Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hg hlymms,ayla,benbilirim,sara,nassınız iyimisiniz sengözlerimebaksanab

cıtosum gecmıs dogum gunu kutlu olsun ıyıkı varsın ıykı aramızdasın mutlu yıllar

ben cok kotuyum kızlar yaa Allah rızası ıcın bana yardım edın 2 aksamdır sancılarla uyanıyorum sanırım gaz sancısı ama ben hayatımda bu kadar sancı cekmedım anlamadın yaa cok kotuyum mıdem de cok agrıyo napayım kızlar ya daha once bole bısey yasayanınız var mı bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olun cok sancıyo dogrulamıyorum bıle

abooo valla aynı sancı ve mide ağrısını bende 10 gün önce çektim, ya öldüm öldüm dirildim dr.a gittim bişide çıkmadı sonra kendiliğinden geçti, sanırım kullandığımız o ileçlerdan yapıyor çünkü bende hiç öyle sancı ve ağrı çekmemiştim, çok geçmiş olsun şeker,,,

hlymms cnm belki ayağını üşütmüşsündür
ayaklarını sıcak tutmayı dene
ayağının altına termos koy bakalım biraz öyle yat dinlen

bide eğer gaz sancısı olduğundan eminsen 1 tatlı kaşığı kimyonu 1 su bardağı suda 2 taşım kaynat
dinlendir suyundan biraz iç iyi gelir cnm

&ayla& hoşgeldin cnmŞeniz

sara ne yapıyon geçmişmi okuyon boş ver son sayfaya gel yawkaydirigubbakcemile4

pinkrose ablam sendemi geçmiş okuyon:jeyyar:
şu fakire bi sadaka:çok üzgünüm:

&ayla& hoşgeldin cnmŞeniz

sara ne yapıyon geçmişmi okuyon boş ver son sayfaya gel yawkaydirigubbakcemile4

pinkrose ablam sendemi geçmiş okuyon:jeyyar:
şu fakire bi sadaka:çok üzgünüm:

yawww hemşom senin bi cücüğün falan varmı yoksa tedavi mi görüyorsun?
Anadolu hastanesinde mi gidoorsun anlat bağalım :delphin:

hlymms cnm belki ayağını üşütmüşsündür
ayaklarını sıcak tutmayı dene
ayağının altına termos koy bakalım biraz öyle yat dinlen

bide eğer gaz sancısı olduğundan eminsen 1 tatlı kaşığı kimyonu 1 su bardağı suda 2 taşım kaynat
dinlendir suyundan biraz iç iyi gelir cnm

sagol vıldancım deyıyım ben bunu
bende acaba usuttummu dedım aksam yatmadan sobatı ıyıce yaktım coraplarımıda gıydım ıhlamur falanda ıctım ama banamısın demedı gunduzlerı cok olmuyo ama yataga gıreyım hemen baslıyo anlamadım yaa nasıl seydır
bende daha once gastrıt vardı ama gıc bole sey yasamamıstım belkı ondan olabılır

kız vildoş ikidebir yaşlısın deme 3 ay sonra senide görücez ozaman bende senle dalga geçerim bak :mymeka: 7 HAZıRAN UNUTTUM SANMA

sağol vıldan günaydın .tmm varsa kalsın:))
çok üzğünüm burda test yapamdım daha var ama adete 4gun var ama ara arar acıalr hissettryor olacam adet.ve inanılmaz üzğünüm ben anne olamıcam bunu anladım emınımmmmmmmmmm:((((((((((((8

Back
X