evet canım çok güzel bir meslek ya keşke bende öğretmen olsaydım diye içimde kaldı hep ailede çok öğretmen var eşimde öyle olduevet canım ya ne güzel meslektaşmışız eşinle
bu ara izinliyim.ders çalışıyorum ama...angel sen öğleden sonra çalışmıyormusun
burdayımda canım ders çalışmaya çalışıyom bi taraftan -tatlicadiarzu-angel niye susuyon kıı bugünde kimse yok dimi
bende varmıydım yokmuydum belli değildi bugün uğraşmaktan ama şimdi bomba gibiyim :lepi:
bu ara izinliyim.ders çalışıyorum ama...
burdayımda canım ders çalışmaya çalışıyom bi taraftan -tatlicadiarzu-
evet canım çok haklısın gerçekten öyle ama bencede bayan olarak harika bir iş çocuğuna vakit ayırma açısından falan bence daha iyisi olamazcanım kısmet ya ülkemizde ekonomik sorunlar olduğu için istediğimiz mesleklere yönelemiyoruz ben işimi seviyorum ama benim içimde hukuk okumak var dı ailede çok avukat var diye bırakmadılar bayan için en güzel meslek dediler ben de oldum işte ama dediğim gibi işimi seviyorum insan yetiştirmek onlara birşeyler katmak çok güzel ama çok özverili ve sabır gerektiriyor
evet canım çok haklısın gerçekten öyle ama bencede bayan olarak harika bir iş çocuğuna vakit ayırma açısından falan bence daha iyisi olamaz
Hele birde o çocuklar lise öğrencisiyse işin birazcık daha zor tabi çok asi oluyo bazıları buda insanı geriyo tabi sabır isteyen bir iş gerçekten ama yinede gurur verici yanı ağır basıyo :hooray:
angelcım valla Allah kolaylık versin canım benimde KPSS ye hazırlanmam gerek ama çalışamıyorum ya kafa gitti bende Çok üzgünüm çoook
evet canım endüstri meslek lisesi bilgisayar öğretmenievet canım lise senin eşinin de mi lise:tomato:
2 gündür moralim forumda yaşadığım bir sorundan dolayı bozuktuda ondan canım ama iyiyim şimdi ya hiçbirşey keyfimi bozamaz artık hihoyyytcanım ben anlamadım sen niye bu kadar üzülüyorsun?
hoşgeldin canım Şenizherkese mrb ben geldim ay kaç gündür girmedim ne çok konuşmuşunuz öyle amannnn okuyayım dedim ama olmuyoki herkes nasıl bakalım nirancım dilnur benim eşimde öğretmendi geçen seneye kadar şimdi müdür oldu okulda desenize meslektaş çıktık kız
2 gündür moralim forumda yaşadığım bir sorundan dolayı bozuktuda ondan canım ama iyiyim şimdi ya hiçbirşey keyfimi bozamaz artık hihoyyyt
Ay evet canım ya yazılı yapıyo şimdi bu sıralar en basit soruları sormuş hala yapamamışlar :mymeka:ay vallahi endüstri meslekler daha zor benim düz lise tarih öğretmeniyim
2 gündür moralim forumda yaşadığım bir sorundan dolayı bozuktuda ondan canım ama iyiyim şimdi ya hiçbirşey keyfimi bozamaz artık hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?