Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar herkese iyi akşamlar...

perşembeden beri giremedim nasılsınız umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım daha...gelişmeler var mı?

slm hakca hoşgeldin Şeniz

alin,maat ve mona rosadan haber yok değil mi?

belenay uğradı mı bu aralar topiğe inşallah bebişi iyidir...

gelen giden yoğğ:dilcikar:
burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyo acep ne iştir e döndü topik:1closedeyes:

hakca ne farkettim biliyonmunaniknanik
sen cimrisin:1closedeyes:
hiç rep vermiyon:dilcikar:
biriktiriyonmu hıı:uhm:

slm hakca hoşgeldin Şeniz

gelen giden yoğğ:dilcikar:
burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyo acep ne iştir e döndü topik:1closedeyes:

hoşbulduk canım,özledim vallaha sizleri sen nasılsın? oturma odan ve kızının odası çok güzel tekrra güle güle otur canım. geçmiş sayfalarda yazmıştım ama bilmem okudun mu...ben perşembeden beri girmiyorum ben okuyamadım daha geçmiş sayfalaları...

en eli açıkta sensin biliyon mu vildoşum yine vermişin canım benim bende sana verecektim istirahat etmem gerekiyomuş

hoşgeldin vildoşum niye geldim demiyon kıı görmedim sırnaşık şey

kıs özel attımya kafanı ütülemek için:roflol:

ayy cnm çok saol okudum okumazmıyımŞeniz
her zamanki gibi çok ince ve naziksin
hiçkimseyi ihmal etmiyon cnma.s.

kıs özel attımya kafanı ütülemek için:roflol:

ayy cnm çok saol okudum okumazmıyımŞeniz
her zamanki gibi çok ince ve naziksin
hiçkimseyi ihmal etmiyon cnma.s.

sağol canım sende öyle. yalnız kağıt ve kalemi bıraktım bak kaç gündür, kim, nerede, ne yapıyor haberim yok geçmişi okuyamadım bayada uzun nasıl oluycam bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

en eli açıkta sensin biliyon mu vildoşum yine vermişin canım benim bende sana verecektim istirahat etmem gerekiyomuş

tepe tepe kullanın
kk ya kalacağına siz yeyin diye veriyom:lepiödünç veriyom borcunuzu ödeyinsırnaşık şey)

canım vildanım nasıl veriliyor bilmiyorum ki:1no2: kaydirigubbakcemile3çok cahilim galiba bu konudadelikafadulden

şekerim mesajın üstündeki kötü içerik yazan yerin yanındaki gri renkli terazi varya ona tıkla
açılan pencerede zaten işaretli tamam de olsun bitsin
ver repleri haa esirgeme bizden
hem veren el alan elden üstündür:roflol:
ne alaka yaw o sadaka için geçerliydi
sadaka-i rep:bbo:

sey ben daha öncede yazmıştım bana doktora git bi sorunun varmı öğren ondan sonra bikaç yıl bekle sorun yoksa demişlerdi ama bi daha bi de size soriyim dedim sizcede gidiyimmi hemen yoksa gerek yokmudur cocuk istemiyorum 3-4 yıl falan

merhaba kızlar nasılsınız özledim sizi ben eve döndüm yine evdeyim şükür ama hala yatıyorum kanamam başladı ve sancılarım var düşük tehlikesi hala devam ediyor yatıyorum yine dualarınıza ihtiyacım var sizler nasılsınız bakalım varmı bir değişiklik hamiş vamı hamiş

sağol canım sende öyle. yalnız kağıt ve kalemi bıraktım bak kaç gündür, kim, nerede, ne yapıyor haberim yok geçmişi okuyamadım bayada uzun nasıl oluycam bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

kayda değer bişey yok okuma bence
okyanusta yok kaç gündür:uhm:

nedense seni görünce aklıma otomatikman okyanus geliyo:1closedeyes:
aynı zamanda hamiş kaldınızya heralde ondan
eşleştirdim sizikaydirigubbakcemile5

inanmıyorum hg ablamŞeniz
iyi insan lafının üstüne oldu tamyerimseniben
ablacım dualarımız seninle ihmal etmeyiz seni:çok üzgünüm:
inşallah rabbim bebeğini sana bağışlasın almasın onu senden:Saruboceq:

sadaka-i rep bayıldım valla :roflol::roflol::roflol:

canım benim hoşgeldin..merak ettik seni. kendine iyi bak.Allaha emanet olun. dularımız seninle:Saruboceq: bebiş ne kadar oldu şimdi beleneyım ?

repi verecemde 1 günde en az kaç tane veriliyoki ben hepsini birden sıradan geçiyim diyom verdirmiyo yaw anca sonraki gün devam edebiliyorum Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…