Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğl ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

hoşbulduk rufeyde serra
:)))
rufeyde özel için bilmem kaç saniye daha beklemem gerekmiş yaww

klomeni ilk defamı kullanacan
bide soğan kürünü deneme o zaman bence bi klomeni kullan bakalım vücudun nasıl cevap verecek ilaca

geçen sene matta kullandım 3 ay kadar 1. ay kst vardı2. ay yumurtlamam olmadı 3. ayda gebelik olmadı şimdi iyi sayılır kist falan yok ama adetten bir kaçgün önce lekelenme oldu o yüzden dr klomeni bi dahaki aya erteledi
dostinex var bide kist oluşmasın diye yasmin işte:uhm:

canım doktorların en çok önem verdiği şey dogal yolla kalabilmen eger geçmiş zamanda bunu başarabildiysen yüzde yüz yine kalabilirsin demek bu yüzden hiç sıkıntı yapma kendine zamana bırak

kızlar bana dua edin 4 nisanda aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum çok heycan yapıyorum en erken ne zaman belli olur ki

rufeyde sende benim gibiymişsin
yumurta oluşmadığı zaman klomenin dozunu arttırıyodu benim dr
gelişmediği zamanda glukofen kullanıyodum işe yarıyodu

selam vildancım bu önerini bende uygulayacam.bakalım ne olcak.hihoyyyt

dene canım dene ben bi deneyemedim soğan ayarlayamadım gidip markete elimle seçecem alacam inşallah bu ay adet olursam bu sefer kesin başlıycam

bende de ters tepsede daha çok çalışsak keşkekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:jeyyar::jeyyar: arsız oldum ben napıyım amaaaaaannnnaniknanik

kızlar bana dua edin 4 nisanda aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum çok heycan yapıyorum en erken ne zaman belli olur ki

valla bilemiyomki canım adet günün ne zaman

canım inşallah kalırım hemde o gebeliğim doğum kontrol hapını bıraktıgım ay olmuştu şimdi olmaması korkutuyo ama inşallah hepimizde kalırız rabbim hepimize versin inş.

gize sessizdeniz sizde hoşgeldiniz
tabi yeni arkadaşlarımızda hoşgelmişler a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım pazartesi oldum bugün son.farkediyormu?

canım inşallah kalırım hemde o gebeliğim doğum kontrol hapını bıraktıgım ay olmuştu şimdi olmaması korkutuyo ama inşallah hepimizde kalırız rabbim hepimize versin inş.

canım sayfada yazanları kopyalayamadım onun için link verdim
bayaa faydalı bilgiler var

ben başladım soğan kürüne üç gün oldu ama bugün adet oldum devam etsem bişi olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…