Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıNŞALLAH BEN BıLıYORUM KERETA EN YAKIN ZAMANDA GELCEK ANNESı ONU BEKLıYOR MıNıK KUŞUM OLCAK O BENıM HERŞEYıM OLCAK ÜZMÜCEK ALLAH NASıP EDERSE BU AY BENı GELCEK:asigim:allah büyük be güzelim süpriz_mucizenin dediği gibi 10 yıl bebişi olmayanlar varya canım ki ben gördüm 10yıl beklemiş olmamış şuan 2 oğlu bbir kızı var kadının allah hayırlsını versin canım :CüvCüv:
dediğin gibi canım asıl iş inanmakta allah hepimize inanç kuvvetliliği versin canım bu arada allah bağışlasın canım ne kadarlık peki canım :CüvCüv:[/QUO
sağol canım.üçü bitirdik daha yeni.
bizim ailede de ikiz var :ecrin_bebek::ecrin_bebek:kızlarrrr bu sene ikiz senesiymişşşhihoyyythihoyyyt
okadar çok ikize hamile kalan oluyormuş kiii...ben öyle duydum
AY EVET İKİZ YILIYMIŞ BENİM DEDEMDE İKİZ AMCAMIN OĞULLARIDA BAKALIM NESİL ATLIYOMUŞ ATLAYAN NESİLİ BEN TUTTURURUM BELKİ İNŞALLAH BİKEREDE ÇIKARI VERİRİMMM![]()
AYYY HADı BAKALIM ıNŞALLAH BU AY HEPıMıZ ıKıZ KALIRIZbizim ailede de ikiz var :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
AYYY HADİ BAKALIM İNŞALLAH BU AY HEPİMİZ İKİZ KALIRIZ:CüvCüv: AMİNNNNN
MAAŞALLAH İNŞALLAH SAĞLIKLI DOĞAR ESCALES ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN![]()
![]()
BU NETTEKı HESAPLAYICILAR TUTUYORMU ACABA? OVÜLASYON TARıHıNıdediğin gibi canım asıl iş inanmakta allah hepimize inanç kuvvetliliği versin canım bu arada allah bağışlasın canım ne kadarlık peki canım :CüvCüv:[/QUO
sağol canım.üçü bitirdik daha yeni.
fark etmezkı kadın veya erkek kısmet ıŞıbu ınŞallah olur hayatımbenim şansım yokk değilmi kızlar ikiz konusunda bizim ailede yok çünkü eşimin ailesinde var
BU NETTEKİ HESAPLAYICILAR TUTUYORMU ACABA? OVÜLASYON TARİHİNİ
tutuyormuş canım tabi bende hiç tutmadı çünkü benim adet düzensiz o yüzden pek güvenmiyorum ben ona
ınŞallah allah herkese nasıpo etsınbu nettekı hesaplayıcılar tutuyormu acaba? OvÜlasyon tarıhını
AY EVET İKİZ YILIYMIŞ BENİM DEDEMDE İKİZ AMCAMIN OĞULLARIDA BAKALIM NESİL ATLIYOMUŞ ATLAYAN NESİLİ BEN TUTTURURUM BELKİ İNŞALLAH BİKEREDE ÇIKARI VERİRİMMM![]()
ayy işaallahhhh kızlar ne şirin oluuurrrrbizim ailede de ikiz var :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benim eşimin ailesinde var bizde yok kızlar olurmu sizce hem nnesinde var hem babının ikizi var :CüvCüv::CüvCüv:
inşallah canım. çıkıyorum kızlar ben hoşçakalaın