Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ıns olmazsın kııız bıdaha ne zaman yapıcan testı

beryal bir kaç gün geçsin dedi bende öyle yapcam benim bir kırık arkadaşım var o yüzden biraz erken yaptım ben daha öncede iki ay olmamıştım yaklaşık 4 test yaptırdı onu bırakın tutturdu gel sağlık ocağına diye ya kızım ben kendimden eminim desemde fayda yok bu seferde erken dedim dur dedim ya gel diye tutturdu gittik negatif ya varya belli olsada herif yasaklar koymaya başladı valla

beryal bir kaç gün geçsin dedi bende öyle yapcam benim bir kırık arkadaşım var o yüzden biraz erken yaptım ben daha öncede iki ay olmamıştım yaklaşık 4 test yaptırdı onu bırakın tutturdu gel sağlık ocağına diye ya kızım ben kendimden eminim desemde fayda yok bu seferde erken dedim dur dedim ya gel diye tutturdu gittik negatif ya varya belli olsada herif yasaklar koymaya başladı valla

sen adet tarıhın gectımı yoksa daha varmı

kız hlymss testmı yaptın senın son adet ne zaman benım 3 marttı ya annemlerde olmasam yaapdım biliyorum değilimdir ama umut fakırın ekmegıı

hb hlymmsim nasılsın senin takip yapılıyo dimi dr .gitmiştinya hani belki bebiş falan vardır .ama bende de gaz sancısı çok oluyo sırtımı sobaya dayadımmı iyicene sıcak olunca 5 dk da geçiyoŞeniz
anacım test falan bir daha yapmadım dha yeni yaptım zaten

kızzzz esca gelcem yanına şimdi heeeee onun neresi yeni 4 gün geçti yap beni sters yaptın burda varsa bu saatte kesin çıkar artık yoksada dr a gidersin rahatça. ama benim içimden bebiş geçiyo galibam sen koca göbiş olucan :CüvCüv:

hb hlymmsim nasılsın senin takip yapılıyo dimi dr .gitmiştinya hani belki bebiş falan vardır .ama bende de gaz sancısı çok oluyo sırtımı sobaya dayadımmı iyicene sıcak olunca 5 dk da geçiyoŞeniz

kızzzz esca gelcem yanına şimdi heeeee onun neresi yeni 4 gün geçti yap beni sters yaptın burda varsa bu saatte kesin çıkar artık yoksada dr a gidersin rahatça. ama benim içimden bebiş geçiyo galibam sen koca göbiş olucan :CüvCüv:

anacım korkuyorum valla ne bileyim negatif çıkacak gene diye

&ayla&cım çok saol geldi bile
ama ben sağa veremiyom şimdilik hakkımı doldurmuşum
aklımdasın okiş

herkese tünaydın çatlayan yumurtalarınız bebiş olsun inşallah naber kızlar

hoş .gel.zuzu nasılsın heeehee çok güzel dua allah size bol çatlamış yumurta ,güzel rahim arkası duvar,ileri hareketli sperm,150 milyon sperm , 3-4 tane bebiş,nasip etsin amiiiin:CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:

saracım ben bu ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vurundum
kıız gaz sancısı cok berbat bısey gıc bole sey basıma gelmemıstı

haklısın cnm ben test yapmadın 7 nısan adet tarıgım daha bır hafta var

canımm bende seninle aynı gün olcam ama umutsuzum sanki adet olcam gibi sivilce çıktı iki tane şimdiden adet olmadan önce çıkar dimi yani sivilceler adetn habercisi biliyorum ben yanlışmı biliyom acaba bir haftadırda bulantım var iki gündr ksıklarımda ağrı kusma hiissi var bende ama tabi neden dolayı oluyor bilmiyorum

escales sen bıkac gun daha bekle bakalım
zuzu hg cnm yumurtamız catladı ama bebıs oldumu bılmıyok

hg mavıgözlu ehh iyi sayılırım sen nasılsın kızlar adet tarıhımız aynı olan varmı beraber bekleyeleım benım 5nisan

Back
X