Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Aman ya demin kaynım geldi hastaneden randevu aldı yarın için dün akşam fenalaşmıştı bursadan almaya gitti kayınpeder yarında burda doktora gidecekmiş yani yine vurmada kafama yarın gidemicem yasakkelime
Artıgın cuma giderim şimdi yarın karşılaşmayalım ben kimsenin öğrenmesini istemiyorumbenneyaptımki

Anaaa gitmiş insan giderken bir son msja bakar gider yada gördünde görmezliktenmi geldin sorarım ben sana :mymeka:

offffffffffff offfffffffff benim yumurtalar yine tutmadı galiba kimse yok ama ben yine yazıyorum işte adetsancılarım başladı bugün yarın adet olurum geçen ay 1 de olmuştu çok üzülüyorum:çok üzgünüm:

yumurta takibinde yumurtası geç gelişen varmı kızlar 5 defa geliştirici hap kullandım bir kez yumurta güzel gelişti acaba geç gelişiyor olabilirmi ?

kızlar herkese iyi akşamlar...

perşembeden beri giremedim nasılsınız umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım daha...gelişmeler var mı?

mrb hakcacım şükür kavuşturana nasılsın canım Şeniz
valla pek gelişme var diyemeyiz kaydirigubbakcemile3

mrb hakcacım şükür kavuşturana nasılsın canım Şeniz
valla pek gelişme var diyemeyiz kaydirigubbakcemile3

canım evet şükür vallaha. sen nasılsın diyeceğim ama hastalanmamışsın sanırım hemen doktora git canım daha geçmişi okuyamadım tam olarak gelişmeleri bilmiyorumda ondan sordum...:1hug:

canım evet şükür vallaha. sen nasılsın diyeceğim ama hastalanmamışsın sanırım hemen doktora git canım daha geçmişi okuyamadım tam olarak gelişmeleri bilmiyorumda ondan sordum...:1hug:
Cuma günü gidicem inşallah canım ya olmadı nedense anlamdım yine gerçi bu ilk değildaha öncede böyle olmuştu kafamçokkarıştı
Artık bebekten vazgeçtik sağlığımıza duacıyız sırnaşık şey

canım hayırlısı olsun çok geçiktirmeden git doktora ihmal etme...önce sağlık canım dediğin gibi o olmazsa hiçbirşey olmuyor...

alin,maat ve mona rosadan haber yok değil mi?

belenay uğradı mı bu aralar topiğe inşallah bebişi iyidir...

yasemennnnn canım uğramışsın topiğe ama görüşemedik nasılsın? iyi misin.özledik seni artık dön aramıza:1hug:

canım hayırlısı olsun çok geçiktirmeden git doktora ihmal etme...önce sağlık canım dediğin gibi o olmazsa hiçbirşey olmuyor...
gidicem zaten ya bilirsin ekince diye bir arkadaş vardı fransadan 3 aydır adet olmuyordu kisti büyümüş ve yırtılmış içerde ameliyat demişler korktum valla gidicem :1shok:

onlardan haber yok be canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini verirler aramıza dönerler

gidicem zaten ya bilirsin ekince diye bir arkadaş vardı fransadan 3 aydır adet olmuyordu kisti büyümüş ve yırtılmış içerde ameliyat demişler korktum valla gidicem :1shok:

evet canım hatırladım onada çok geçmiş olsun. sen aklına kötü şeyler getirme ama en azından doktora gidince kafandaki soru işaretleri azalmış olur. inşallah güzel haberlerler dönersin canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…