Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar bişe sorcaktım ben..
aranızda tüyleri azaltmak için karınca yumurtası yağı kremi kullanan var mı?

bende hamile birini görünce öyle olurdum canım kendimi çok kötü hissederdim,seni çok iyi anlıyorum bide ben eşime çok üzülüyodum o bana belli etmiyodu ama yüz ifadesinden ben anlıyodum onu kızlar biliyorum hepiniz çok üzülüyosunuz ama bi erkek olarak eşleriniz daha çok üzülüyo inanın buna.Ben hep eşimin o hali yüzünden çok üzülüyodum çünkü ona hiç kıyamıyorum ben.Çünkü onlar duygularını bizler kadar gösteremiyolar.Ama hep hayırlısını istedim Allahım olsun demedim hiç hayırlıysa bize bu çocuğu nasip et dedim.İnş. üzülmeyin rabbim sizin için en hayırlı olanı zamanı geldiğinde size nasip edecektir.Sizin bilemediğinizi o bilir vakti zamanı unutmayın dünya bi imtihandır.

tabi canım ya ben bide duygularımı hiç saklayamam ne hissediyorsam öyle davranıyorum benim eşimde üzülüyo tabi ama yeni elimizden geleni yapıyoruz Allahın takdiri ne zamansa o zaman olacak hakkımızda hayırlısı olur inşallah sende dua et olur mu:?

kızlar bişe sorcaktım ben..
aranızda tüyleri azaltmak için karınca yumurtası yağı kremi kullanan var mı?
ben kullanıorum canım çok azalttıgı söylenemez ama düzenli kullanınca agdada acıyı azaltıyor diyebilirim tabiki işe yarıyor ama bitmeyecek galiba öyle demişlerdi alırken :)
3 ay oldu kullanalı bu arada
kızlar ben çıktım hepinize iyi akşamlar ve bol sohbetler şekerlerim

güle güle canım

arkadaşlar bişey sorucam, son adet tarihim 8 marttı, bugün eczaneden aldığım testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım beta hcg değerim 62 çıktı, hamilemiyim sizce

evet canım ya dr herşeyi sormak lazım durunmunu iyi bilsin ki ona göre yardımcı olsun :)

napalım ya üzülme canım nasip ne zamansa o zaman olacak
biz ne yapsak nafile hayırlısı olur inşallah.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evet haklısın canım öyke yapıcam sağol Şeniz
buarada ben kaçtım yine canlarım şu yemeğin son rutuşlarını yapayım sırnaşık şey
hoşçakalın yarın görüşmek üzere a.s.

arkadaşlar bişey sorucam, son adet tarihim 8 marttı, bugün eczaneden aldığım testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım beta hcg değerim 62 çıktı, hamilemiyim sizce

bence hamilesin canım :))))))))) bildigim kadarıyla 10 nun üzerinde çıkarsa ha
miş olunuyo bilgilendirmediler mi seni?

ben kullanıorum canım çok azalttıgı söylenemez ama düzenli kullanınca agdada acıyı azaltıyor diyebilirim tabiki işe yarıyor ama bitmeyecek galiba öyle demişlerdi alırken :)
3 ay oldu kullanalı bu arada

canım benimde kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar bende bu sabah aldım daha kullanmadım bide size sorayım dedim..
inşallah faydasını görürüm...

canım bana kalırsa hamilesin...
çünkü bhcg 0-5 aralıında olan gebe olmayan,5 in üzerinde olan gebe olan...
senin değerinde 64 müş.
inşallah da öyledir:CüvCüv:
Rabbim hayırlısını versin

doktora gösredim ama daha bir haftalık çok küçük dedi, bir haftalık olması imkansız geldi banada, on gün sonra gel dedi, tereddütlerim oluştu bi sorun mu var acaba diye. normalde hesapladığımda 5 haftalık olması gerekiyor, en son 8 martta adet gördüm

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hamileyimdir, rabbim isteyen herkese versin inşallah

doktora gösredim ama daha bir haftalık çok küçük dedi, bir haftalık olması imkansız geldi banada, on gün sonra gel dedi, tereddütlerim oluştu bi sorun mu var acaba diye. normalde hesapladığımda 5 haftalık olması gerekiyor, en son 8 martta adet gördüm

hayatım kafana takma boşuna sat tarihinede bakma benimde sat tarihimle ultrason tarihim tutmuyo.Geç yumurta atımı olmuş seninde öle olmuştur muhtemelen...

Back
X