- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
afiyet olsun bacım lop lop et olsun cokacimcoookcokacimcoookkızlar ben bir yemeğe çıkıp geleyim inşallah gitmezsiniz ben gelene kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun bacım lop lop et olsun cokacimcoookcokacimcoookkızlar ben bir yemeğe çıkıp geleyim inşallah gitmezsiniz ben gelene kadar
anam aylacım sen hamilemiydin benim hatlar karıştı galiba
ula herkes gitmiş slm hlymmss ne haber diyeyim ben sana anacım
ayyyyyyyy şuna bak yaaa umut listesinin teeeeeeeeee an başındayım
citosum sana ilk resmin çok yakışmıştı hani vardıya ancelina culi(angelina jolie) ilk resim:dance:
kaydirigubbakcemile3kızz vildoşumda onu beğeniyo dudaklarıma hasta eccik sıkıldım ondan bundanda sıkılınca geri onu koyarım buda sexyy kız baksana bakışlarıma can yakıyo valla :jeyyar::jeyyar:
selam kızlar..hlymms inşallah iğne ve tedavin işe yarar da bu ay güzel haberlerini alırız..ben bu ayı kaçırdım elde olmayan sebeplerden dolayı..inşallah senin haberlerinle seviniriz..
vıldangel hg cnm evınde gule gule otur ıns fotolarını gordum cok guzel bende mavıyı cok severım
Merhaba arkadaşlar bende bebek düşünüyorum. 28 kasımda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. İlk bebeğimdi. Sonrasında dr tekrar bebek düşündüğünde bazı testler var yapılacak demişti. Bana yazdığı testleri aşağıya yazıyorum sizde yaptırdınızmı bunları ve ne zaman yaptırdınız
HEMATOLOJİK TETKİKLER
HEMOGRAM (24P.)
KANAMA ZAMANI
PIHTILAŞMA ZAMANI
PROTROMBİN ZAMANI(INR)
aPTT
Canım öncelikle çok büyük geçmiş olsun. yanlış bilmiyorsam bunlar kan değerlerin.kan sayımı,kanın pıhtılaşıyor mu(yani bi kanama olduğunda dururmak mümkün mü gibi) vs vs ..ben de dün kan sayımı yaptırdım mesela benim adetlerim düzensiz olduğu için kan değerlerim beklenenin üstünde çıktı dr çok iyi dedi..
BİYOKİMYASAL TETKİKLER
AKŞ
ÜRE
KRESTİNİN
ÜRİK ASİT
SGOT
SGPT
ALKALİ FOSFATAZ
HORMON TETKİKLERİ
TSH
bu tahlili ben guatr tedavisi görürken sık sık yaptırıyordum..guatr tanısında önemli bir tahlil.biliyorsun guatr olunca gebe kalmak biraz zor ve düşükler sıkça görülüyor.guatr var mı diye istemiş olabilir.
SEROLOJİK TESTLER
Hbs Ag
Anti HCV
HIV
VDRL
Rubella IgM
Rubella IgG
Toxo IgG
Toxo IgM
CNV Igm
CMV IgG
ayyy canım çok teşekkür ederimŞenizŞeniz