Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim o mesajının altında edıt var oraya bas sonra değiştir işte mesela ben gibi ........... noktaya bas delikafaduldendilnur sil dedin ya nasıl siliniyodu canım kaldı senın koltuklar bende))))
hamile kalma konusunu aştık resmen bebek odası baksak neyse ne))))))))
Vildoşum herşey olur yeterki huzurumuz olsun şimdilik bişey istemiyom ama evime gerçersem acısı çıkacak bugünlerin hele kadroya geçse benimkisi![]()
tamam canım sağol yoktur herhalde bakmadım ama -tatlicadiarzu-1536 . sayfadaydı resmın sildim bak)))) oldu yaniii başka varmıydıacaba
canım selra kaç gündür leke görüyon test yaptınmı çok sters yapma ondan olabilir olmayışın kendini rahat bırak gevşeeeeeeeeeeeeee bak nasıl ya bebiş yeda kırmızılar geleceksengözlerimebaksanab
güle güle nilüfer
başka halı modellerinde buluşmak üzere hoşçakal
kocisi gönderdim test aldırdım.yarın sabah yapayım bakalım.adetimden 3 gün gecmis gibi olcak ama hadi bakalım.bu arada kahve rengi akıntı hala devam ediyor
soğan kürüü yapmışmıydın selraaaaaaa
selraaaaaa canım işallah müjdeyi verriirsinnnnn))))))))sabah haberini bekliyorum canım okiii...:lepi:
yatım bu ay 15 gün yaptım.dün bitti.ölüm gibi birseysoğan kürüü yapmışmıydın selraaaaaaa