Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sara ne repi anacım ben fransız kaldım muhabbete ula bir şeyler yazın yoksa intahar etcem yoksa beni görmüyormusunuz ya ağlıycam valla ha
sağol benbilirim 29 yaşına girdim artıgıniyiki doğdun citos iyiki doğdun citoss
kaça girdın
sanada günaydın şekerim bende rep istiyom bak hediye almadınız BANA REP VERİN ONA GÖRE YOĞSAM BENDE SİZE VERMEM:dilcikar::dilcikar:günaydın tümmmmmmm arkadaşlarımaaaaa nasılsınız iyimisiniz.durun sizi şöle bi sıkıcanaaaa öpiyim kıpraşmayın ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
üleyyn bütün oyları topladın çekil kenara eccikte ben alayım sana çok gelir hazmedemezsin :roflol:sırnaşık şeyşşşşş ilk bağa verin repleri istiraat hakkınız gelmeden ülee
senin belirtileri var bende tık yok valla beryalin dediği gibi biraz daha geçerse doktora gitcem ben b gidişle bide meraklanmaya başladım göğsüm falan sağlam ağrıyor
ZRAİL
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor:
'Benim saatim geldimi?
'Azrail cevap veriyor:
'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'.
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve Göğüslerini düzelttiriyor.
Kısacası:
'Yeniden doğmuş gibi'Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor.
Azrail'e soruyor:
'40 seneden daha fazla yaşayacağımı söylemiştin.
Neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin?
Azrail cevap veriyor:
'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım...!
cnm sen test yapmadın mı
ben de varım... beni de aranıza alın arkadaşlar..
ben de varım... beni de aranıza alın arkadaşlar..
sağol benbilirim 29 yaşına girdim artıgın
sanada günaydın şekerim bende rep istiyom bak hediye almadınız BANA REP VERİN ONA GÖRE YOĞSAM BENDE SİZE VERMEM:dilcikar::dilcikar:
yok escacım bende yeni öğrendim puan veriliyomuş mesajın yanında terazi işareti varya oradan ,sen napıyon bakim nerde testler söle bakiyim hee:mymeka::mymeka:
yaptım şekerim beryal erken yapmışsın dedi ya değilsemde bira olsamda rahatlasam elliyemiyorum bu aralar