ben pc başında tıkınıyom citos mutfakta tıkınıyo
yani kahvaltı yapıyok elim dolu yazamıyom:roflol:
tamam ablam afiyet şeker olsun doyun öle gelin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol::roflol:aynen :roflol::roflol:sırnaşık şey
mavis 2 yıldır calışmıyorumm evdeyım sınava calıştım kamuya gecıyorum ıns 2haftaya rahat edecem .ama işim zor haklısın ama evdeyım saun evdeyken olsun dedım ama olamdı napoıyım sansım yok
yok doktora gitmedım tedavı olmuyorum gittim normal dedı 1sene dolamdan tedavı olmazmıs .eylülden eberdıır istiyorum
mavis 2 yıldır calışmıyorumm evdeyım sınava calıştım kamuya gecıyorum ıns 2haftaya rahat edecem .ama işim zor haklısın ama evdeyım saun evdeyken olsun dedım ama olamdı napoıyım sansım yok
ben dün bazılarının doktora git bi sorunun yoksa bi kaç yıl bekle öyle yaparsın demeleri üzerine bu sabah doktora gittim geldik demin sizce ne oldu tahmin ben zaten hamileymişim şoktayım şuanda hiç istemiyodum ya nasıl oldu ya =(((
ben dün bazılarının doktora git bi sorunun yoksa bi kaç yıl bekle öyle yaparsın demeleri üzerine bu sabah doktora gittim geldik demin sizce ne oldu tahmin ben zaten hamileymişim şoktayım şuanda hiç istemiyodum ya nasıl oldu ya =(((