canım puanın falalığı hakkınız da insanların hep olumlu düşündüğü sevilen sayılan ve sürekli takip edilen bir üye olduğunuzu simgeliyor
zaten ilginizi çektimi bilmem puanlarımızın altında yeşil karecikler var ya onun üstüne gelirseniz forumda nekadar sevilen sayılan bir kişi olduğunuz hakkında bilgi var
yani böylece bütün üyeler hakkında bilgi edinebiliriz puanlar sürekli kademe atlatıyo
birde en son 2000 puana çıkarsan özel üye oluyosun onunda ne gibi faydaları var valla onu bende bilemiyom kızlar arştırmam lazım
çok saol canım bilgin için benim adetim gene gecikti ya kesin hamile değilimde niye gecikiyor anlamıyorum desem yalan olur pko luyum ama durmadan da dr gidilmez ki
o zaman kızlar bana da verin rep itibarım artsın şanım şöhretim dermişim
git canım niye gidilmesin benimde 2 ay gecikmişti bende gittim hap kullanıyorum şimdi progestan verdiçok saol canım bilgin için benim adetim gene gecikti ya kesin hamile değilimde niye gecikiyor anlamıyorum desem yalan olur pko luyum ama durmadan da dr gidilmez ki
canım puanın falalığı hakkınız da insanların hep olumlu düşündüğü sevilen sayılan ve sürekli takip edilen bir üye olduğunuzu simgeliyor
zaten ilginizi çektimi bilmem puanlarımızın altında yeşil karecikler var ya onun üstüne gelirseniz forumda nekadar sevilen sayılan bir kişi olduğunuz hakkında bilgi var
yani böylece bütün üyeler hakkında bilgi edinebiliriz puanlar sürekli kademe atlatıyo
birde en son 2000 puana çıkarsan özel üye oluyosun onunda ne gibi faydaları var valla onu bende bilemiyom kızlar arştırmam lazım
canım ben bugün kotamı doldurdum yarına inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt
benide unutma benide hihoyyythihoyyytcanım ben bugün kotamı doldurdum yarına inşallahhihoyyythihoyyythihoyyyt
rica ederim canım :1hug:deyz, mavigözlü ve dilnur tşk rep için
git canım niye gidilmesin benimde 2 ay gecikmişti bende gittim hap kullanıyorum şimdi progestan verdi
teşekkürler canımcımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canın sağolsun canım ben sana verdim
benide unutma benide hihoyyythihoyyyt
ne güzel işte canım Allah yokluğunu göstermesin yeterkibende bursalıyım bende katıldım halaya ,hadi bakam .Allah herkese evlat nasip etsin inşallah.
benimde ilk oğlum ölmüştü sonra Rabbim iki tane daha verdi.
Şimdi onlarla kafayı yiyiyorum.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşaallah.
Şimdi ranzadan bir yukarı bir aşağı iniyorlar beni burda çıldırtıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?