bizmi eğer bizden bahsediyosan koymayı becermişim demek=)
ıkınızde guzel ınsanlarsınız bu karısımdan bence guzel bı bebek olur cok kucuk gorunuyonuz kac yasındasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizmi eğer bizden bahsediyosan koymayı becermişim demek=)
Slm Şekerler ben geldİm anacım
heee sizden pek te güzelsiniz ikinizde hemde çok genç valla bilemiyorum en güzeli tekrar tekrar konuşmak en güzelibizmi eğer bizden bahsediyosan koymayı becermişim demek=)
slm kızlar bayağı oldu girmeyeli buraya.dize bi sorum olacak ne olur cevap bekliyorum.adetime 10 gün vardı ama dünden beri adet olmuş gibi kanamam oldu ve hala devam ediyor dr aradım korkulacak bir şey yok dedi ara kanama o dedi.yarına kadar devam ederse gel dedi. peki bu ara kanama çocuğa engel olurmu yani merk ettiğim bu ayki çalışmalar boşamı gitti çok üzüldüm ya inş öyle değildir cevp bekliyorum kızlar
hg kızz kac saat oldun nerde kaldın sen
bu kadar uzun yemek mı yenır maasından kesıcıgız
triyandafil allah bağışlasın yiğenini pekte sevimliymiş
escales hg cnm
ya kızlar bugün siz bana küsmüsünüz yazıyorum kimse cevap yazmıyor kız bir saatte beni unutuyormunuz hemenceceik
eee kızlar resmimi koydum cevap virmrdiniz çok sexyim dimi naniknanik
akinobebii cnm bi manyakmı çatlamı ne içerde oturuyo demiştin kimdi o çatlak yada manyak:uhm:
triyandafil allah bağışlasın yiğenini pekte sevimliymiş
escales hg cnm
bunlara sana mı ait anacım sana aitse valla ressam sın ayol sen.
heeeeeeee küstük bizi niye götürmedin yemeğe biz buralarda sefilşakkıdıya kızlar bugün siz bana küsmüsünüz yazıyorum kimse cevap yazmıyor kız bir saatte beni unutuyormunuz hemenceceik
herzamanki gibi formundasın yine şekerim şu diyetini bizimlede paylaşsana benimde 45 kilo kadar fazlam var
45 kilo verirsem heralde kemiklerim anca 25 gelir tam olurumsırnaşık şeysırnaşık şey