Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm hiç duymamıştım..dur bir not alıyım lazım olursa giderim ben de..eee tabi dr dediğin biraz yumuşak davranmalı..hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..
slm vildangel yeni evin hayılrı olsun canım a.s.a.s.a.s. bak evine çiçek getirdim anacımevet zaten eşyaların altında kaldığı için kaldırıp yıkanmıyodu siliyodum anca
allahım birde bebiş nasip ederse valla tam süper olacak
buarada burçinn, hlymms,hülya879,muhasebe22,yeb2004,yldz hepiciniz hg kızlar nasılsınız bakalım:del
Merhaba canım hoşbulduk
buarada burçinn, hlymms,hülya879,muhasebe22,yeb2004,yldz hepiciniz hg kızlar nasılsınız bakalım![]()
cnm ama randevusuz gıtme sakın ılk basta.gercı ona cok talep var o yuzden 1 ay sonraya falan verıyolar randevuyu
Slm ayla bende iyiyim canım teşekkür
Yldz sen niye vazgeçtin canım
:1closedeyes:hııı biliyom :1closedeyes: busurat ne gari :1closedeyes:
vildangel sesini aldım sen de benim sesime gel delikafadulden
Vildan taşındığın ev 4 odalımı kıza kendine bebişe oturma odası falan olunca geniş bi ev galiba
vildangel bu arada evin hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin arkadaşım.göremedim ama yorumlara bakınca anladım ki pek güzelmiş.Sen de inşallah güzel güzel oturursun bebişlerinle sağlıkla ve huzurla. :dance:
slm vildangel yeni evin hayılrı olsun canım a.s.a.s.a.s. bak evine çiçek getirdim anacım
:çok üzgünüm:
ne olsun bu kriz mahvetti herkesi, eşim işten çıkarılmıştı tekrar başka iş buldu ama arada geçen boşlukta borçlar birikti.ben de iş bulabilsem toparlarız ama şimdi bir iş görüşmesinden geldim, yok yok yok... :çok üzgünüm:
bu şartlarda bakamayız :çok üzgünüm:
olsun cnm hayırlısı
ama maddı acıdan ertelemek ıy degılmıs cunku o cocuk naıbıyle gelırmıs dunyaya