Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Vildoşum herşey olur yeterki huzurumuz olsun şimdilik bişey istemiyom ama evime gerçersem acısı çıkacak bugünlerin hele kadroya geçse benimkisi :delphin:

alıntı yaptığın koltuklu mesaja gelecen edite basacan çıkan yeri silecen kaydete basacan ok bu kadar

dilnur sil dedin ya nasıl siliniyodu canım kaldı senın koltuklar bende))))

hamile kalma konusunu aştık resmen bebek odası baksak neyse ne))))))))
güzelim o mesajının altında edıt var oraya bas sonra değiştir işte mesela ben gibi ........... noktaya bas delikafadulden

Vildoşum herşey olur yeterki huzurumuz olsun şimdilik bişey istemiyom ama evime gerçersem acısı çıkacak bugünlerin hele kadroya geçse benimkisi :delphin:

evet canım herşey olur allahın izniyle:delphin: off of eski günler geldi aklıma
nerden nereye geldim hayat hikayemi bi duysanız iyi sabır varmış bu hatunda dersiniz:delphin::delphin:

1536 . sayfadaydı resmın sildim bak)))) oldu yaniii başka varmıydıacaba

güle güle nilüfer
başka halı modellerinde buluşmak üzere hoşçakal

Ah vildoşum benim ya kız dertleşmek isterdim hee
Ama gözleme yapcam ya çıköak zorundayım yemeye gelin emi öptüm sizi Şeniz

canım selra kaç gündür leke görüyon test yaptınmı çok sters yapma ondan olabilir olmayışın kendini rahat bırak gevşeeeeeeeeeeeeee bak nasıl ya bebiş yeda kırmızılar geleceksengözlerimebaksanab

kocisi gönderdim test aldırdım.yarın sabah yapayım bakalım.adetimden 3 gün gecmis gibi olcak ama hadi bakalım.bu arada kahve rengi akıntı hala devam ediyor

ben kendi resmimi sildim ama diloş diğerlerini silemiyormuyum alıntıları..benim ev kaldı anacım)))))))

kocisi gönderdim test aldırdım.yarın sabah yapayım bakalım.adetimden 3 gün gecmis gibi olcak ama hadi bakalım.bu arada kahve rengi akıntı hala devam ediyor

selraaaaaa canım işallah müjdeyi verriirsinnnnn))))))))sabah haberini bekliyorum canım okiii...:lepi:

diloş geniş bi zamanımızda derleşiriz
naber selra kıs bunalımlı arkadaşım

çıkar ya belki belli olmas canım kiminde çıkıyo..sen bi yap 3 gun sora yine yaparsın...

ulem çıkamadım kısss vildoş meraktan işte selranın cevabı bekledimdi)))))))))))))
neyse bana kapa hadi diyip duruyolar işi ne çok seviyosun diyolar hehehe))))))))))))
gizli gizli yazıom burda ne haltlar çeviriyorum heeee)))))))))))))
hadin öptüm canlarım

Back
X