Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

aaaaaaaaaa sarrrraaaa kızzz napıosun canikoommm???nevar ne yok...
cafedemisin???
sana bi müjde hlyms hamileeehihoyyyt
evet niloşum cafedeyim duyduum duydummmmm çook sevindim yaa sonunda biri ni yaptık ayyy kaç aydır bizlerden tık yoktu çook mutlu oldum sen naptın dr a gidicem diyodun

beryalim yaaa ne çabuk geldin gittin ben sizi özledim neyse bidahaki gelişime inşallah hepinizi çook öpüyom bursayada gel tamammı nohut farklı şehirler görsün

aaaaaaaaaa sarrrraaaa kızzz napıosun canikoommm???nevar ne yok...
cafedemisin???
sana bi müjde hlyms hamileeehihoyyyt
evet niloşum cafedeyim duyduum duydummmmm çook sevindim yaa sonunda biri ni yaptık ayyy kaç aydır bizlerden tık yoktu çook mutlu oldum sen naptın dr a gidicem diyodun

beryalim yaaa ne çabuk geldin gittin ben sizi özledim neyse bidahaki gelişime inşallah hepinizi çook öpüyom bursayada gel tamammı nohut farklı şehirler görsün:a015:

ben artık çıkıyorum hepinizi çooooooooooooooooooooooooooookk öptümm gelirim yine :a015:

slm kızlar ya sara gelmiş of üzüldüm valla görüşemedik halayda çekemedik üzüldüm valla senağlamasenağlama

ben bu aralar çok ama çok yorgunum nedense heralde havalar değişiyor ya banada etkisini gösteriyor hele sabahları kalkasım gelmiyor yatakta uyuyasım geliyor canım

selam rufeydecim naber

ben şeyi okuyodum kıs geçmişi değil
kızın biri regl döneminde ilişkiye giriyomuş da ...sonrasında kanaması kesiliyomuş da...neden oluyomuş da... bilen varsaymış onun gibi regl döneminde ilişkiye giren arkadaşlar neden öyle oluyomuş muş muşbenneyaptımki
allahım yarabbim ne azgınlık 3-5 gün bekleyemiyolar nefislerine hakim olamıyolar:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…