ayy kıslar inş bende hamiş olurumda yine çoşarızz
vallah hah şöyle neşemiz gelsin yerine keder keder nereye kadar yaw
eeee önce neşemiz sonra bebişlerimiz inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rozalincim sen nasılsın kaçta alacaksın sonucu yarın?
inşallah güzel haber alırsın hayırlısıyla canım
hb rufeyda ve dilnurcum yarın öğlene alıcam sonucu benim hiç ümidim yok ama hayırlısı olsunkafamçokkarıştıhoşgeldin canım yarın hayırlı haberi alırız inşallah :CüvCüv:
hangi yazı çıkıyor canım
--son 24 saat içinde normal olmayak kadar yorum yaptınız biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin
yada
--bu kullanıcıyı yeniden değerlendirmeniz için başka kullanıcıları değerlendirmeniz lazım
birincisiyse yarın verebilirsin yada gece
ikincisiyse tekrar bana vermek için 20 farklı kişiye vermen lazım yani yani 20 arkadaşın varsa hepsine verecen sonra yine baştan başlıcan öyle ben veriyom valla herkese tanıyım tanımıyım
mesajını beğendiğin veya sevdiğin herkese verebilirsin
gitme ama ya :a015::a015::a015:
Banada öyle diyo canım psikolojikmiş ,Sanırım aynı sorun bütün doktorlar psikolojik diyorlar ama bakalım.Nisan sonuna doğru tekrar gidicem doktora çünkü temmuz gibi hamile kalmak istiyorum kısmet bakalım.Canım senin doktorun kim memnunmusun?
okiş canım böylelikle herkes öğrenmiş oldu sırnaşık şey2.ci şık canım
Evet canım ya keder yapa yapa bu hale geldik zaten salın gitsin ya :teytey::teytey:vallah hah şöyle neşemiz gelsin yerine keder keder nereye kadar yaw
eeee önce neşemiz sonra bebişlerimiz inşalllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:yokmu başka bursalı katılın hamiş halayına bizede bulaşsın kızlarrrrrr
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ümidini yitirme canım inşallah yarın seninde hayırlı haberini alırız burdan yine coşarız böyle hihoyyythb rufeyda ve dilnurcum yarın öğlene alıcam sonucu benim hiç ümidim yok ama hayırlısı olsunkafamçokkarıştı
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnamin inşaaaallllllaaaah cancağızım
hb rufeyda ve dilnurcum yarın öğlene alıcam sonucu benim hiç ümidim yok ama hayırlısı olsunkafamçokkarıştı
Banada öyle diyo canım psikolojikmiş ,
ben inegölde oturuyom canım ve Mustafa Kır doktorumun adı memnunum gayet ilgili bende tekrar gidicem bakalım şu hapı bitireyim
yeb2004 h.g. ne saklanıyon orda gel bura kıss kaydirigubbakcemile bak halay çekiyoz sende katıl hlymms hamiş
valla düşün düşün b.... işin derler dimi ama:roflol:Evet canım ya keder yapa yapa bu hale geldik zaten salın gitsin ya :teytey::teytey:
hg. canıma.s.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende bir bursalı olarak katıldım halaya
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?