Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kıslar hazır resim eklmişken sislerle bir kaç çizimimi de paylaşmak istedim :lepi:

Son düzenleme:
triyandafil allah bağışlasın yiğenini pekte sevimliymiş:nazar:

escales hg cnm

ya kızlar bugün siz bana küsmüsünüz yazıyorum kimse cevap yazmıyor kız bir saatte beni unutuyormunuz hemenceceik

okyanus gelmiş inanamıyom hayırdır hangi dağda kurt öldü sen buraların yolunu bilirmiysin...örgücü dükkanımı açtın hıı söle söle söleeee

bizmi eğer bizden bahsediyosan koymayı becermişim demek=)
heee sizden pek te güzelsiniz ikinizde hemde çok genç valla bilemiyorum en güzeli tekrar tekrar konuşmak en güzeli
slm kızlar bayağı oldu girmeyeli buraya.dize bi sorum olacak ne olur cevap bekliyorum.adetime 10 gün vardı ama dünden beri adet olmuş gibi kanamam oldu ve hala devam ediyor dr aradım korkulacak bir şey yok dedi ara kanama o dedi.yarına kadar devam ederse gel dedi. peki bu ara kanama çocuğa engel olurmu yani merk ettiğim bu ayki çalışmalar boşamı gitti çok üzüldüm ya inş öyle değildir cevp bekliyorum kızlar

sumoş nerdesin cnm sen yaa acaba yerleşme kanamasımı ayyyyyyyy pek güzel olur inş öyledir.nasılsın bakiyim niye girmedin kk yaa

akinobebii cnm bi manyakmı çatlamı ne içerde oturuyo demiştin kimdi o çatlak yada manyak:uhm:

eee kızlar resmimi koydum cevap virmrdiniz çok sexyim dimi naniknanik

kıslar hazır resim eklmişken sislerle bir kaç çizimimi de paylaşmak istedim :lepi:

bunlara sana mı ait anacım sana aitse valla ressam sın ayol sen.
ya kızlar bugün siz bana küsmüsünüz yazıyorum kimse cevap yazmıyor kız bir saatte beni unutuyormunuz hemenceceik
heeeeeeee küstük bizi niye götürmedin yemeğe biz buralarda sefilşakkıdı

herzamanki gibi formundasın yine şekerim şu diyetini bizimlede paylaşsana benimde 45 kilo kadar fazlam var
45 kilo verirsem heralde kemiklerim anca 25 gelir tam olurumsırnaşık şeysırnaşık şey

citos sağa yazdıydımlülülülülülü

Back
X