Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayol sütlaç demişsin canım çekti valla ben de yapayım bari akşama

çok severim bendee..hemde kolayy...
taçında hamiş kalmayı kolaylaştırıyomuş kızlar bol bol dökünsırnaşık şey
ben herşeye taçın atar oldum vallaa..kahvaltıdaki balımı bol tarçınlı yiyorum..süt içecem tarçın atıyorumm ne bilim rastgele artıkınnn:lepi:

ver kıs ver fırındamı yaptın normalmi zaten önemli olan kıvamı tutturmak ver bakalım denerim bir ara kaydirigubbakcemile5

kızlar demın kocıs aradı bı degısıklık varmı dıye soruyo canım yaa ılk defa bu ay daha cok ılgılendı
bende acık yalvardım yarın test yapayımmı dıye daha ızın vermedı ama bıraz daha ugrasırsam ızın vercek galıba

ver kıs ver fırındamı yaptın normalmi zaten önemli olan kıvamı tutturmak ver bakalım denerim bir ara kaydirigubbakcemile5

taaamm yafrıııımmm sayfana yazim şimdi yemek tarifi olupta konuyu saptırmimm..
yok fırında değil normal..istiyosan sonra fırına at üstü kızarsın biraz..ne bilim burasınıda salladım ama olur herhalsırnaşık şey

kıs miniş şu yazını düzelt yav şeşi beş oldum kör bakıyom pc ye:1shok:

ayyy canım heyecanınızı anlıyorum ne güzel allah yüzünüze baksada size umduğunuzu buldursa keşke yaw:Saruboceq:

kullanıcının profilini göster diyor orayı tıkla işte acılır canımcım..uğraş biraz olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…