topik dolu dolu kimseden ses çıkmıyor yahu
bu arada h.g. benbilirim
bizimkiler ya geçmişi okuyorlar yada benim gibi fatura kesiyorlar anacım anca ikisinden biri şekercim bu arada halana geçmiş olsun dileklerimle git şekercim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topik dolu dolu kimseden ses çıkmıyor yahu
bu arada h.g. benbilirim
anacım ne bileyim açık görünüyorsun ama burda değilsin bende öyle dedim valla şekercim bu arada hayırlı cumalar can cağızım a.s.
bizimkiler ya geçmişi okuyorlar yada benim gibi fatura kesiyorlar anacım anca ikisinden biri şekercim bu arada halana geçmiş olsun dileklerimle git şekercim.
saol cnm sanada hayırlı cumalarŞeniz
hg benbilirim hemşom naber:1hug:
hbmaviş nbr kız eve gitmek istiyorummmmm 12sınde yumrutlama gunum başlıcakk.dur salı bellı olucak ilaç gerekıp gerekmedıgı yara için kızlar ben dıyorumkı ben bu ayıda degerlendıreyım baktım adet oldum ozaman ilaçları alırım ne dersınız
sağol vıldancım iyidir hemserım nolsun annemlerdeyım 2 haftayı gectı evıme gecmek istiyorum yolda gözumde buyuyor(( sınav sonuclarıda bugun yarın acıklancak streslıyım ya cok hersey üstüste geldi.sen napıyon hamılemısın kız sen dun yazdıkalrını okudum galıba hamılesın:) herkes gitcek ben kalıcam
(((((((88
hoşgeldin bebeişimm...güzel annişşş:CüvCüv: naber yavrucum ..canım canım özledim seni..
yarınmı gidiyon doktora nuroş...ikizlerine az kaldı desene ..çookk merakk ediyorum hayırlısıylaa belli olsun canımın içii![]()
vildancım h.g. canım ne var yok :1hug:
sağol vıldancım iyidir hemserım nolsun annemlerdeyım 2 haftayı gectı evıme gecmek istiyorum yolda gözumde buyuyor(( sınav sonuclarıda bugun yarın acıklancak streslıyım ya cok hersey üstüste geldi.sen napıyon hamılemısın kız sen dun yazdıkalrını okudum galıba hamılesın:) herkes gitcek ben kalıcam
(((((((88
herkese selam arkadaşlar hepimizin cuması mübarek olsun:)
hbmaviş nbr kız eve gitmek istiyorummmmm 12sınde yumrutlama gunum başlıcakk.dur salı bellı olucak ilaç gerekıp gerekmedıgı yara için kızlar ben dıyorumkı ben bu ayıda degerlendıreyım baktım adet oldum ozaman ilaçları alırım ne dersınız
hoşgeldin hlymms anlat bakalım evde nasıl bir durum
var
hlymms canım nasılsın nasıl gidiyo
hlymms geçmişi okuyor galiba anacım o yüzden cevap yazamıyor yani anlıyacağın şekercim kapsama alanı dışında şuan. :CüvCüv::CüvCüv:
herkese selam arkadaşlar hepimizin cuması mübarek olsun:)
Hoşbuldum tatlışım.. bende seni özledim canımcım yeni girebildim maaleseff.. benneyaptımki doktora pazartesi gidicem yarın dönüyoruz hep beraber bize gidicezhaftasonu öyle geçicek pazartesi günü gidicem doktora.. sen neler yapıyosun bitanem? keyfin yerindemi.. ohhhh yap şöyle bir kahve de çağır beni karşılıklı içelim canımcım
![]()
:içelim: