Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayy saçmamlama kısss bende tam tersini düşünüyorum biz evimizi göre göre bıkıyoruz sanırım...bende senın eve dedım ki negüzel cıvıl cıvıl benım eve bak allahaskına yaşlı evi gibi koyu koyu koltuklar..parkelerde çok koyu kasvet geliyo valla bazen niye böyle sectim diyorum ....söyle açık renkler yapmadım kir göstermesin diye tabii)))))hehehe))))
ama çook koyu seçmişim .....senın ev açık maviii süper...perdelerimi hep kahve mavi krem düşünmüştüm objelerde mavi düşünmüştüm ama olmadı bulamadım...renksiz bi ev oldu...
senınki bahar gibiii)))))))))))):lepi:

cnm o mavi oda oturma odam ...hayırlısıyla inşallah bu eve salon takımı alacam
kociş biraz daha idare et dedi
kopye çekecem senin salondan
halılarına bittim deri demi onlar

ayyy gel canım herzaman beklerim ..gelde tanışalım))))

sağol canımın içüü...benim evde arkataraftan iki odam boş hiç esya almadık...çocukodası olaraktan bekliyor...kızmı erkekmi bilelediğimizden yapmadık odayı...şimdi ikiside yok ama kısmett(((((((((
bende beklerim canım benim başımın üstüne yerin var valla :1hug:
Benim ev 2 oda 1 salon biri oturma odası biri yatak odası biride şimdilik bilgisayar odası burda bir çekyatla bilgisayar var aynen çocuk odası olmayı bekliyo :jeyyar:
inşallah olur canım ya evimiz şenlenir valla:sm_cool:

tatlıbebek hoşgeldin cnm geçmiş olsun kıs sana niye kızalım kırılalım insanlık hali cnm giremeyebilirsin

bende beklerim canım benim başımın üstüne yerin var valla :1hug:
Benim ev 2 oda 1 salon biri oturma odası biri yatak odası biride şimdilik bilgisayar odası burda bir çekyatla bilgisayar var aynen çocuk odası olmayı bekliyo :jeyyar:
inşallah olur canım ya evimiz şenlenir valla:sm_cool:

isteriz isteriz foto eklemeni isteriz:lepi::lepi:

slm kızlar sengözlerimebaksanab

nasılsın canım hoşgeldin şafak kaç? az kaldı az .inşallah tutunur bebişin .anneciğini bırakmaz.

merhaba arkadaşlar nasılsınız biliyorum bana kırgın ya da kızgınsınız
sizi unuttum sanmayın
yatıyorum mide bulantıarı geçmiyo birşey yapamıyom yatıyom
başım da çok kötü ağırıyo
hepini çok özledim hepinizi tek tek öpüyorum canlarım benim

canım niye kızalım bizde ilk zamanlarda senin ggibiydik .bende hep uyuyordum ama zamanla düzelicek .ilk 3 ay zor ondan sonra daha rahat olucan inşallah .sen kendine ve bebişimize iyi bak.ara sıra iyi olduğun haberini ver yeter bize tatlım.iyi olunca yine gelirsin şimdi kendine iyi bak.

cnm o mavi oda oturma odam ...hayırlısıyla inşallah bu eve salon takımı alacam
kociş biraz daha idare et dedi
kopye çekecem senin salondan
halılarına bittim deri demi onlar

hehehe)))))))))yook kız ne derisi...çakıl taşıı modelinden normal halı))) tikede ve pier cardinde var o halılardan canım..bakabilirsin..

tamam bitanem yarın açarsan evinin kapılarını sendeyizzzzzzzzz ozamannnnna.s.

her zaman beklerim buyrun gelin kuşlarım benim .başımın üstünde yeriniz var.size börek falanda yaparım ben aslen göçmenim .yani izmirliyim ama makedonya göçmeniyim arnavut böreğimizden yaparım size.hadi gelin cokacimcoookcokacimcoook

teşekkür ederim arkadaşlar hepinize desteğiniz ve güzel dilekleriniz için sağolun beni ancak sizler anlarsınız

kızlar ben çıkıyorum koçişim gelicek birazdan masayı hazırlayım .öpüldünüz yarın görüşürüz kuşlar.

az biraz çektim vildoşum oda şöyle adam gibi çekilmiyoki koltukları görüverin bari tabi becerebilirsem-tatlicadiarzu-

güle güle beryalcim yarın görüşmek üzere hoşçakal... esen kal ...bizde kal...!

az biraz çektim vildoşum oda şöyle adam gibi çekilmiyoki koltukları görüverin bari tabi becerebilirsem-tatlicadiarzu-

görek bakalım fikir edinecem inşallah
gerçi ben almak istediğim koltukları buldum ama alana kadar 10 kere fikir değiştiririm:roflol:

Back
X