:)))hoşbulduk rufeyde serra
rufeyde özel için bilmem kaç saniye daha beklemem gerekmiş yaww
klomeni ilk defamı kullanacan
bide soğan kürünü deneme o zaman bence bi klomeni kullan bakalım vücudun nasıl cevap verecek ilaca
ay canım çok üzüldüm yiyecek ekmeği yokmuş demekki bebişinin dünyada allah bundan sonrakileri inşallah kucağına almayı nasip eder cnm
işin iyi tarafı hamile kalabilmişsin 1 kere doğal yoldan bu güzel
yine kalırsın canım zamanı var demekki
dr herşey normal dediğine göre bekliycen o zaman sana tedavi uygulamamıştır
sende kürleri dene istersen cnm
bilmezmiyim şekerim
delikafadulden ama bende ters tepiyolarsırnaşık şeysırnaşık şey
selam vildancım bu önerini bende uygulayacam.bakalım ne olcak.hihoyyyt
bende de ters tepsede daha çok çalışsak keşkekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar bana dua edin 4 nisanda aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum çok heycan yapıyorum en erken ne zaman belli olur ki
kızlar bana dua edin 4 nisanda aşılama yaptırdım sonuç bekliyorum çok heycan yapıyorum en erken ne zaman belli olur ki
canım soğan kürünr nasıl hazırlayacagımı anlatabilirmisin
dene canım dene ben bi deneyemedim soğan ayarlayamadım gidip markete elimle seçecem alacam inşallah bu ay adet olursam bu sefer kesin başlıycam
:jeyyar::jeyyar: arsız oldum ben napıyım amaaaaaannnnaniknanik
valla bilemiyomki canım adet günün ne zaman
canım inşallah kalırım hemde o gebeliğim doğum kontrol hapını bıraktıgım ay olmuştu şimdi olmaması korkutuyo ama inşallah hepimizde kalırız rabbim hepimize versin inş.
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğl ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
rufeyde sende benim gibiymişsin
yumurta oluşmadığı zaman klomenin dozunu arttırıyodu benim dr
gelişmediği zamanda glukofen kullanıyodum işe yarıyodu
gize sessizdeniz sizde hoşgeldiniz
tabi yeni arkadaşlarımızda hoşgelmişler a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canım pazartesi oldum bugün son.farkediyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?