bu ay herzamankinden daha fazla uğraşmıştım ama yine olmadı.dün gece adet oldumo yüzden iy olmaya çalışyorum.nolcak böyle bilmiyorum
doktora gittinmi canım bir doktorla paylaşsan durmunu belki o yardımcı olur sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay herzamankinden daha fazla uğraşmıştım ama yine olmadı.dün gece adet oldumo yüzden iy olmaya çalışyorum.nolcak böyle bilmiyorum
yok canım öyle şeylere boşa para harcama sirle al azaltıyor benim baya azaldıkızlar bişe sorcaktım ben..
aranızda tüyleri azaltmak için karınca yumurtası yağı kremi kullanan var mı?
iyi akşamlar yarın görüşürüz bykızlar ben çıktım hepinize iyi akşamlar ve bol sohbetler şekerlerim
bende hamile birini görünce öyle olurdum canım kendimi çok kötü hissederdim,seni çok iyi anlıyorum bide ben eşime çok üzülüyodum o bana belli etmiyodu ama yüz ifadesinden ben anlıyodum onu kızlar biliyorum hepiniz çok üzülüyosunuz ama bi erkek olarak eşleriniz daha çok üzülüyo inanın buna.Ben hep eşimin o hali yüzünden çok üzülüyodum çünkü ona hiç kıyamıyorum ben.Çünkü onlar duygularını bizler kadar gösteremiyolar.Ama hep hayırlısını istedim Allahım olsun demedim hiç hayırlıysa bize bu çocuğu nasip et dedim.İnş. üzülmeyin rabbim sizin için en hayırlı olanı zamanı geldiğinde size nasip edecektir.Sizin bilemediğinizi o bilir vakti zamanı unutmayın dünya bi imtihandır.
doktora gittinmi canım bir doktorla paylaşsan durmunu belki o yardımcı olur sana
ben kullanıorum canım çok azalttıgı söylenemez ama düzenli kullanınca agdada acıyı azaltıyor diyebilirim tabiki işe yarıyor ama bitmeyecek galiba öyle demişlerdi alırken :)kızlar bişe sorcaktım ben..
aranızda tüyleri azaltmak için karınca yumurtası yağı kremi kullanan var mı?
kızlar ben çıktım hepinize iyi akşamlar ve bol sohbetler şekerlerim
evet canım ya dr herşeyi sormak lazım durunmunu iyi bilsin ki ona göre yardımcı olsun :)
napalım ya üzülme canım nasip ne zamansa o zaman olacak
biz ne yapsak nafile hayırlısı olur inşallah.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar bişey sorucam, son adet tarihim 8 marttı, bugün eczaneden aldığım testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım beta hcg değerim 62 çıktı, hamilemiyim sizce
arkadaşlar bişey sorucam, son adet tarihim 8 marttı, bugün eczaneden aldığım testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım beta hcg değerim 62 çıktı, hamilemiyim sizce
ben kullanıorum canım çok azalttıgı söylenemez ama düzenli kullanınca agdada acıyı azaltıyor diyebilirim tabiki işe yarıyor ama bitmeyecek galiba öyle demişlerdi alırken :)
3 ay oldu kullanalı bu arada
canım benimde kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar bende bu sabah aldım daha kullanmadım bide size sorayım dedim..
inşallah faydasını görürüm...
doktora gösredim ama daha bir haftalık çok küçük dedi, bir haftalık olması imkansız geldi banada, on gün sonra gel dedi, tereddütlerim oluştu bi sorun mu var acaba diye. normalde hesapladığımda 5 haftalık olması gerekiyor, en son 8 martta adet gördüm