Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet canım ya ne güzel meslektaşmışız eşinle
evet canım çok güzel bir meslek ya keşke bende öğretmen olsaydım diye içimde kaldı hep ailede çok öğretmen var eşimde öyle oldu
ama ben meslek lisesi okuduğumdan muhasebe okumak zorunda kaldım ve sevmiyorum -tatlicadiarzu-

angel sen öğleden sonra çalışmıyormusun
bu ara izinliyim.ders çalışıyorum ama...

angel niye susuyon kıı bugünde kimse yok dimi
bende varmıydım yokmuydum belli değildi bugün uğraşmaktan ama şimdi bomba gibiyim :lepi:
burdayımda canım ders çalışmaya çalışıyom bi taraftan -tatlicadiarzu-

canım kısmet ya ülkemizde ekonomik sorunlar olduğu için istediğimiz mesleklere yönelemiyoruz ben işimi seviyorum ama benim içimde hukuk okumak var dı ailede çok avukat var diye bırakmadılar bayan için en güzel meslek dediler ben de oldum işte ama dediğim gibi işimi seviyorum insan yetiştirmek onlara birşeyler katmak çok güzel ama çok özverili ve sabır gerektiriyor

evet canım çok haklısın gerçekten öyle ama bencede bayan olarak harika bir iş çocuğuna vakit ayırma açısından falan bence daha iyisi olamaz
Hele birde o çocuklar lise öğrencisiyse işin birazcık daha zor tabi çok asi oluyo bazıları buda insanı geriyo tabi sabır isteyen bir iş gerçekten ama yinede gurur verici yanı ağır basıyo :hooray:

angelcım valla Allah kolaylık versin canım benimde KPSS ye hazırlanmam gerek ama çalışamıyorum ya kafa gitti bende Çok üzgünüm çoook

evet canım lise senin eşinin de mi lise:tomato:

herkese mrb ben geldim ay kaç gündür girmedim ne çok konuşmuşunuz öyle amannnn okuyayım dedim ama olmuyoki herkes nasıl bakalım nirancım dilnur benim eşimde öğretmendi geçen seneye kadar şimdi müdür oldu okulda desenize meslektaş çıktık kız

selam sumos evet ya eşlerinizle meslektaş çıktık zaten sayımız o kadar fazlaki her yerden çıkıyoruz

evet fazlasıyla ama çok güzel bi okadarda zor allah yardımcınız olsun hepinizin

hoşgeldin canım Şeniz
ne güzel canım ya benimki daha çömez 3 senelik sırnaşık şey

ay vallahi endüstri meslekler daha zor benim düz lise tarih öğretmeniyim
Ay evet canım ya yazılı yapıyo şimdi bu sıralar en basit soruları sormuş hala yapamamışlar :mymeka:
tabi nasıl yasın 18 günden aşağı devamsızlık yapan yokki sırnaşık şey

2 gündür moralim forumda yaşadığım bir sorundan dolayı bozuktuda ondan canım ama iyiyim şimdi ya hiçbirşey keyfimi bozamaz artık hihoyyyt

canım bir şeyler olduğunu okudum ama olaya vakıf olamadım boşver kafana takma her şey gelip geçici heleki zaten hayatımızda yeterince problem varken

kızlar merhaba ben geldim ama yine çıkıcam...kan verdim pazartesi sonucu alıcam kısmetse doktora o zaman göstericez. inşallah sonuç güzel çıkar:Saruboceq:
angel_eda,beryal,dilnur,melike25,niran77 asağıda gördüm sizi nasılsınız?

sumos canım nasılsın?sınavın nasıl geçti?

hlymms hamile misin canım hadi inşallah:teytey:

rozalin test yaptın mı canım?

kız dilnur benimkide bu yıl 6. senesi ve 27 yaşında ve bende 22 yaşındayım herkes müdür ve hanımı diyince hele yeni tanışacağımız insanlar diyolarki sizden bahsedince bizde dedik acaba kaç yaşındalar yaşlı bişey sanıyoduk diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…