Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

2.ci şık canım

Sanırım aynı sorun bütün doktorlar psikolojik diyorlar ama bakalım.Nisan sonuna doğru tekrar gidicem doktora çünkü temmuz gibi hamile kalmak istiyorum kısmet bakalım.Canım senin doktorun kim memnunmusun?
Banada öyle diyo canım psikolojikmiş ,
ben inegölde oturuyom canım ve Mustafa Kır doktorumun adı memnunum gayet ilgili bende tekrar gidicem bakalım şu hapı bitireyim

vallah hah şöyle neşemiz gelsin yerine keder keder nereye kadar yaw
eeee önce neşemiz sonra bebişlerimiz inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Evet canım ya keder yapa yapa bu hale geldik zaten salın gitsin ya :teytey::teytey:

yokmu başka bursalı katılın hamiş halayına bizede bulaşsın kızlarrrrrr
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende bir bursalı olarak katıldım halaya

yeb2004 h.g. ne saklanıyon orda gel bura kıss kaydirigubbakcemile bak halay çekiyoz sende katıl hlymms hamiş

amin inşaaaallllllaaaah cancağızım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
hb rufeyda ve dilnurcum yarın öğlene alıcam sonucu benim hiç ümidim yok ama hayırlısı olsunkafamçokkarıştı

canımüzülme benim bir arkadaşımaşılama yaptırdı tutmadı ama sonraki ay hemen kendiiliginden hamile kaldı yani herşeyde bir hayır vardır
senin bebişte biraz nazlıdır belki keyfi gelince gelmek istiyodur yaramaz

Banada öyle diyo canım psikolojikmiş ,
ben inegölde oturuyom canım ve Mustafa Kır doktorumun adı memnunum gayet ilgili bende tekrar gidicem bakalım şu hapı bitireyim

İnşallah düzene girerde birgün bizim içinde halaylar çekilir burda senağlamasenağlamasenağlama

aranızda kalamayan bende varım umarım en kısa zamanda hepimiz hayırlı o güzel haberi hep birlikte burdan veririz.Allah önce sağlıklı sonrada hayırlı bir evlat nasip etsin.hepimize:teselli:

kizlar birseyler sormak istiyorum bende uzun zamandir hamile kalmaya calisiyorum esimin spermleri 5milyon benimde yumurtlama gec oluyor esime üc ay kaciboynuzu kürü icirdim dünde havuc suyuna basladim bende günde iki bardak adacayi iciyorum sali günü internetten ovulasyon testi ismarladim daha gelmedi 1nisanda adet olmustum yaptiklarimin sizce faydasi olurmu ilk denemem cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…