Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sana yardımcı olak ıstıyorum soruna cvp yazmak ıstıyorum ama bı turlu denk gelemıyoruz kımsede yazmamaıs ıcım ıcımı yedı

bıolog cnm sen klomen kullanıyomussun sanırım bıttı demıssın .klomenın bıttıgı gun dr a gıtmen gerekıyo dr un senı cagırmadı mı

Dün bitti klomen....şimdi geldim doktordan hayatım kanamam olmuştu normal dedi dr. yumurtaalrım en büyüğü 13 mm bugün 10. gün.. kızlar normal mi bu büyüklük ???? bi de doktorum cumartesi tekrar çağırdı...

tarayıcı var...yazıcı var...webcam varr...ama bu resimleri dijitalle çektim pc ye attım cnm

nilüfercim bunlar şimdilik aceleyle eklediğim resimler
ayrıntılı olarak evim güzel evime ekliycem o zamanda gezersiniz okiş

okiş canım gezeriz evinin her köşesini..dolapların içinide çek gıı))))) yuh yani bukadarda merak olmaz demii))) şaka şakaa.s.

Dün bitti klomen....şimdi geldim doktordan hayatım kanamam olmuştu normal dedi dr. yumurtaalrım en büyüğü 13 mm bugün 10. gün.. kızlar normal mi bu büyüklük ???? bi de doktorum cumartesi tekrar çağırdı...

cnm cumartesıye kadar tekrar buyur onlar o gun yıne bakıcak yumurtalarına ona gore catlatma ıgnesı verır
benım bırı 14 bırı 15mm dı ıkı gun sonra vurunmama ıcın catlatma ıgnesı verdı

diloşş sende başla bence..bak heray bu düzensizlikte şaşaırtıyor bizi kuşum..allahtan benim bu ay düzgün geldi ama yine hedef şaşarsa bende uygularım..yaza kadar kendi yöntemlerimizi deneyelim ki belkimm doktora falan gerek kalmaz

kıs sara fıkra hakketten çok komikti hee:roflol:
daha var getireyimmii vildoşum
tarayıcı var...yazıcı var...webcam varr...ama bu resimleri dijitalle çektim pc ye attım cnm

çok güzel vldancım çok güsel tamam biz fakiriz bizim paramız yok bizim vekamımızda yok dükkanımızda yok
hem ben dijital neki onuda bilmiyom :dilcikar:

hadı cnm ıns faydam olmustur rahatladım sımdı ben kacıyorum sekerler hepınızı opuyıruum

yaaaaaaaaaaa benim artık çıkmam lazım toparlayayım işlerimi hepinizi çoooook öpüyorum yarın görüşmek dileğiyle vildoş,citos,dlnur,nilüfer,escales,hlyms,melike,ve diğer kızlar hepinizi tek tek öptümmm byeeee
ŞenizŞenizŞeniz

saracım kısss biz senle konuşmadıkmı bebeişim yaaa ben adet olalı 3 gün oldu ben bugun incir kürüne başlıyorum bide bal tarçın olayına..gündüzleride adaçayı içiyorum..hazırlıklar tamamdır gülüm hücuuumm bu ay)))

YAA CANIM BENDE İNCİR KÜRÜ YAPMAK İSTİYORUM HATTA İNCİRLERİ BİLE ALDIM AMAM İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN SİTESİNDE GÜNDE 16 TANE İNCİRİ KAYNATILMASI YAZIYO VE ÜÇ ÖĞÜN Bİ DE TAZE OLUCAKMIŞ BEN GÜNLÜK SABAH HAZIRLAYAMAM ÇALIŞTIGIM İÇİN DÜNDE SİTEDEN Bİ BAYAN YAZMIŞ 6 TANE İNCİRİ AKŞAMLARI YAPIP İÇECEKMİŞ SEN NASIL UYGULUYCAN CANIM HANGİSİ DOGRU OLUR SENCE:uhm::uhm::uhm:

Back
X