Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hlyms bursalıyım kızzz heee baya da doluştuk bursa hee yoksa suyundan falanmı hamile kalamıyoz eyvah hepimizde boşuz bak bodrumlar izmirler hamiş .:CüvCüv:

evet cnm yaa su bursadan bırı cıkıpta hamıle olsunda barı gerısı corap sokugu gıbı gelır ama tık yok kımsed hadı bursalılar calısın calısın

vildan kızzz ara ara zor buldum evini)))))))hehe))))taa 1502 de kalmışşş kızının odasını merak ettimde git anam git pek uzakmışş...)))
ayyy çok güzel canım o lilalar ne öyle ciciş cicişş...allah huzur versin yeni evinizde güle güle oturun canımcım

beryoşum avatarındaki bebiş gerçek değil dimi hani parmak bebek falan değil .

canım şeker o şakkıdışakkıdışakkıdı
hani bebek doğunca ikram ediyosun ya tebrik için gelenlere ben araştırıken buldum .ama gerçek gibi dimi .başka da var dur bak gösterim

saracım kısss biz senle konuşmadıkmı bebeişim yaaa ben adet olalı 3 gün oldu ben bugun incir kürüne başlıyorum bide bal tarçın olayına..gündüzleride adaçayı içiyorum..hazırlıklar tamamdır gülüm hücuuumm bu ay)))

escacım cnm senin doldu yaa 29 gün oldu yarın 30 oluyo (bana bak nasılda takip ediyom) hem sen yenisin sterssiz yap artık yarın sabah ilk idrarında yap olursa olur cnm

kız nilocum nerdesin sen bugün görüşemedik valla noldu senin kırmızılar gelmedimi kız bitest daha yapp.napıyosun bakim iştemisin

evet dilnurcum yaa nasıl bulamıyolar anlamadım.(bu arada senin noldu gittinmi bi doktora falan
Valla canım ya bende anlamadım yazık ya o muhabirin son konuşması çok acı belkide ölmüştür şimdi 24 saat geçti yazık ya :1no2:
Buarada doktora gidicemde kendim için değil canım yarın doruk tıpa gidicez kocişin koluyla ilgili bir sorunu vardı ya kendimi erteledim şimdilik ihmalkarlık yapıcam birazda nasılsa bişey yok diyip sepetliyolar hep:1closedeyes:

canım şeker o şakkıdışakkıdışakkıdı
hani bebek doğunca ikram ediyosun ya tebrik için gelenlere ben araştırıken buldum .ama gerçek gibi dimi .başka da var dur bak gösterim
heeeeeeee çok tatlı evet gerçek gibi duruyo acaba dedim parmak bebişmi göster hadi
saracım kısss biz senle konuşmadıkmı bebeişim yaaa ben adet olalı 3 gün oldu ben bugun incir kürüne başlıyorum bide bal tarçın olayına..gündüzleride adaçayı içiyorum..hazırlıklar tamamdır gülüm hücuuumm bu ay)))

yok niloşum :1hug:aslında hastalandığın aklımdaydı baktım diğer sayfada adet getirici kür yokmu falan yazmışsın dedim hala olmadı galiba

Valla canım ya bende anlamadım yazık ya o muhabirin son konuşması çok acı belkide ölmüştür şimdi 24 saat geçti yazık ya :1no2:
Buarada doktora gidicemde kendim için değil canım yarın doruk tıpa gidicez kocişin koluyla ilgili bir sorunu vardı ya kendimi erteledim şimdilik ihmalkarlık yapıcam birazda nasılsa bişey yok diyip sepetliyolar hep:1closedeyes:

aa geçmiş olsun duymadım onu eşinin kolunu (okumadım) sende git biran önce zübeydeye gitsene bide .a.s.belki doktora göre değişir iyi çıkar belki

Back
X