evet bağyanlar boş durmayın sizde ekleyin bakalım bende size gelmek istiyom
vildancım senin tarayıcı var galiba yada webcam mi var biz fakiriz bizim paramız yokki :sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bağyanlar boş durmayın sizde ekleyin bakalım bende size gelmek istiyom
hlyms bursalıyım kızzz heee baya da doluştuk bursa hee yoksa suyundan falanmı hamile kalamıyoz eyvah hepimizde boşuz bak bodrumlar izmirler hamiş .:CüvCüv:
bende bursada oturuyom ama bursalı değilim canım gel seni bağrıma basayım :1hug: sırnaşık şey
cnm link verem ben sonra sen oraya gir bi incele yapabilirsin çok basit
şimdi kızı almaya gidiyom ben
ama ya ben bursalı değilim şimdi siz beni sevmiyonuz mu
beryoşum avatarındaki bebiş gerçek değil dimi hani parmak bebek falan değil .
ama ya ben bursalı değilim şimdi siz beni sevmiyonuz mu
Valla canım ya bende anlamadım yazık ya o muhabirin son konuşması çok acı belkide ölmüştür şimdi 24 saat geçti yazık ya :1no2:escacım cnm senin doldu yaa 29 gün oldu yarın 30 oluyo (bana bak nasılda takip ediyom) hem sen yenisin sterssiz yap artık yarın sabah ilk idrarında yap olursa olur cnm
kız nilocum nerdesin sen bugün görüşemedik valla noldu senin kırmızılar gelmedimi kız bitest daha yapp.napıyosun bakim iştemisin
evet dilnurcum yaa nasıl bulamıyolar anlamadım.(bu arada senin noldu gittinmi bi doktora falan
heeeeeeee çok tatlı evet gerçek gibi duruyo acaba dedim parmak bebişmi göster hadicanım şeker o şakkıdışakkıdışakkıdı
hani bebek doğunca ikram ediyosun ya tebrik için gelenlere ben araştırıken buldum .ama gerçek gibi dimi .başka da var dur bak gösterim
saracım kısss biz senle konuşmadıkmı bebeişim yaaa ben adet olalı 3 gün oldu ben bugun incir kürüne başlıyorum bide bal tarçın olayına..gündüzleride adaçayı içiyorum..hazırlıklar tamamdır gülüm hücuuumm bu ay)))
Valla canım ya bende anlamadım yazık ya o muhabirin son konuşması çok acı belkide ölmüştür şimdi 24 saat geçti yazık ya :1no2:
Buarada doktora gidicemde kendim için değil canım yarın doruk tıpa gidicez kocişin koluyla ilgili bir sorunu vardı ya kendimi erteledim şimdilik ihmalkarlık yapıcam birazda nasılsa bişey yok diyip sepetliyolar hep:1closedeyes:
heeeeeeee çok tatlı evet gerçek gibi duruyo acaba dedim parmak bebişmi göster hadi
bak ekledim kaydirigubbakcemile2
çok tatlı hakikaten gerçek gibi bebiş doğunca hayırılısıyla böle dağıtırsın şeker inş.![]()