Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben heyecanlıyım yarın test günüm dua edin bana bu sefer bebişimi sağlıkla alayım kucagıma.....:Saruboceq:

canikommmmmmmmmmmmm günaydın nasılsın geçmişe bakıyordum özür dilerim .yerim seniiii.nohutum öpsün barışalım teyzesi:1hug:Şeniz

:1hug:duhh bide öpeyimm ymuşak yumuşakŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
tatil nassıl geçiyor yazmıştmda canımcım nassın iyimisin ???

slm kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben heyecanlıyım yarın test günüm dua edin bana bu sefer bebişimi sağlıkla alayım kucagıma.....:Saruboceq:

hadi işallahhh canımcım...dualarımız seninle ve bu tooppikteki herkeze :Saruboceq::Saruboceq:

peki bana niye günaydın yok aşkolsun küstüm bakkk....bitek vildan arkadasım dedi bana :1closedeyes:günaydın sanada günaydın vildan arkadasım nasılsın bakalım

canım belenayım çok sağol. darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah...sağlıklı olsunda canım kız erkek farketmez.

canım hakcam kızımız olacak yaşasın .benim içime doğmuştu zaten .hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hihoyyythihoyyythihoyyyt:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Nilüfercim götürdünmü akşam sarmaları cokacimcoook cokacimcoookcokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yazana kadar sen günaydın demişsin şaka yapıorum zaten...nasılsın canım ayyy çok stresliyim yaaaaaaaakafamçokkarıştı
stres yapma hayatımm yaaa....hayırlısı olsun de olsun bitsin...kendimize yapıyoruz ne yapıosak...bende o adet günleri geldimi sıkıntıya giriyorum olcammı olmucammı sıkıntısı ama şu satresi bi bıraksakk keşkee...
Günaydıııııınnnnnnnnnnnn kızlar herkese a.s.

günaydın dezyyyya.s.

peki bana niye günaydın yok aşkolsun küstüm bakkk....bitek vildan arkadasım dedi bana :1closedeyes:günaydın sanada günaydın vildan arkadasım nasılsın bakalım

YA NİYE BANA GÜNAYDIN DİYEN YOKmirmirmirmirkötükedihüso
kızlar günaydınlar sevgi kelebeklerim benim gününüz güzel geçsin inşallah
:1hug:duhh bide öpeyimm ymuşak yumuşakŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
tatil nassıl geçiyor yazmıştmda canımcım nassın iyimisin ???
canım çok iyi walla annem çok iyi bakıyo bana ben göbişimi tutup oturuyom hep ben ne istiyosam o yapılıyo yemekten çatlıycam .herkes soruyo canın ne istiyo diye.bende nohutumla şımarıyom herşeyi istiyom .yarın da kemer altıya gidicez bana kıyafet alıcaz.annemi ve abimi masrafa sokucam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
arzuerturk, beryal+, dezy, hakca+, hulya879, nilüfer79+, sessizdeniz+, sevgii:), SVETLA, SİBELCAN, yeb2004 günaydın kıslar

günAYDIN CANİKOMMMMMMMMMMMMMMkaydirigubbakcemile5

Nilüfercim götürdünmü akşam sarmaları cokacimcoook cokacimcoookcokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yes canım:roflol::roflol::roflol:kız aşeriom galibaa... diyorum ya havaya girdim vallaaa...aysonuuda pısssssss:tomato:

Back
X