Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

angel canım regl günüme daha var...ay sonuna doğruukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yumurtlama günüm bittiii daha yeniisırnaşık şeysırnaşık şey
heyecanmı yapıom kızz hiç farkında değilim...böyle oluyo işteee:utangac:

kızlarrrr bu sene ikiz senesiymişşşhihoyyythihoyyyt
okadar çok ikize hamile kalan oluyormuş kiii...ben öyle duydum

allah büyük be güzelim süpriz_mucizenin dediği gibi 10 yıl bebişi olmayanlar varya canım ki ben gördüm 10yıl beklemiş olmamış şuan 2 oğlu bbir kızı var kadının allah hayırlsını versin canım :CüvCüv:
ıNŞALLAH BEN BıLıYORUM KERETA EN YAKIN ZAMANDA GELCEK ANNESı ONU BEKLıYOR MıNıK KUŞUM OLCAK O BENıM HERŞEYıM OLCAK ÜZMÜCEK ALLAH NASıP EDERSE BU AY BENı GELCEK:asigim:

AY EVET ıKıZ YILIYMIŞ BENıM DEDEMDE ıKıZ AMCAMIN OĞULLARIDA BAKALIM NESıL ATLIYOMUŞ ATLAYAN NESıLı BEN TUTTURURUM BELKı ıNŞALLAH BıKEREDE ÇIKARI VERıRıMMM :nazar:

AY EVET İKİZ YILIYMIŞ BENİM DEDEMDE İKİZ AMCAMIN OĞULLARIDA BAKALIM NESİL ATLIYOMUŞ ATLAYAN NESİLİ BEN TUTTURURUM BELKİ İNŞALLAH BİKEREDE ÇIKARI VERİRİMMM :nazar:

benim eşimin ailesinde var bizde yok kızlar olurmu sizce hem nnesinde var hem babının ikizi var :CüvCüv::CüvCüv:

MAAŞALLAH İNŞALLAH SAĞLIKLI DOĞAR ESCALES ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN :nazar::nazar: :nazar:

bir örnek daha vereyim sana canım bir bayan vardı ikinci evliliğini yapmış ilk evliliğinde ciddi anlamda sorunlar varmış boşanma aşamasındayken kadın hamile kaldığını öğrenmiş gitmiş çocuğu aldırmış bir daha evlenmiş beş sene boyunca çocuğu olmamış kadın annemle bir doktora gitmiş rahimlerinde iltaihap mı olmuş öyl bir şey demişlerdi o zamanlar tabi bende küçüktüm kadın doktora gidiyor tedavi ile diyeyim sana canım iki ay içinde kadın hamile kaldı ve şuan üçüz bebeği var o zamanlar getirmişti kızları görseniz şaşarsınız adlarını çiğdem didem gizem koymuşlardı :CüvCüv::CüvCüv:

kızlar ben hala cok üzülüyorum yaa aklımdan hiç çıkmıyo ben ne yapcam evdede yanlızım

AY EVET İKİZ YILIYMIŞ BENİM DEDEMDE İKİZ AMCAMIN OĞULLARIDA BAKALIM NESİL ATLIYOMUŞ ATLAYAN NESİLİ BEN TUTTURURUM BELKİ İNŞALLAH BİKEREDE ÇIKARI VERİRİMMM :nazar:

bizim ailede de ikiz var :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayy işaallahhhh kızlar ne şirin oluuurrrr
benim eşimin ailesinde var bizde yok kızlar olurmu sizce hem nnesinde var hem babının ikizi var :CüvCüv::CüvCüv:

olabilir canımcım...ben şöyle duydum mesela senin ikizin olsaydı veya eşinin ikizi ...sizin olmazmışş...ama ailede varsa ikiz olma ihtimali yüksekk canımcım...
bizde maleseff hiçç yokkk(((( bende isterdimm vallaaa ..bi taşla iki kuş vurmakhihoyyyt

Back
X