banada banada...azcık istiyomm :1hug:
canım keşke 2. yapışında incir kürü yapsaydın senağlamaevet canım soğan kürünü yaptım ama ikinci yapışımda adetim gecikti biz de bir şey var diye umutlandık oluncada çok sancılı oldu artık yapmayacağım
canım o zaman sen biraz kilo ver faydası kesin olur
canım keşke 2. yapışında incir kürü yapsaydın senağlama
kızlar aksam menude neler var fıkır lutfen
valla öyle 2000 olunca ne olacak şimdi belenay abla yeni konumu açacak tekrar nedir :uhm:bu hızla gidersek bu topiğide arşiv yapacaz kızlar akşama kalmaz sayfalar biter
evt tatlışş rejımdeyım zaten 2 kilo verdım..herhalde vücuttaki şişliktii ne bilim 1 haftada 2 kilo gitti çok çabukk yanee..3 kilo daha versem tam olcekkk...
soğan kürü sancımı yapıyor canım..???
bende 10gündür incir kürü yapıyorum ...tadına alıştım şimdi fena değil hergece içiommeyvesuyu niyetine
verdim gitti canikommm bu 79un anlamı doğum yılın mı?Kilisle bir baglantısı var mı acep?
hemen yazim gülüm sana,,,,
bezelye yemeği
pilav
yoğurt veya cacık
sütlaç
cokacimcoook
kız niloş menü benimkine benziyohemen yazim gülüm sana,,,,
bezelye yemeği
pilav
yoğurt veya cacık
sütlaç
cokacimcoook
hemen yazim gülüm sana,,,,
bezelye yemeği
pilav
yoğurt veya cacık
sütlaç
cokacimcoook
sen çok kilolumusun
valla öyle 2000 olunca ne olacak şimdi belenay abla yeni konumu açacak tekrar nedir :uhm:
kız niloş menü benimkine benziyo
benimkide bezelyeli ama tavuk patates havuç ne buldumsa kattım kaydirigubbakcemile3
pilav yoğurt ama tatlım yok benimkide sütlaca bayılır ama hiç denemedim daha valide yapıyo öyle idare ediyoz sırnaşık şey
canım teşekkürler repini aldımm bende istirahatteyim mecbur tutuyolarkaydirigubbakcemile3
kilisle bi bağlantım yok tatlış..sadecee eskiden bi ev arkadaşım vardı kilisliydi sonra istanbula evlendii...çok severdim kendisinii ama koptuk maleseffff:çok üzgünüm:
evet
yeni açar bizde ordan devam ederiz eskiden olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?