Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bu hızla gidersek bu topiğide arşiv yapacaz kızlar akşama kalmaz sayfalar biter

evt tatlışş rejımdeyım zaten 2 kilo verdım..herhalde vücuttaki şişliktii ne bilim 1 haftada 2 kilo gitti çok çabukk yanee..3 kilo daha versem tam olcekkk...
soğan kürü sancımı yapıyor canım..???
bende 10gündür incir kürü yapıyorum ...tadına alıştım şimdi fena değil hergece içiommeyvesuyu niyetine

canım keşke 2. yapışında incir kürü yapsaydın senağlama

incir kürü için zamanım var tan ara devredeyim ama bitkisel tedavileri de gelişi güzel kullanmak istemiyorum bir de yan etkileri olabilir çocuk derken sağlığımdan da olmayayım sonuçta sağlık daha önemli

ya ben de adetin ilk günü çok sancı yaptı ağrı kesici de içmedim çektim artık ve adetim de 3 gün gecikti yani yaparsan aklında olsun

verdim gitti canikommm bu 79un anlamı doğum yılın mı?Kilisle bir baglantısı var mı acep?

canım teşekkürler repini aldımm bende istirahatteyim mecbur tutuyolarkaydirigubbakcemile3
kilisle bi bağlantım yok tatlış..sadecee eskiden bi ev arkadaşım vardı kilisliydi sonra istanbula evlendii...çok severdim kendisinii ama koptuk maleseffff:çok üzgünüm:

hemen yazim gülüm sana,,,,
bezelye yemeği
pilav
yoğurt veya cacık
sütlaç
cokacimcoook
kız niloş menü benimkine benziyo
benimkide bezelyeli ama tavuk patates havuç ne buldumsa kattım kaydirigubbakcemile3
pilav yoğurt ama tatlım yok benimkide sütlaca bayılır ama hiç denemedim daha valide yapıyo öyle idare ediyoz sırnaşık şey

kız benımde bezelyede ne ararsan var hehe)))) tavuk yerine kıymadan misket köfte attım bende nefis oldu tavsiye ederim:lepi:
baksana kuşum bende sütlacı dün ilk kez denedim nefis olduuu yavruşumm istersen tarifin, vereyim çok basitt netten buldum bendee

dilnur hangi ara yaptın o kadar yemeği ne zaman hazırladın maşallah

anladımm 79u görünce sazanlık yapıyorumda kusura kalma guzummm,buarada kilisliyim,neyse bir bekar olarak çıktım topicden :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…