Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vildoşş kız sende halı hastalığımı var)))valla deri halıda güzel ama ne bilim kokuyor biraz onlar..yatakodasında peluşlarda çok hoş benım oturmaodamda var peluş halı kırmızı renk...onuda biara koyayım..yumoş yumoş böyle ekzantrik bi hava verir yatakodasına çeker insanı vallaa...benim yatakodası halılarım çeyizimden klasık hereke halısı..amann valla babamın hediyesi diye serdim kırk yılda eskimez şimdi o herekeler...yumoşlardan istiyodum ben krem rengii)))))))
dilooşşş şimdilik resmi koy bekliyorum sonra ayrıntılıda atarsın

valla yaptım canım ama nasıl oldu bilmem -tatlicadiarzu-[/QUOTE]

woowww beeee)))))))))süperrrr kızz)))kokoş koltuklarmış valla bayıldım ya gümüş rengiine hastayım evde...sonradan keşfettim bende evde gümüşün yakıştığını geç kalmış oldum tabii.....sen buna halımı bakıyosun kuşum

Son düzenleme:
kıs koltukların süper benim beğendiğimde arstilde bunun kahvesiydi ve taşlısı
güle güle oturun canım
ben kahve tonlarında istiyom kociş gri siyah istiyodu akşam gösteriyim kesin bayılır

Son düzenleme:
woowww beeee)))))))))süperrrr kızz)))kokoş koltuklarmış valla bayıldım ya gümüş rengiine hastayım evde...sonradan keşfettim bende evde gümüşün yakıştığını geç kalmış oldum tabii.....sen buna halımı bakıyosun kuşum
evet güzelim gerçi bu eve halıda koysam bişeye benzemez koltuklar taşlı falan güzel yatak odasıda öyle eşyalarımı severek aldım ama bu evde pek güzel durmuyo yakıştıramıyorum hele bi kendi evime geçersem süprizzzzz

bu rengede geçenlerde baktım nasıl halı bulucam bu peluşlardan korkuyom ben nasıl temizlenecek diye -tatlicadiarzu-

akkaya koltuğun sitesine gir vildoşum orada var daha ne çeşitler
bu arada teşekkür ederim :utangac:

diloşşş ne dicem bu koltuklara şöyle siyahın içinde gümüş simli s şeklinde halılar oluyor ya böyle deniz dalgası gibi gümüşleri kalın kalın atılmış....çok şık dururr ben o halılardan görmüştüm yerini bulurum istersen nerde satıldığını...
yada gümüşün içine siyah sim...süper şık olur...canım bide o ortadaki pufa dantel örtü yapmışsın o olmamış canımcım...

vildoşş kız sende halı hastalığımı var)))valla deri halıda güzel ama ne bilim kokuyor biraz onlar..yatakodasında peluşlarda çok hoş benım oturmaodamda var peluş halı kırmızı renk...onuda biara koyayım..yumoş yumoş böyle ekzantrik bi hava verir yatakodasına çeker insanı vallaa...benim yatakodası halılarım çeyizimden klasık hereke halısı..amann valla babamın hediyesi diye serdim kırk yılda eskimez şimdi o herekeler...yumoşlardan istiyodum ben krem rengii)))))))
dilooşşş şimdilik resmi koy bekliyorum sonra ayrıntılıda atarsın

yes baby halı tutkum var
çünkü senelerce hep eski moda halılarla oturdum
fikir alırım yeni bi halı alacam zaman sizden
şimdi shaggy lerin borcunu ödüyom

kıs kızımın odası peluş pufidik pufidik ama oda hemen kirleniyo yapışıyo tüyleri
yatak odasına ne dayanacakki

diloş bizim burda park city center var ...orda tam bu koltuklara göre halı var gel bi bak :roflol::roflol:

aslında ev halıfleks ya ondan öldürüyor mobilyayı...ya bayıldım tatlışım güle güle oturun çook zevklisin...
biz devamlı salonda oturduğumuzdan taşlı koltuk almadım kopar çıkar uzanır yatarız batar falan diye..
o yüzden kahve seçtim ...devamlı salonu kullanıyporuzz
bide peluşlar çok ayakaltı yerde kullanışlı değil canım...yatakodasında falan hoş durur ama salonda falan içine kırıntı alıyor)))

diloşşş ne dicem bu koltuklara şöyle siyahın içinde gümüş simli s şeklinde halılar oluyor ya böyle deniz dalgası gibi gümüşleri kalın kalın atılmış....çok şık dururr ben o halılardan görmüştüm yerini bulurum istersen nerde satıldığını...
yada gümüşün içine siyah sim...süper şık olur...canım bide o ortadaki pufa dantel örtü yapmışsın o olmamış canımcım...
canım o dantel değilki normal parlak gri boncuklu örtü ama hoş görünmüyorsa kaldırırım senimi kırcam :jeyyar:
halıda evet olabilir ama şekli şemali bozulmıycak bişey istiyorum iki gün sonra simleri falan gitmesin

girdim akkaya koltuğa
florya ve delgadoya bayıldım beeeennn
benim olsunlar noluuuunnn

aslında ev halıfleks ya ondan öldürüyor mobilyayı...ya bayıldım tatlışım güle güle oturun çook zevklisin...
biz devamlı salonda oturduğumuzdan taşlı koltuk almadım kopar çıkar uzanır yatarız batar falan diye..
o yüzden kahve seçtim ...devamlı salonu kullanıyporuzz
bide peluşlar çok ayakaltı yerde kullanışlı değil canım...yatakodasında falan hoş durur ama salonda falan içine kırıntı alıyor)))
oonunda kolayı var canım yaslanırken yastığın öbür yüzünü çeviriyosun o yüzü taşlı değil sırnaşık şey
bir de halıfleks dediğin gibi ondan ama napcan laminat yokki normal tahta yüzden sermişler benim haberim bile yoktu :sm_confused:
Aman bende vildoş gibi ev değiştirirsem rahata ererim :sm_cool:

canım o dantel değilki normal parlak gri boncuklu örtü ama hoş görünmüyorsa kaldırırım senimi kırcam :jeyyar:
halıda evet olabilir ama şekli şemali bozulmıycak bişey istiyorum iki gün sonra simleri falan gitmesin

ben o halıların resimlerinden bulunca göndereyım sana bebişim ya..hangi markanındı hatırlamıyorum ..izmiryolundaki halı vitrininde görmüştüm halıcamı neydii eve giderken bi bakim markasına sonra siteden buluruk))))) o simli ip galiba...

buarada bizde kiradayız canlarım...işallahh ALLAH BıZEDE EV SAHıBı OLMAYI NASıBETSıN...bizim aslında ev var ama kirada çok küçük diye kiraya verdik...şimdi para biriktiriyoz))))

diloş seninki napolimi canım bide fiyatı ne kadar
evet canım aslında o fasulye modeli daha çok güzeldi ama onun teklileri sandalye tipiydi hoşlanmadım
buarada bu modelleri ne renk istersen o renkten yapıyolar burda sen model seçiyosun birde kumaşını yani onlar aynısını yapıyolar
buarada bunun fiyatı 1.500 dü ama normal piyasada 3 e yakınmış burası inegöl ya biliyon mobilya cenneti fabrikadan yarı fiyatına alıyosun :jeyyar:

buarada bizde kiradayız canlarım...işallahh ALLAH BİZEDE EV SAHİBİ OLMAYI NASİBETSİN...bizim aslında ev var ama kirada çok küçük diye kiraya verdik...şimdi para biriktiriyoz))))
Bizim evde büyük aslında çok güzel ama cerrahta canım ya bilirsin belki hiç aktif bir yer değil okulada uzak ondan burdayız :çok üzgünüm:

Back
X