Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heheee elini korkak alıştırma kuşum bol bol ver millete arada benide gör unutma bu sözüm burdaki herkese pamuk eller repe vildoşumun lafını çaldımsırnaşık şeyoy teşekkür ederim canımın içi.:1hug:
hhımmm şimdi anladım ama benim çok az küscem ya bana da verin bakemmm.
çitos yaptım sana :lepi:
heheee elini korkak alıştırma kuşum bol bol ver millete arada benide gör unutma bu sözüm burdaki herkese pamuk eller repe vildoşumun lafını çaldımsırnaşık şey
ben cok kotuyum kızlar yaa Allah rızası ıcın bana yardım edın 2 aksamdır sancılarla uyanıyorum sanırım gaz sancısı ama ben hayatımda bu kadar sancı cekmedım anlamadın yaa cok kotuyum mıdem de cok agrıyo napayım kızlar ya daha once bole bısey yasayanınız var mı bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olun cok sancıyo dogrulamıyorum bıle
hg hlymms,ayla,benbilirim,sara,nassınız iyimisiniz sengözlerimebaksanab
sağolasın tatlım ŞenizŞenizŞenizcıtosum gecmıs dogum gunu kutlu olsun ıyıkı varsın ıykı aramızdasın mutlu yıllar
hg hlymms,ayla,benbilirim,sara,nassınız iyimisiniz sengözlerimebaksanab
günaydınlar kızlarrrkaydirigubbakcemile5
hb iyiyim sizlerde iyisinizdir umarımhepinise günaydın kıslar.... hoşgeldinis .... Şeniz
ewet canım vildoşuma katılıyom üşütmüşündür cnm kendini sıcak tut:teselli:hb tatlım ben kotuyum cnm yaa dehset sekılde gaz sancım var
&ayla& hoşgeldin cnmŞeniz
sara ne yapıyon geçmişmi okuyon boş ver son sayfaya gel yaw
pinkrose ablam sendemi geçmiş okuyon:jeyyar:
şu fakire bi sadaka:çok üzgünüm:
hlymms cnm belki ayağını üşütmüşsündür
ayaklarını sıcak tutmayı dene
ayağının altına termos koy bakalım biraz öyle yat dinlen
bide eğer gaz sancısı olduğundan eminsen 1 tatlı kaşığı kimyonu 1 su bardağı suda 2 taşım kaynat
dinlendir suyundan biraz iç iyi gelir cnm
SAĞOL CANIMCIMŞenizŞenizsara hb canım
geçmiş doğum gününde kutlu olsun citos nice mutlu senelere