göster göster:lepi::lepi:
göstericemde buraya nasıl resim ekleniyo bulamadım bi türlü:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göster göster:lepi::lepi:
yoook sara olmaz canım resmen cana kıymak
onun kalbi atıyo şu anda
hem allahın gücüne gider birdahada vermeyebilir
allah korusun boşver kıs alışmak zorundalar
sen aldırmaya falan kalkışma allah o bebeğin sevgisini kalplerine koysun çok sevsinler inşallah:ecrin_bebek: anam bak kıs annesi nasıl emzik emiyo uy uyyy:ecrin_bebek:
teknik destek bölümünden kk ya resim eklemek var canım bi göz at
resimde ki sensen beğenmeyen halt etmiş :roflol:
baksana anacım insanı bebeği olduğuna olacağına pişman ediyolar.kızıda üzüyolar sevinemiyo napsın .kocada çekmiş gitmiş baksana üzülüyo.
sende varya akicim( yani kocanın ismi ama )neyse akicim sen de niye iyi korunmadın korunma yöntemini sağlam seçmedin .madem biliyosun kocan istemiyo hemen .bak şimdi daha zor madem 2-3 yıl istemiyodun sağlamcana korunacaktın bak biz istiyoz diye tam tersi döşüyoz kürleri
heeeeeee pekte gençmişsiniz
baksana anacım insanı bebeği olduğuna olacağına pişman ediyolar.kızıda üzüyolar sevinemiyo napsın .kocada çekmiş gitmiş baksana üzülüyo.
sende varya akicim( yani kocanın ismi ama )neyse akicim sen de niye iyi korunmadın korunma yöntemini sağlam seçmedin .madem biliyosun kocan istemiyo hemen .bak şimdi daha zor madem 2-3 yıl istemiyodun sağlamcana korunacaktın bak biz istiyoz diye tam tersi döşüyoz kürleri
yaa avatarına ekle kaldırırsın yine kaldırmak istiyosan
şimcik sen beni bu halimle beğenmiyonmu vildoş aşkolsun:1closedeyes:![]()
kıssssss allah seni ne yapmasın :roflol::roflol::roflol:şimcik sen beni bu halimle beğenmiyonmu vildoş aşkolsun:1closedeyes:![]()
slm kızlar bayağı oldu girmeyeli buraya.dize bi sorum olacak ne olur cevap bekliyorum.adetime 10 gün vardı ama dünden beri adet olmuş gibi kanamam oldu ve hala devam ediyor dr aradım korkulacak bir şey yok dedi ara kanama o dedi.yarına kadar devam ederse gel dedi. peki bu ara kanama çocuğa engel olurmu yani merk ettiğim bu ayki çalışmalar boşamı gitti çok üzüldüm ya inş öyle değildir cevp bekliyorum kızlar
kıs avatarıma muhsin yazıcıoğlunu koyduydum...onu desteklediğimden değil hemşerimiz diye 1 günlüğüne:jeyyar:
uyarı aldım:mymeka: bidaha koyarsam gözümün yaşına bakmıycaklarmışkafamçokkarıştı