Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Hamile kalmak... 13-04-2009 14:41 hlymms sımdı oldu heralde

Evet tatlım oldu tsk ederim Şeniz

üzülmeyeyim diyorum ama olmuyo canım çok sıkılıyo yaa bütün arkadaslarım hamile onları kıskanmıyorum ama ne bilim içim bi tuhaf oluyo işte kızlar o kadar cok istiyorum ki anlatamam bekarken hep derdim hayatta en cok istediğim sey anna olmak diye ama olmuyo

demek seninde bi kızın var allah bağışlasın cnm kaç yaşında
isterler tabi bi kardeşleri olsun....inşallah rabbim verir birer tane daha bizlere:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gel gitme kıs yorulma hamiş hamiş bizde var veriyim ben sana

güle güle cnm inşallah güzel haberler verirsin sende zati halay çekesimiz var sende sebep olursun:teytey:

evet kızım var 6 yaşında anasınıfına gidiyor çok fazla kardeş istiyo inş. Allah isteyen herkeze nasip etsin canım gidemedim bi gideyim inş.halay çekeriz

dr gittim kan tahlilinde negatif cıktı

olsun canım..keşke olsaydı bende çok umutlanmıştım açıkçası ama herişte bi hayır vardır canımcım..bizimkilerinde bir günü var ..çalışmalara devam tatlışş..sonra bugünleride bir anı olarak hatırlarız çookk takma lütfen:nazar:

üzülmeyeyim diyorum ama olmuyo canım çok sıkılıyo yaa bütün arkadaslarım hamile onları kıskanmıyorum ama ne bilim içim bi tuhaf oluyo işte kızlar o kadar cok istiyorum ki anlatamam bekarken hep derdim hayatta en cok istediğim sey anna olmak diye ama olmuyo

Çok haklısın böyle hissetmekte senin gibi bizlerde aynı durumdayız merak etme ve sakın umudunu yitirme.Sadece inan ve çok iste İnşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
seninde bebek isteyen herkesinde dileği gerçekleşir birgün......

cnm o zaman esın hemen tedavıyı olsun

Back
X