Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

buarada burçinn, hlymms,hülya879,muhasebe22,yeb2004,yldz hepiciniz hg kızlar nasılsınız bakalım:delphin:

citos beryal gitmiş sara gitmiş yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar nbr diyelim ilk başında anacım

evet zaten eşyaların altında kaldığı için kaldırıp yıkanmıyodu siliyodum anca

allahım birde bebiş nasip ederse valla tam süper olacak

hımmm hiç duymamıştım..dur bir not alıyım lazım olursa giderim ben de..eee tabi dr dediğin biraz yumuşak davranmalı..hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..

cnm ama randevusuz gıtme sakın ılk basta.gercı ona cok talep var o yuzden 1 ay sonraya falan verıyolar randevuyu

vildangel bu arada evin hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin arkadaşım.göremedim ama yorumlara bakınca anladım ki pek güzelmiş.Sen de inşallah güzel güzel oturursun bebişlerinle sağlıkla ve huzurla. :dance:

Slm ayla bende iyiyim canım teşekkür

Yldz sen niye vazgeçtin canım

:çok üzgünüm:
ne olsun bu kriz mahvetti herkesi, eşim işten çıkarılmıştı tekrar başka iş buldu ama arada geçen boşlukta borçlar birikti.ben de iş bulabilsem toparlarız ama şimdi bir iş görüşmesinden geldim, yok yok yok... :çok üzgünüm:
bu şartlarda bakamayız :çok üzgünüm:

:1closedeyes:hııı biliyom :1closedeyes: busurat ne gari :1closedeyes:

ben seviyom bu suratı neydiyim:1closedeyes:

vildangel sesini aldım sen de benim sesime gel delikafadulden

geldim cnm demekki iletişim kurabiliyozkaydirigubbakcemile5

Vildan taşındığın ev 4 odalımı kıza kendine bebişe oturma odası falan olunca geniş bi ev galiba

cnm eski ev 3 odaydı bu ev 4 odalı
bir odam boş kalınca bende beşiği koydum
elini çabuk tutarda gelirse bebiş onunda kendine ait bi odası olura.s
gelmezse salon takımı alana kadar hakkını kaybedecek ve ablasıyla aynı odayı paylaşmak zorunda kalacaksüprizzzzz

hanfendimi deyim beyfendimi deyim gelsin diye yapmadığımız yok ...çok nazlanıyo gelesi yok:roflol::roflol:

vildangel bu arada evin hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin arkadaşım.göremedim ama yorumlara bakınca anladım ki pek güzelmiş.Sen de inşallah güzel güzel oturursun bebişlerinle sağlıkla ve huzurla. :dance:

slm vildangel yeni evin hayılrı olsun canım a.s.a.s.a.s. bak evine çiçek getirdim anacım

canlarım çok saolun gözümsünüz ŞenizŞeniz
hemen ekleyim evime sizde bi göz atın bakalım beğenecekmisiniz

:çok üzgünüm:
ne olsun bu kriz mahvetti herkesi, eşim işten çıkarılmıştı tekrar başka iş buldu ama arada geçen boşlukta borçlar birikti.ben de iş bulabilsem toparlarız ama şimdi bir iş görüşmesinden geldim, yok yok yok... :çok üzgünüm:
bu şartlarda bakamayız :çok üzgünüm:

olsun cnm hayırlısı
ama maddı acıdan ertelemek ıy degılmıs cunku o cocuk naıbıyle gelırmıs dunyaya

citos2903 sağolasın canım..hoşbulduk..feci gribim yattığım yerden konuşuyorum sizle ve mahvoldum öksürmekten..ciğerlerim ağzımda valla offf :((

Back
X