Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

çok saol canım bilgin için benim adetim gene gecikti ya kesin hamile değilimde niye gecikiyor anlamıyorum desem yalan olur pko luyum ama durmadan da dr gidilmez ki

yeni arkadaşlar biraz kendinizden bahsedermisiniz böyle suskun durmayın ayol sizde bebiş istiyorsunuz heralde

çok saol canım bilgin için benim adetim gene gecikti ya kesin hamile değilimde niye gecikiyor anlamıyorum desem yalan olur pko luyum ama durmadan da dr gidilmez ki

canım sendede mi var pko ben de aynı dertten muzdaribim ama benim adetim düzenli:çok üzgünüm:

ben verdim bile şimdi sen bana vir ama :jeyyar:

sana daha öncede verdim ben herkese veriyom valla

bende bursalıyım bende katıldım halaya ,hadi bakam .Allah herkese evlat nasip etsin inşallah.
benimde ilk oğlum ölmüştü sonra Rabbim iki tane daha verdi.
Şimdi onlarla kafayı yiyiyorum.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşaallah.
Şimdi ranzadan bir yukarı bir aşağı iniyorlar beni burda çıldırtıyolar.

git canım niye gidilmesin benimde 2 ay gecikmişti bende gittim hap kullanıyorum şimdi progestan verdi

canım ben bugün kotamı doldurdum yarına inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt

canın sağolsun canım ben sana verdim

zaten ilginizi çektimi bilmem puanlarımızın altında yeşil karecikler var ya onun üstüne gelirseniz forumda nekadar sevilen sayılan bir kişi olduğunuz hakkında bilgi var
ben bunu hiç bilmiyordum dilnurcum şimdi ögrendim ne güzel yaaaaaaaaa

git canım niye gidilmesin benimde 2 ay gecikmişti bende gittim hap kullanıyorum şimdi progestan verdi

ben sana repimi vermiştim canım, git git nereye kadar sıkıldım hastaneden ama 2-3 gğn geçsinde bi test yapıp gidicem mecburen yumurta takibine başlayım diyorum onuda dr 2 günde bir çağırıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. İşten izin almak zor ev hanımı olsan neyse hayırlısı yarabbim

ne güzel işte canım Allah yokluğunu göstermesin yeterki
:1hug:

Arkadaşlar bende 1 senedir hamile kalamıyodum.İnternette çinko kapsülünün spermi hızlandırdığını duydum..Kocama içirdiğim ay hamile kaldım.Bunu paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…