aki bebii cnm sende bebek için bekle derim ,ama bütün testlerinizi yapın öyle bekleyin testler temiz çıkarsa içiniz rahatça beklersiniz .nasıl olsa durumunuzda çok kötü değildir.artık herşeyin çareside var .
mrb hakcacım şükür kavuşturana nasılsın canım Şeniz
valla pek gelişme var diyemeyiz kaydirigubbakcemile3
Cuma günü gidicem inşallah canım ya olmadı nedense anlamdım yine gerçi bu ilk değildaha öncede böyle olmuştu kafamçokkarıştıcanım evet şükür vallaha. sen nasılsın diyeceğim ama hastalanmamışsın sanırım hemen doktora git canım daha geçmişi okuyamadım tam olarak gelişmeleri bilmiyorumda ondan sordum...:1hug:
Cuma günü gidicem inşallah canım ya olmadı nedense anlamdım yine gerçi bu ilk değildaha öncede böyle olmuştu kafamçokkarıştı
Artık bebekten vazgeçtik sağlığımıza duacıyız sırnaşık şey
gidicem zaten ya bilirsin ekince diye bir arkadaş vardı fransadan 3 aydır adet olmuyordu kisti büyümüş ve yırtılmış içerde ameliyat demişler korktum valla gidicem :1shok:canım hayırlısı olsun çok geçiktirmeden git doktora ihmal etme...önce sağlık canım dediğin gibi o olmazsa hiçbirşey olmuyor...
gidicem zaten ya bilirsin ekince diye bir arkadaş vardı fransadan 3 aydır adet olmuyordu kisti büyümüş ve yırtılmış içerde ameliyat demişler korktum valla gidicem :1shok:
onlardan haber yok be canım inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini verirler aramıza dönerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?