Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hbmaviş nbr kız eve gitmek istiyorummmmm 12sınde yumrutlama gunum başlıcakk.dur salı bellı olucak ilaç gerekıp gerekmedıgı yara için kızlar ben dıyorumkı ben bu ayıda degerlendıreyım baktım adet oldum ozaman ilaçları alırım ne dersınız

sağol vıldancım iyidir hemserım nolsun annemlerdeyım 2 haftayı gectı evıme gecmek istiyorum yolda gözumde buyuyor :((( sınav sonuclarıda bugun yarın acıklancak streslıyım ya cok hersey üstüste geldi.sen napıyon hamılemısın kız sen dun yazdıkalrını okudum galıba hamılesın:) herkes gitcek ben kalıcam:((((((((88

hbmaviş nbr kız eve gitmek istiyorummmmm 12sınde yumrutlama gunum başlıcakk.dur salı bellı olucak ilaç gerekıp gerekmedıgı yara için kızlar ben dıyorumkı ben bu ayıda degerlendıreyım baktım adet oldum ozaman ilaçları alırım ne dersınız

olur anacım neden olmasın ama sananı zararı olmasın olmazsa bir doktorla konuş ondan sonra karar ver güzelim.

sağol vıldancım iyidir hemserım nolsun annemlerdeyım 2 haftayı gectı evıme gecmek istiyorum yolda gözumde buyuyor :((( sınav sonuclarıda bugun yarın acıklancak streslıyım ya cok hersey üstüste geldi.sen napıyon hamılemısın kız sen dun yazdıkalrını okudum galıba hamılesın:) herkes gitcek ben kalıcam:((((((((88

böyle diye diye kalcan valla burada canım yaaaaaaa...öffff saçmalamaaa...bence ilacını al ve tertemiz çalışmaya başla derim ben ..

hoşgeldin bebeişimm...güzel annişşş:CüvCüv: naber yavrucum ..canım canım özledim seni..
yarınmı gidiyon doktora nuroş...ikizlerine az kaldı desene ..çookk merakk ediyorum hayırlısıylaa belli olsun canımın içii:nazar:

Hoşbuldum tatlışım.. bende seni özledim canımcım yeni girebildim maaleseff.. benneyaptımki doktora pazartesi gidicem yarın dönüyoruz hep beraber bize gidicez kaydirigubbakcemile4 haftasonu öyle geçicek pazartesi günü gidicem doktora.. sen neler yapıyosun bitanem? keyfin yerindemi.. ohhhh yap şöyle bir kahve de çağır beni karşılıklı içelim canımcım :delphin: :delphin: :içelim:

vildancım h.g. canım ne var yok :1hug:

hoşbuldum canım iyilik ne olsun kendime iş çıkardım bugün nevresimleri yıkadım:jeyyar::jeyyar:

ayy canım inşallah yüksek puanlar alırsın :1hug: sende kafaya takmak için sebep ne kadar çok yawwCADIARZU

herkese selam arkadaşlar hepimizin cuması mübarek olsun:)

saol rufeydecim hoşgeldin cnma.s.

benbilirim kııız hamile olduğum kanısına nerden vardın
durhele bi aynaya bakıyım kirpiklerime

merhaba kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri katında hayırlısıyla kabul etsin bütün şekerler hamiş kalsın ve bebelerini kucağına alsın sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun kucaklar boş kalmasın hamişliği değil bebelerimizi konuşacağımız günler gelsin hayırlısıyla inşallah amin diyenler tez zamanda hayırla ve sağlıkla hamiş kalsın inşallah:))AMııııııııııN

:delphin: kirpikler normal görünüyo karışık kuruşuk değiller:delphin: ama epilasyon zamanı gelmiş baya bi sakalım bıyığım çıkmış:1closedeyes:

benbilirim geçmişi okuyamadığım için ilacın neden kullanacağını bilmiyorum ama yukarıdaki mesajını okuyunca rahimdeki bi yaradan bahsediyosun gibi geldi benimde vardı ilaç kullandım antibiyotik.Doktor 1 ay ilişki yasak dedi.Aynen doktorun dediklerini uyguladım. 2 ay sonra hamile kaldım. Bence böyle bişey varsa erteleme ve biran önce tedavini ol derim.

hoşgeldin hlymms anlat bakalım evde nasıl bir durum
var

cnm cok guzeel yaa kocıs gozumun ıcıne bakıyo aksam babamızdan bısuru sey ıstedık tabı bızım ıyı beslenmemız lazım demı

hlymms canım nasılsın nasıl gidiyo

guzel gıdıyo cnm sende yap artık su testı bak hamıssen ona gore beslenırsın degılsemde adetını beklersın cnm kafan rahat olur bole acabalarla cok stres olursun benım ıkıncı cızgı adetımden 1 gun sonra belırdı senınle aynıydı adetımız bugun 3. gunumuz yanı cıkabılır net cıkmasada sılık olabılır bence yap

hlymms geçmişi okuyor galiba anacım o yüzden cevap yazamıyor yani anlıyacağın şekercim kapsama alanı dışında şuan. :CüvCüv::CüvCüv:

evet cnm gecmısı okuyodum cok bırıkmıs ama nıhayet bıttı

herkese selam arkadaşlar hepimizin cuması mübarek olsun:)

hg cnm hepımızın cuması mubarek olsun ıns

Hoşbuldum tatlışım.. bende seni özledim canımcım yeni girebildim maaleseff.. benneyaptımki doktora pazartesi gidicem yarın dönüyoruz hep beraber bize gidicez kaydirigubbakcemile4 haftasonu öyle geçicek pazartesi günü gidicem doktora.. sen neler yapıyosun bitanem? keyfin yerindemi.. ohhhh yap şöyle bir kahve de çağır beni karşılıklı içelim canımcım :delphin: :delphin: :içelim:

ay pazartesiyemi kaldı canımcım yaaa...işallahh ikizdir bebişlerin))))
gel yemek yiyeylim önce sonra kahveleri içerikk..seninkine süt koyyim kız bi yandanda bebeişe gitsin...kaydirigubbakcemile3

Back
X