hayırdır ya ne halayı güzel bir haber var heralde
selam canım bu rep nedr ne işe yarar ben senle dilnura verdim bilginiz oluyormu. ne işe yaradığınıda bilmiyorumda verince puanlarınız bende kayboldu
slm can cağızım hlymms hamilede onun halayı şekercim darısı bizlerin başına nirancım.hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk:
aranızda kalamayan bende varım umarım en kısa zamanda hepimiz hayırlı o güzel haberi hep birlikte burdan veririz.Allah önce sağlıklı sonrada hayırlı bir evlat nasip etsin.hepimize:teselli:
sende hoşgeldin anacım gel aramıza girde sende halay çek kızlarımızdan biri hamile ve biz halay çekiyoruz onun yerine:teytey::teytey::teytey:
kızlar meraba nasılsınızz ben baya eski üyeyimmm sizler tanımazsınızzz neler yapıyorsunuzzz bakalımmm hamiş olan arkadaşlarımız varmı bu arada beloş ablammm düşük yapmış ve çok üzüldümmm allahım tez zamanda tekrar kuzusunu verir inşallahhh
rabbim bizlerinde yüzünü güldürsünnn
canım o rep puanımız kime verirsen bilgisi oluyo kullanıcı paneline gir sana verilenide görürsün kimin verdiğini irtibat puanları die direk çıkıyo ekrana 20 kişiye veriyosun aynı kişiye verebilmen için 20 kişiye vermen lazım ki sonra aynı kişiye verebiliyon canım anlatabilysem ne mutlu bana
peki canım puanım çok olunca ne işe yaroyor çok sordum ama
kızlar k.bakmayın mutfağa gittimde biraz
yeni arkaşlar gelmiş hoşgeldiniz canlarıma.s.
canım yeb2004 bi soru sordu reple ilgili ben bilmiyom cvplayamadım sen biliyosan anlatıver bi çok puan olunca ne oluyo die sorduda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?