminn kimseye yaşatmasın gerçekten çok acı.hepsi doğal yolla oldu ilki 2 diğer 2,5 aylık idi 3.benim anladığım kadarıyla kalp atışları görünmesi gerekiyordu ama 3 hafta üst üste görünmeyince gelişilmediği anlaşıldı yani 5 6 haftalık iken durmuş gelişmesi.patolojiye gönderildi fakat tatmin edici bi sonuç çıkmadı.drumda şunu yapalım bunu yapalım demedi. sanada geçmiş olsun canım umarım hepimizin sağlıklı bir şekilde bebeişleri olur

yine haline şükret olmaları için <benim gibi>uğraşmıyosun benimkiler hep tedaviyle oluyolar kendiliğimden hiç kalamadım ama yinede allahıma çok şükür bi şekilde tedaviylede çift çizgiyi gördüm azda olsa o duyguyu yaşadım bu kadarınıda yaşayamayanlar var canım ne demiş atalarımız <BETERıN BETERı VAR> diye ben şunu diyorum her zaman halimize şükretmeliyizki allah daha çoğunu versin <AZA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU HıÇ BULAMAZ> misali

Back
X