Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya sayemde ne kadar kıskanılacak biri olduğunu öğrendin ya bende arkandayım canım şöhretimize şöhret katalım delikafadulden

nedemek canım ama bizide unutma
canım unuturmuyum hiç
ben bugün yeni gördüm seni ondan hemen verdim bile kullanıcı panelinden görebilirsin :1hug:
bu arada ben yanlışlıkla kendi üstüme alınmışım pardon canım ya ismim geçince hemen atlıyom :))))

evet dil-nur cum Allah aratmasın hiçkimseye,
ve Rabbim hayırlı evlatlr versin herkese.Benimkiler aşırı kuduruklar bugün özellikle düz duvara tırmancaklar nerdeyse.ikiside erkek aralarıda 20 ay.ikisi bir olup bana savaş açıyorlar.

Arkadaşlar bende 1 senedir hamile kalamıyodum.İnternette çinko kapsülünün spermi hızlandırdığını duydum..Kocama içirdiğim ay hamile kaldım.Bunu paylaşmak istedim.
tebrikler canım paylaşımın içinde tşk

işte sorun bizde olunca kapsülde işe yararmı bilmem valla

Amiinn canım amiiinn :Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bende 1 senedir hamile kalamıyodum.İnternette çinko kapsülünün spermi hızlandırdığını duydum..Kocama içirdiğim ay hamile kaldım.Bunu paylaşmak istedim.

sağol hayatımm...nassıı bişimiş buu cnım...öylesine gidip alabilirmiyizz???bi sakıncası varmı ki

Gördüm canım benim çoooooooook teşekkür ederim.Güzel paylaşımlara devam.Ama benim 17.00 da mesaim bitecek o yüzden ayrılmak zorunda kalacağım.Yarın sabah kaldığımız yerden devam ederiz inşallah :uhm:

tebrikler canım paylaşımın içinde tşk

işte sorun bizde olunca kapsülde işe yararmı bilmem valla
bencede acaba bizde işe yararmı yamukluk bizde oldugundan:sm_confused:
Valla didik didik araştırıyom herşeyi güzelim nelerde buluyom demi sırnaşık şeysırnaşık şey

aferin kız sana enbüyük
dilnurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Nedemek canım rica ederim tamam olsun yarın görüşürüz önemli değil tatlım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…