ayol sütlaç demişsin canım çekti valla ben de yapayım bari akşama
konu degısır mı
anladımm 79u görünce sazanlık yapıyorumda kusura kalma guzummm,buarada kilisliyim,neyse bir bekar olarak çıktım topicden :1hug:
ver kıs ver fırındamı yaptın normalmi zaten önemli olan kıvamı tutturmak ver bakalım denerim bir ara kaydirigubbakcemile5kız benımde bezelyede ne ararsan var hehe)))) tavuk yerine kıymadan misket köfte attım bende nefis oldu tavsiye ederim:lepi:
baksana kuşum bende sütlacı dün ilk kez denedim nefis olduuu yavruşumm istersen tarifin, vereyim çok basitt netten buldum bendee
[ı][sıze="2"]anladımm 79u görünce sazanlık yapıyorumda kusura kalma guzummm,buarada kilisliyim,neyse bir bekar olarak çıktım topicden [/sıze][/ı] :1hug:
yoo değilim ama bünyem kaldırmıyormuş öyle dedi doktor...
balık eti dedikleri türdenimsırnaşık şey
benim sayfama gir albümde resimlerim var
slm hoşgeldin anacım
canım ben burda yeniyim ya sayfana nerden gireceğim:çok üzgünüm:
nilüfer yazıyo onun üzerine tıkla benim sayfama giriyosun zaten orada albümümü göreceksin sağ tarafta resimlerin üzerini tıkla açılır canım
ver kıs ver fırındamı yaptın normalmi zaten önemli olan kıvamı tutturmak ver bakalım denerim bir ara kaydirigubbakcemile5
hoşbuldummm canımmcımmm amme burasııı hamiş adaylarınn sohbeti ben yan tarafa geçiyorummm,iyi sohbetlerrr:1hug::1hug:
kızlar demın kocıs aradı bı degısıklık varmı dıye soruyo canım yaa ılk defa bu ay daha cok ılgılendı
bende acık yalvardım yarın test yapayımmı dıye daha ızın vermedı ama bıraz daha ugrasırsam ızın vercek galıba
ayyy canım heyecanınızı anlıyorum ne güzel allah yüzünüze baksada size umduğunuzu buldursa keşke yaw:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?