Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Allah hayrını versin senin emi :roflol::roflol:
ya ben niye 2 üç tane veriyom hemen çok değerlendirdiniz diyo önceden böyle yapmıyodu niyekine yaa bugünde rep veremedim :uhm:

hehesırnaşık şey
banada öyle diyoo ıstrahat edip öyle deneyin diyoo..anormal değerlendirme yapmışım

nilüfer hayır canım tedavisi yok yani kitler ömür boyu seninle yani menapoza kadar ama hamile kalmak için tedavi var işte çatlatma aşılama falan

valla kafam karıştı ne olduğumu anlamadım ben şimdii..pko kiloyla gidiyormu kızlar???
ben pkomuyum??-tatlicadiarzu-
ya kısaca bu pko bir hormon bozukluğu sonucu hastalığıdır. ama herkeste hastalık farklı seyirlerdedir ve derecededir. örneğin ben de sadece adet düzensiliği var ve çok az da kilo. ama kiminde aşırı tüylenme kiminde sadece kilo kiminde sadece adet düzensiliği belli olmuyor. ama senin gibi adeti düzenli olupta sadece kilosu olan bayanlar daha şanslı. sizin hormon bozukluğu biraz kilo kaynaklı oluyor kanımca. kilo verdikçe de hamile kalma şansınız artıyor. ohhhh be iyi anlattım :roflol:

canım bunu en iyi doktora giderek öğrenebilirsin:CüvCüv:

sağol tatlım..ya zaten doktora gittimde..acaba bana dolaylı yoldanmı dedi pkosun diye onu anlayamadım...
doktor pko olan kızlar size soruyorum doktor direk pko hastasısınız mı dıyooo

anladm. soğan kürü denedin mi canım? yada başka bitkisel destekleyici yerimseniben

süperrsiinnn valllaa kızzz anladım kaydirigubbakcemile2
allah razı olsun senden..kafama takar dururdum şimdiii...hormon bozukluğu yok gerçektende hormonlar normal çıktı çok şükür kiloya bağladı dr...
demek senin anlattığın gibiii canımcımm.....Şeniz

senle yarışa girdim haberin yok :dilcikar:
yakalıycam seni geçecem sen görünsüprizzzzz
:roflol::roflol: geç bitanem ben çok önem vermiyorum zate olsa ne olur olmasa ne olur
hehesırnaşık şey
banada öyle diyoo ıstrahat edip öyle deneyin diyoo..anormal değerlendirme yapmışım
sırnaşık şeysırnaşık şey dinlen sen
rep dağıtmaya geldimmm gızlar buranın potansiyel'i yüksekkk yok mu rep isteyennn???
sorduğun soruya bakkıs herkes istiyo
sağol tatlım..ya zaten doktora gittimde..acaba bana dolaylı yoldanmı dedi pkosun diye onu anlayamadım...
doktor pko olan kızlar size soruyorum doktor direk pko hastasısınız mı dıyooo
canım öyle bişe olsa söyler doktorkaydirigubbakcemile
ben ben
sazan gıbı atladım hemen
arkadaşa rep verinnnnnn
ya kızlar ne dağıtıyorsunuz anlamadım valla

rep dağıtıyoruz canımŞeniz

evet canım soğan kürünü yaptım ama ikinci yapışımda adetim gecikti biz de bir şey var diye umutlandık oluncada çok sancılı oldu artık yapmayacağım

yoncagül ben aranıza yeni katıldığım için olaya vakıf olamadım nasıl dağıtılıyor bu ve ne işe yarıyor açıklarmısın

verdimm canikom sana azcıkk bekle yine vericemmm rep in ne olduğunu bilirkişi sayın repci vildoşşş açıklasınn lütfenn

doğru dedin canım verdin bana ne kadar aç gözlüyüm dimi kaydirigubbakcemile3
bende yarın vericem sana şimdilik istirahat etmem lazım ne düşünceli forum bu ya sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…