ya sayemde ne kadar kıskanılacak biri olduğunu öğrendin ya bende arkandayım canım şöhretimize şöhret katalım delikafaduldenzaten ilginizi çektimi bilmem puanlarımızın altında yeşil karecikler var ya onun üstüne gelirseniz forumda nekadar sevilen sayılan bir kişi olduğunuz hakkında bilgi var
ben bunu hiç bilmiyordum dilnurcum şimdi ögrendim ne güzel yaaaaaaaaa
deyz, mavigözlü ve dilnur tşk rep için
canım yumurtayı geliştiriyomuş birde adeti düzenliyomuş hamile kalırsam falanda kullanmamda hiç bir sakınca yok yani çalışmalara devam kaydirigubbakcemile3progestan ne ne işe yarıyor dilnur
canım unuturmuyum hiçnedemek canım ama bizide unutma
canım konuşuyoruz ya niye katılmıyorsun:1hug:ay kızlar kimseden ses çıkmıyor ya ben de çıkıyorum by
tebrikler canım paylaşımın içinde tşkArkadaşlar bende 1 senedir hamile kalamıyodum.İnternette çinko kapsülünün spermi hızlandırdığını duydum..Kocama içirdiğim ay hamile kaldım.Bunu paylaşmak istedim.
ya sayemde ne kadar kıskanılacak biri olduğunu öğrendin ya bende arkandayım canım şöhretimize şöhret katalım delikafadulden
Amiinn canım amiiinn :Saruboceq::Saruboceq:evet dil-nur cum Allah aratmasın hiçkimseye,
ve Rabbim hayırlı evlatlr versin herkese.Benimkiler aşırı kuduruklar bugün özellikle düz duvara tırmancaklar nerdeyse.ikiside erkek aralarıda 20 ay.ikisi bir olup bana savaş açıyorlar.
Valla didik didik araştırıyom herşeyi güzelim nelerde buluyom demi sırnaşık şeysırnaşık şeyay valla şimdi dahada iyi oldum sanki tutmayın beni:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Hoşgeldin tatlışım nasılsın bakalım havadis varmı :jeyyar::jeyyar:selam canlarım..özledim sizizzzziiiiiiiiiia.s.
Arkadaşlar bende 1 senedir hamile kalamıyodum.İnternette çinko kapsülünün spermi hızlandırdığını duydum..Kocama içirdiğim ay hamile kaldım.Bunu paylaşmak istedim.
canım unuturmuyum hiç
ben bugün yeni gördüm seni ondan hemen verdim bile kullanıcı panelinden görebilirsin :1hug:
bu arada ben yanlışlıkla kendi üstüme alınmışım pardon canım ya ismim geçince hemen atlıyom :))))
bencede acaba bizde işe yararmı yamukluk bizde oldugundan:sm_confused:tebrikler canım paylaşımın içinde tşk
işte sorun bizde olunca kapsülde işe yararmı bilmem valla
Valla didik didik araştırıyom herşeyi güzelim nelerde buluyom demi sırnaşık şeysırnaşık şey
selam canlarım..özledim sizizzzziiiiiiiiiia.s.
selam canlarım..özledim sizizzzziiiiiiiiiia.s.
Nedemek canım rica ederim tamam olsun yarın görüşürüz önemli değil tatlım kaydirigubbakcemile5Gördüm canım benim çoooooooook teşekkür ederim.Güzel paylaşımlara devam.Ama benim 17.00 da mesaim bitecek o yüzden ayrılmak zorunda kalacağım.Yarın sabah kaldığımız yerden devam ederiz inşallah :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?