Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beryalcim sen neler yapıyorsun burda hava çok güzel bodrumda havalar nasıl
meraba arkadaslar
herkse selam
benim su 3 ay adetim gememistiya sebebini ogrendim ve gercekten cook kotuyum
neymiş canımmeraba arkadaslar
herkse selam
benim su 3 ay adetim gememistiya sebebini ogrendim ve gercekten cook kotuyum
çok güzel canım güneşli ama ben evdeyim pencereden bakmakla yetiniyorum .
geçer glüm geçer biraz sabret sende yakında nohutunla bodrumun tadını çıkarırsın hele biraz sabret şekerim
anam çok ama çok geçmiş olsun canım allahtan dileğim çacbucak ayağa kalkarsın güzelimyaaa vallahi daha 4 ay once baktilar bir problem yok dediler kist varmis ve yirtilmis ve 3 gundur yataktayim kasiklarim karnim agriyor;persembe gunu rahatsizlandim acile gittim kanda bir problem yok dedi doktor idrarda da bir sey cikmadi.radyolojiye gonderdiler ondanada bir sey cikmadi doktorlar scannere yolladi turkce nasil geciyor bilmiyorum lazerli bir makinanin icine soktular karnim rahimim ve gogsumden .orada anlasildi kistin oldugu ve heryerim agriyo kriz gibi agri girmesi de kistin yirtilip suyunun mideme akmasiymis: doktor agri kesici verdi bes gun agri kesicileri kullancam eger ilaclar etkisini gosterirse hapla tedavi yoksa ameliyatla alacaklar.yaaa cook kotuyum.gecen4 ay once gittigimizde scanner makinasindan gecseydim belki gounurdu radyolojide kanda hic bir sey cikmadi /simdi elim kolum bagli dua ediyorum sagligima kavusmak icin dua edin kizlar bana
kuzum nasılsınslmlar nasılsınz hanımlar ekınce çok geçmiş olsun canım çok uzuldum senn adına allah sıfanı versın
beryalcim izmire gelmekle en iyisini yaparsın bu arada banada beklerim tabi gelebilirseniz hem tanışırızda
kuzum nasılsın
inşallah canım bende tanışmayı çok isterim .
yaaa vallahi daha 4 ay once baktilar bir problem yok dediler kist varmis ve yirtilmis ve 3 gundur yataktayim kasiklarim karnim agriyor;persembe gunu rahatsizlandim acile gittim kanda bir problem yok dedi doktor idrarda da bir sey cikmadi.radyolojiye gonderdiler ondanada bir sey cikmadi doktorlar scannere yolladi turkce nasil geciyor bilmiyorum lazerli bir makinanin icine soktular karnim rahimim ve gogsumden .orada anlasildi kistin oldugu ve heryerim agriyo kriz gibi agri girmesi de kistin yirtilip suyunun mideme akmasiymis: doktor agri kesici verdi bes gun agri kesicileri kullancam eger ilaclar etkisini gosterirse hapla tedavi yoksa ameliyatla alacaklar.yaaa cook kotuyum.gecen4 ay once gittigimizde scanner makinasindan gecseydim belki gounurdu radyolojide kanda hic bir sey cikmadi /simdi elim kolum bagli dua ediyorum sagligima kavusmak icin dua edin kizlar bana
eşimn sperm tahlıllerı çıkmıştı sayısı çok ıyı 85.000.000 ama hareketlılık %2 miş ıyı deıl kotude deıl dedı yanı 85.000.000 % 2 16.000.000 falan oluyo eğer sabredersenz bı ıkı ay daha deneyelım dedı eşime klomen verdı onmlı bı şey deıl korkmayın dedı strs yapmayın dedı yok bız sabredemıyorz dersenz bu ay geçtıkten sonra aşılama yaparız dedı ben doğal yolla olsun istıyorum ama[/QU
canım benim aşılama çok erken senin için şöyle 6 ay falan daha bekleyin bence.ondan sonra aşılamaya geçin .sen kafana takma rahat ol ve eşine de moral verki rahat olsun eşinde.herşey sende bitiyo unutma çok düşünmemeye çalış.rabbim zamanı gelince zaten yolluycak meleğini.:1hug: