Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inş hamişsindir canım dualarım herkes için gercekten gece mutlaka hepimiz için dua ediyom canım benim gastrit var midemde acaba bulantım ondanmı diyom hiç bişi yieysim gelmiyo bişi yiyim midem kalkıyo sanki ama ben yani nie olmuyo die düşünmüyom kafama takmıyom acaba demiyom yani psikolojik olarak deildir diyorum ya midemle yada başka bi sorunum var :çok üzgünüm:

gastrıt bende de var cnm o gercekten ole yapıyo dogru duzgun bısey yıyemıyosun bulantı yapıyo

yok escales benım umudum gectı cok mutsum ama bellıe tmıyorum hayatta hereyeı zor elde elde ettım birkesre kolayolsa sasarım al buda öle olcak sorunlu olucak anladım canım sıkkın anne olamıcam

kız ağzından yel alsın böyle olcağın varsada gecikirrr
hem bende sendenim ne istedimse hep tırnaklarımla kazıya kazıya ulaştım aha bu da öyle olcak belli ki olsun ama olsun yani:emir_bebek:

off fmavıs ıns ya benım kendımden umudum yok suan uzaktayım ben annemlere geldım.sen hamıle olursun ama ben olamam sana dair umudum var

canım neden umudunu kestin neden olamıcakmıssın canım yaa sanki hiç biçare yok gibi konusuyon bunu bilinçaltından at başka seyler düşün olacagına gercekten inan bak olucak gercekten

keşe olsa am neden olmadı kaç ay gectı nedne olmadı moralım bozuldu gene adet agrıalrı hissetmeye basladım üzülmeye basladım

keşe olsa am neden olmadı kaç ay gectı nedne olmadı moralım bozuldu gene adet agrıalrı hissetmeye basladım üzülmeye basladım

ne zamandır deniyodun kusura bakma canım cabuk unuttuyom tanıyana kadar böle sorarım tedavi filan görüyomuydun ben normal yollardan deniyom şimdilik herhangi bi tedavi yada dr görünmedim inş kısmetizmizse oda olur canım allahtan ümit kesilmez

e bak bende öyleyim o kadar ilaç tedavi nafile ama umudum hep var rabbim ol desin olacak canımmm
umutsuz olursan üzgün bebek doğurursan he gül birazcık sabırlı ol kız

citoss h.g. canım doğum gününü kutlamışmıydım hatırlamıyom ablam nice mutlu senelere doğüm gunun kutlu olsun

zuzu sen ne durumdasın kendınden bahsdermısın bıraz cnmm

canım ben 2007 aralıktan beri doktorlardayım yumurtlama bozukluğum var çatlamıyo yumurtalarım kolay kolay eşimde sayı ve şekil normal ama sperm ömrü bir gün yani tutturmamız çok zor olucak ..
rahim filmi çektirdim tüplerim normalmiş iki ay önce aşılamam tutmadı ilkti şimdi bu ay bi tüp bebek merkezine danışıcam napmalıyım diye
aşılamam yapıldıkdıktan 12 gün sonra kart yedim
doktorum bi daha yapmayalım dedi şimdi başka doktorlara danışcam işte böyle

ben biliirim canım mesleğin çok bağağrıtıcı bi meslek calıyomusun sakın kendini üzme streten uzak dur ama çalışıyosan stresten kurtulman zorr oda etkiler iş temposu ağırsa eğer zamanın kötü geçiyosa şirkette oda etkiler canım

Back
X