Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısn galiba.ben de 18 aylık evliym amageçen temmuzdan beri bekliyrm ama malesef....stresmiş.başka bişey çıkmadı testlerde.
belirti filan varmıydı canım üzme kendini elbet tutuncak bebişlerimiz bir gün
yok canım zaten üzülmeyecem allaha çok şükür sağlıklı insanlarız bazı insanların ne derdi var demi bizimki eninde sonunda olacak biliyorum inanıyorum ertık inş allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz
olmassam yaptırcam canım salı günü falandyd cnım kan tahlili fealn yaptınmıbelki onda çıkmayadabilr kan tahlili yaptırsaydın
ne adet belirtisi var nede hamilelik belirtisi
ne iş anlamadım oysa bu ay hiç stres yapmamıştım
incirde içmiştim 21 gün
bikaç gün içinde olmassam kan testi yaptrym diyorum
eveeet beklenen son....bu ay biraz daha fazla çalışmıştım...daha çok umutluydum dolayısıyla...ama boşş.şimdi adet oldum...yaa artık...neyse
evet canım kan tahlili yaptır bencede dıs gebelik idrarda çıkmıyo die biliyorum inş öle bişi deildir canım habersiz bırakma bizi
dyd inş hamilesindir canım
mavi gözlü kız bende çokmer ettim seni yarına kadr nasıl bekliyecen
bunu söylediğin iyi oldu canım bilmiyodum
salıya kadar olmassam yaptırym beklemeyim o zaman
ne olur ne olmaz
canım üzülme inanki herşeyde bir hayır vardırr
eveeet beklenen son....bu ay biraz daha fazla çalışmıştım...daha çok umutluydum dolayısıyla...ama boşş.şimdi adet oldum...yaa artık...neyse
haklısn hayatım ama bakalım ya neyse.Rabbim kötü düşüncelerden korusun.daha hiç düşünmicem demekki böyle olması gerkiyor