kızlar herkese iyi akşamlar...
perşembeden beri giremedim nasılsınız umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım daha...gelişmeler var mı?
alin,maat ve mona rosadan haber yok değil mi?
belenay uğradı mı bu aralar topiğe inşallah bebişi iyidir...
teşekkür ederim canım inşallah öyle olur buarada bebiş nasılŞeniz
slm hakca hoşgeldin Şeniz
gelen giden yoğğ:dilcikar:
burası muştur yolu yokuştur giden gelmiyo acep ne iştir e döndü topik:1closedeyes:
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :1hug::iyidir inşallah canım 9 nisanda gidicez kısmetse doktora...
hakca ne farkettim biliyonmunaniknanik
sen cimrisin:1closedeyes:
hiç rep vermiyon:dilcikar:
biriktiriyonmu hıı:uhm:
hoşgeldin vildoşum niye geldim demiyon kıı görmedim sırnaşık şey
hoşbulduk canım,özledim vallaha sizleri sen nasılsın? oturma odan ve kızının odası çok güzel tekrra güle güle otur canım. geçmiş sayfalarda yazmıştım ama bilmem okudun mu...ben perşembeden beri girmiyorum ben okuyamadım daha geçmiş sayfalaları...
inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz :1hug::
kıs özel attımya kafanı ütülemek için:roflol:
ayy cnm çok saol okudum okumazmıyımŞeniz
her zamanki gibi çok ince ve naziksin
hiçkimseyi ihmal etmiyon cnma.s.
en eli açıkta sensin biliyon mu vildoşum yine vermişin canım benim bende sana verecektim istirahat etmem gerekiyomuş
canım vildanım nasıl veriliyor bilmiyorum ki:1no2: kaydirigubbakcemile3çok cahilim galiba bu konudadelikafadulden
sağol canım sende öyle. yalnız kağıt ve kalemi bıraktım bak kaç gündür, kim, nerede, ne yapıyor haberim yok geçmişi okuyamadım bayada uzun nasıl oluycam bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Aldım canım mesajını daha dur bakalım hayırlısı olsun :lepi:kıs özel attımya kafanı ütülemek için:roflol:
ayy cnm çok saol okudum okumazmıyımŞeniz
her zamanki gibi çok ince ve naziksin
hiçkimseyi ihmal etmiyon cnma.s.
merhaba kızlar nasılsınız özledim sizi ben eve döndüm yine evdeyim şükür ama hala yatıyorum kanamam başladı ve sancılarım var düşük tehlikesi hala devam ediyor yatıyorum yine dualarınıza ihtiyacım var sizler nasılsınız bakalım varmı bir değişiklik hamiş vamı hamiş
sadaka-i rep bayıldım valla :roflol::roflol::roflol:tepe tepe kullanın
kk ya kalacağına siz yeyin diye veriyom:lepiödünç veriyom borcunuzu ödeyinsırnaşık şey)
şekerim mesajın üstündeki kötü içerik yazan yerin yanındaki gri renkli terazi varya ona tıkla
açılan pencerede zaten işaretli tamam de olsun bitsin
ver repleri haa esirgeme bizden
hem veren el alan elden üstündür:roflol:
ne alaka yaw o sadaka için geçerliydi
sadaka-i rep:bbo:
merhaba kızlar nasılsınız özledim sizi ben eve döndüm yine evdeyim şükür ama hala yatıyorum kanamam başladı ve sancılarım var düşük tehlikesi hala devam ediyor yatıyorum yine dualarınıza ihtiyacım var sizler nasılsınız bakalım varmı bir değişiklik hamiş vamı hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?