Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canikommmmmmmmmmmmm günaydın nasılsın geçmişe bakıyordum özür dilerim .yerim seniiii.nohutum öpsün barışalım teyzesi:1hug:Şeniz
günaydın vildoşummm...arzuerturk, beryal+, dezy, hakca+, hulya879, nilüfer79+, sessizdeniz+, sevgii:), SVETLA, SİBELCAN, yeb2004 günaydın kıslar
YA NİYE BANA GÜNAYDIN DİYEN YOKmirmirmirmirkötükedihüso
YA NİYE BANA GÜNAYDIN DİYEN YOKmirmirmirmirkötükedihüso
slm kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben heyecanlıyım yarın test günüm dua edin bana bu sefer bebişimi sağlıkla alayım kucagıma.....:Saruboceq:
canım belenayım çok sağol. darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah...sağlıklı olsunda canım kız erkek farketmez.
hadi işallahhh canımcım...dualarımız seninle ve bu tooppikteki herkeze :Saruboceq::Saruboceq:
canım hakcam kızımız olacak yaşasın .benim içime doğmuştu zaten .hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hihoyyythihoyyythihoyyyt![]()
stres yapma hayatımm yaaa....hayırlısı olsun de olsun bitsin...kendimize yapıyoruz ne yapıosak...bende o adet günleri geldimi sıkıntıya giriyorum olcammı olmucammı sıkıntısı ama şu satresi bi bıraksakk keşkee...ben yazana kadar sen günaydın demişsin şaka yapıorum zaten...nasılsın canım ayyy çok stresliyim yaaaaaaaakafamçokkarıştı
Günaydıııııınnnnnnnnnnnn kızlar herkese a.s.
peki bana niye günaydın yok aşkolsun küstüm bakkk....bitek vildan arkadasım dedi bana :1closedeyes:günaydın sanada günaydın vildan arkadasım nasılsın bakalım
slm kızlar günaydın nasılsınız bakalım ben heyecanlıyım yarın test günüm dua edin bana bu sefer bebişimi sağlıkla alayım kucagıma.....:Saruboceq:
kızlar günaydınlar sevgi kelebeklerim benim gününüz güzel geçsin inşallahYA NİYE BANA GÜNAYDIN DİYEN YOKmirmirmirmirkötükedihüso
canım çok iyi walla annem çok iyi bakıyo bana ben göbişimi tutup oturuyom hep ben ne istiyosam o yapılıyo yemekten çatlıycam .herkes soruyo canın ne istiyo diye.bende nohutumla şımarıyom herşeyi istiyom .yarın da kemer altıya gidicez bana kıyafet alıcaz.annemi ve abimi masrafa sokucam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:1hug:duhh bide öpeyimm ymuşak yumuşakŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
tatil nassıl geçiyor yazmıştmda canımcım nassın iyimisin ???
arzuerturk, beryal+, dezy, hakca+, hulya879, nilüfer79+, sessizdeniz+, sevgii:), SVETLA, SİBELCAN, yeb2004 günaydın kıslar
Nilüfercim götürdünmü akşam sarmaları cokacimcoook cokacimcoookcokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3