Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyiyiz hllyms cim cnm sen nasılsın kaç gündür denk gelmedik nasıl gidiyo tedavin

cnm catlatma ıgnesını vurundum pazar gunu bol bol calısıyoruz ışte cok sıkıldım ama yaaaa
hele bı olsun oda poposuna poposuna

saracım ben sana cırcır bocegı dıyom dıye kızmıyon demı eger kızmazsan sana artık cırcır bocegı dıye bılırmıyım
sende dun yoktun

Merhaba arkadaşlar bende bebek düşünüyorum. 28 kasımda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. İlk bebeğimdi. Sonrasında dr tekrar bebek düşündüğünde bazı testler var yapılacak demişti. Bana yazdığı testleri aşağıya yazıyorum sizde yaptırdınızmı bunları ve ne zaman yaptırdınız
HEMATOLOJİK TETKİKLER
HEMOGRAM (24P.)
KANAMA ZAMANI
PIHTILAŞMA ZAMANI
PROTROMBİN ZAMANI(INR)
aPTT

BİYOKİMYASAL TETKİKLER
AKŞ
ÜRE
KRESTİNİN
ÜRİK ASİT
SGOT
SGPT
ALKALİ FOSFATAZ

HORMON TETKİKLERİ
TSH

SEROLOJİK TESTLER
Hbs Ag
Anti HCV
HIV
VDRL
Rubella IgM
Rubella IgG
Toxo IgG
Toxo IgM
CNV Igm
CMV IgG

selam kızlar..hlymms inşallah iğne ve tedavin işe yarar da bu ay güzel haberlerini alırız..ben bu ayı kaçırdım elde olmayan sebeplerden dolayı..inşallah senin haberlerinle seviniriz..

ayyyyyyyy şuna bak yaaa umut listesinin teeeeeeeeee an başındayım

heeeyyyttt en başta ben varım üleee:mymeka:

citosum sana ilk resmin çok yakışmıştı hani vardıya ancelina culi(angelina jolie) ilk resim:dance:

evet bu konuda hemfikiriz cnmkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kızz vildoşumda onu beğeniyo dudaklarıma hasta eccik sıkıldım ondan bundanda sıkılınca geri onu koyarım buda sexyy kız baksana bakışlarıma can yakıyo valla :jeyyar::jeyyar:

sende biliyomuşsun zati:1closedeyes:

ayrıcana günaydınlar tünaydınlarhihoyyyt
sabah sohbet bayaa koyuymuş katılamadım tüüüü:delphin:

selam kızlar..hlymms inşallah iğne ve tedavin işe yarar da bu ay güzel haberlerini alırız..ben bu ayı kaçırdım elde olmayan sebeplerden dolayı..inşallah senin haberlerinle seviniriz..

ıns cnm
olsun cnm ya uzulme hersey nasıp zamanı var dmek kı sız ıyı olunda yıne calısırsınız bol bol hem sen bı defa yaptık demıstın belkı tutmustur

vıldangel hg cnm evınde gule gule otur ıns fotolarını gordum cok guzel bende mavıyı cok severım

burcın hemserıymısız senınle cnm yaa hangı hastane ve dr a gıdıyosun
saracım senınlede hemserıymısız hıc solemıyon kız

Merhaba arkadaşlar bende bebek düşünüyorum. 28 kasımda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. İlk bebeğimdi. Sonrasında dr tekrar bebek düşündüğünde bazı testler var yapılacak demişti. Bana yazdığı testleri aşağıya yazıyorum sizde yaptırdınızmı bunları ve ne zaman yaptırdınız
HEMATOLOJİK TETKİKLER
HEMOGRAM (24P.)
KANAMA ZAMANI
PIHTILAŞMA ZAMANI
PROTROMBİN ZAMANI(INR)
aPTT

Canım öncelikle çok büyük geçmiş olsun. yanlış bilmiyorsam bunlar kan değerlerin.kan sayımı,kanın pıhtılaşıyor mu(yani bi kanama olduğunda dururmak mümkün mü gibi) vs vs ..ben de dün kan sayımı yaptırdım mesela benim adetlerim düzensiz olduğu için kan değerlerim beklenenin üstünde çıktı dr çok iyi dedi..

BİYOKİMYASAL TETKİKLER
AKŞ
ÜRE
KRESTİNİN
ÜRİK ASİT
SGOT
SGPT
ALKALİ FOSFATAZ

HORMON TETKİKLERİ
TSH

bu tahlili ben guatr tedavisi görürken sık sık yaptırıyordum..guatr tanısında önemli bir tahlil.biliyorsun guatr olunca gebe kalmak biraz zor ve düşükler sıkça görülüyor.guatr var mı diye istemiş olabilir.

SEROLOJİK TESTLER
Hbs Ag
Anti HCV
HIV
VDRL
Rubella IgM
Rubella IgG
Toxo IgG
Toxo IgM
CNV Igm
CMV IgG

diğerlerini bilmiyorum ama HIV galiba AIDS teşhisi için.doktorun bence oldukça doğru ve hassas davranmış.yapılması gerekeni istemiş senden.bence ihmal etme etme ki başka bir rahatsızlığın varsa ve tedavi gerekiyorsa elini çabuk tutabilesin..kafana da takma olur mu?stres herşeyin nedeni malesef..

Back
X